Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

Papildyta:

Pas drauge maxi-cosi buvo labai patogi super , tarp situ dveju jusu variantu uzdaritom akim imciau maxi-cosi zinau ka rasau cool.gif
[/quote]
man irgi Maxi Cosi labai patinka, turim citi nesiokle, paskui galvojam pirkti priori, o nuo 15 kg jie turi Rodi... rolleyes.gif Buvo babymarkete Rodi tokia zalia is naujos kolekcijos tai mano drauge nusipirko, tai super atrodo, su tokiu paveiksliuku, ryski zalia... thumbup.gif labai faina
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 21, 20:21)
gal galit pagelbeti, kas turit kedute Maxi-cosi Rodi XR. nusipirkau sia kedele ir keistai pasirode, kad jos atlosas nesifiksuoja, ta prasme lengvai atsilosia. ar taip ir turi buti  g.gif

kadangi i mano posta niekas neatsake, tai siai dienai pati galiu atsakyti biggrin.gif gal kam ateity pravers. istiesu neuzsifiksuoja kedutes atsilosimas. gana lengvai isviso atsikabina ir nusiima atlosas. tada gali likti tik pakilele.
beje si kedele neturi jokiu papildomu dirzu, kurie tvirtintu kede ant masinos sedynes. Yra vienintelis papildomas fiksavimas su tokiu, nezinau, kaip ir pavadint, kistuku, kuris uzsikabina uz masinos sedynes galvos atramos. stai cia galima pamatyti viska detaliai.
naujosios kolekcijos uzvalkalai superiniai, panasu, kad daug medvilnes, ko nepasakysi apie kitas kedutes (o jau Bebe Confort doh.gif tai kaip vaikeli i celofano maiseli patupdyti). na, ir pati sedyne gana erdvi ir patogi sedetojams thumbup.gif tikrai liuksiska kedute. jei nera galimybes pasimatuoti keduciu, tai sia galite pirkti ir nesimatave thumbup.gif

taip pat pries pirkdamos/-ami pasiskaitykit apie saugiausias ir kt. info. su konsultantais nieko nepasikonsultuosit, dalis ju net nezino, kas yra ADAC testas unsure.gif kai vienos konsultantes paklausiau apie tai, man buvo pasiulyta internete pasidometi ir tada ateiti. o kitoje parduotuveje konsultantas pataise mane, sakydamas, kad gal tai vis tik adapterio koks testas, nes ADAC tokio testo nezinantis.... doh.gif juokas pro asaras.
Atsakyti
sveikutes merginos.labai reikia jusu pagalbos.noriu savo mazyliui nupirkti nauja kedute nes i savo senaja iki 18 kg nbetelpa.noretusi pirkti iki 36 kg.perskaiciau jusu tema isisrinkau maxi cosi bet beda ta kad jis dar per mazas sektis su automobilio dirzu nepasiekia jo dirzas.jam reiktu kedutes su dirzais gal galetumet ka pasiulyti,buvau savaitgali ir vaikutyje ir vaiku pasaulyje man jos visos pasirode tokios nepatogios kietos ir jam per pecius siauros....labai lauksiu jusu patarimu... 4u.gif
Atsakyti
beja kokia jusu nuomone apie kedute Coneco Comet.radau ja vaikams.eu
Papildyta:
gal kas turit http://www.vaikams.e...is/5/modelis/23
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif .Mano trijų metų pipiras kategoriškai atsisako sėdėt kėdutėj doh.gif . Kažkur tai mačiau, kažką tai girdėjau g.gif , kad yra toks daiktas, kuris dedas ant sėdynės ir lyg tai tvirtinas diržais. Bet tai ne kėdutė. Gal kuri naudojat tokią pakylą, net nežinau kaip pavadint tą daiktą g.gif .Labai norėčiau atsiliepimų ir patarimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2009 03 25, 16:38)
sveikutes merginos.labai reikia jusu pagalbos.noriu savo mazyliui nupirkti nauja kedute nes i savo senaja iki 18 kg nbetelpa.noretusi pirkti iki 36 kg.perskaiciau jusu tema isisrinkau maxi cosi bet beda ta kad jis dar per mazas sektis su automobilio dirzu nepasiekia jo dirzas.jam reiktu kedutes su dirzais gal galetumet ka pasiulyti,buvau savaitgali ir vaikutyje ir vaiku pasaulyje man jos visos pasirode tokios nepatogios kietos ir jam per pecius siauros....labai lauksiu jusu patarimu... 4u.gif

cia anksciau merrginos kalbejo apie RECARO autokedutes. taciau apie ju sauguma, atliktus testus paciai neteko girdeti. taciau gamintojas, kaip suprantu gana stiprus. kelios forrumietes labai gire sia kedute. todel verta daugiau pasidometi, jei tikrai reikia kedutes su papildomais dirzais. Lenkisku nesirinkciau, jau vien del to, kad tai lenku gamybos ir neaisku ar jos testavosi.
paziureti gali kelis psl. anksciau rasi nuorodas i testuotas autokedutes.
Papildyta:
QUOTE(*Caras* @ 2009 03 25, 22:48)
Sveikutės 4u.gif .Mano trijų metų pipiras kategoriškai atsisako sėdėt kėdutėj doh.gif . Kažkur tai mačiau, kažką tai girdėjau g.gif , kad yra toks daiktas, kuris dedas ant sėdynės ir lyg tai tvirtinas diržais. Bet tai ne kėdutė. Gal kuri naudojat tokią pakylą, net nežinau kaip pavadint tą daiktą g.gif .Labai norėčiau atsiliepimų ir patarimų 4u.gif

tikrai taip smile.gif ta daikta vadina pakilele smile.gif
dazniausiai buna, kad jau tos didesnes kedutes transformuojasi, tiksliau nusiima atlosas ir lieka tik pakilele. gal Jusu pipirui tiesiog nepatogi esama kedute. gal jam reikia erdvesnes? sakyciau neskubekit pirkti tik pakileles. dar tokie vaikuciai megsta pamiegoti, todel atlosas nugarai ir galvai thumbup.gif na, ir zinoma, apsauga nuo soniniu smugiu.
pakilele reikalinga tik tam, kad masinos dirzas eitu ne per kakliuka, o per peti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 26 kovo 2009 - 00:46
niu aciu uz atsakyma bet man kaina biski brangoka...mazai su mazium vazinejam noretusi kazko pigesnio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2009 03 26, 11:39)
niu aciu uz atsakyma bet man kaina biski brangoka...mazai su mazium vazinejam noretusi kazko pigesnio  ax.gif

o jei pirkti nuo 15 kg maxi-cosi ir kol priaugs, tiesiog deti papildoma paaukstinima g.gif kokia pagalvele ar anklode sulankstyta. neisivaizduoju, bet is principo neturetu buti blogai, juk dirzai jau nebe pacios autokedutes, todel papildomas pakilejimas kaip ir niekam netrukdo. na, bet cia tik mano pamastymai.

nezinau apie kokia pinigu suma kalbam, bet yra stai toks variantas, jis tiktu jau labai ilgam (del saugumo sios kedutes reiketu papildomai pasidometis):
http://parduotuve.ti...roducts_id=1786

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 26 kovo 2009 - 12:06
sveikutes merginos nusipirkau vakar akropolyje nebloga kede nuo 15 iki 36 galvojau kad auto dirzas jam vers nes eis per kakliuka bet toje keduteje yra toks dirzelis kuris reguliuoja dirza tai maziui super ir ji nera kieta ir man patiko tas kad medvilnine...ir dar dabar akcija tai kainuoja tik 220 jei neklystu...
Atsakyti
QUOTE(MAILUTE @ 2009 03 30, 15:34)
sveikutes merginos nusipirkau vakar akropolyje nebloga kede nuo 15 iki 36 galvojau kad auto dirzas jam vers nes eis per kakliuka bet toje keduteje yra toks dirzelis kuris reguliuoja dirza tai maziui super ir ji nera kieta ir man patiko tas kad medvilnine...ir dar dabar akcija tai kainuoja tik 220 jei neklystu...

O tai pavadinimas koks butu tos kedutes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 02 21, 15:28)
O kurios kedutes sedimoji/nugareles dalis placiausia??  g.gif

Renkuosi tarp Kiddy discovery pro , CONCORD Lift evo PT ir Cyber Solution X  ax.gif

Kuria patartumet imti???  4u.gif

Kadangi niekas nieko neatsake, tai pati dabar galiu kazkiek pakomentuoti savo uzklausa... "pasimatavome" ir apziurejome keleta keduciu, tai komentarai butu tokie:
Kiddy discovery pro - labai maza, siaura kedute doh.gif Maniske, kadangi nera is mazuju, tai net nekilo ranka grusti vaika i sia autokedute tongue.gif
Maxi-Cosi Rodi - patogi, grazi, bet nepatiko labai trumpos atrameles rankytems pasideti, o keliaujant, juk norisi patogumo vaikuciui, dar nesireguliuoja plotis.
Vaiku mieste (S.miestelyje) apziurejome visas esamas 15-36 kg grupes kedutes, tai firmu nepamenu atskirai, bet jau kietumas tu keduciu neispasakytas blink.gif doh.gif vaikas sedetu kaip ant taburetes kietos visa kelione doh.gif
Labiausiai norejau isbandyti CONCORD Lift evo PT wub.gif bet del to vaziuoti iki Klaipedos tolokai tongue.gif
tai pasirinkome Chicco KEY23 - patiko, kad kede galima tvirtinti lipukais prie automobilio atloso (virsuje), reguliuojasi atsilosimo kampas, keliant galvos atramele, kartu keliasi ir petuku srities apsauga, o to kitose kedutese nemaciau, reguliuojasi plotis, otas labai aktualu ziemos sezonu, kai su kombinezonu vaikutis.
Na, kol kas nesigailiu, bet dar net savaite nepraejo, tai jei nepamirsiu, tai veliau parasysiu ilgesnio naudojimo komentarus smile.gif
Papildyta:
Ai, dar nepaminejau paskutinio, bet visai smagaus dalyko - kadangi ememe paskutine likusia kedute, tai padare 20 % nuolaida "Vaiku mieste" ir kedute atsiejo tik 319 Lt. Su vyru nusprendeme, kad gavome tikrai neprasciausia saugumo ir patogumo atzvilgiu autokedute, kaip uz tokia kaina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 04 06, 11:12)
Su vyru nusprendeme, kad gavome tikrai neprasciausia saugumo ir patogumo atzvilgiu autokedute, kaip uz tokia kaina  thumbup.gif

labai smagu, kad taip pasidalinate savo patirtimi. manau kitiems pravers, ypac, jei nebus galimybes pasimatuoti kedutes 4u.gif
ar esate ziureje, kad Chicco saugios g.gif kiek teko cia skaityti komentarus, chicco autokede nera saugi.
Atsakyti