Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(Mur mur @ 2009 04 06, 12:29)
labai smagu, kad taip pasidalinate savo patirtimi. manau kitiems pravers, ypac, jei nebus galimybes pasimatuoti kedutes  4u.gif
ar esate ziureje, kad Chicco saugios  g.gif  kiek teko cia skaityti komentarus, chicco autokede nera saugi.

Is tiesu, praedama rinktis auto kedute, perziurejau tous keduciu testus, tai pagal juos ir buvau nusistaciusi pirmuosius keduciu prioritetus (auksciau isvardyti ir tarp ju Chicco nebuvau numaciusi tikrai smile.gif), bet kaip matote, realybe visai kitokia - pvz, kas man is to, kad Kiddy skaitosi saugi, bet mano vaikui joje bus labai nepatogu sedeti doh.gif O be to, nezinau kodel, bet daugelis pardaveju labai skeptiskai atsiliepia apie tuos "testu rezultatus", sako kad sitoj irgi buna daug korupcijos doh.gif
Kazkod vis dar manau, kad saugumo ir patogumo atzvigliu turetu pirmauti Concordas ax.gif Bet, deja, neturiu galimybiu ja apziureti "gyvai" o rizikuoti nesinori...
Bet kokiu atveju, manau bus saugiau jei dukryte sedes "nesaugioje" Chicco kedeje, nei siaip tik prisegta autodirzais smile.gif
Atsakyti
Dar noriu prideti tongue.gif - vadovautis saugumo testai yra labai pagirtinas dalykas, bet dar svarbiau yra BUTINAI "MATUOTIS" AUTOKEDUTE, nes tai kas labai patogu vienam vaikuciui, gali buti laaabai nepatogu kitam, nes kuno suejimai labai skirtingi visu smile.gif
Kitoje temeleje skaiciau, kad kazkuriai mamytei Chicco pasirode labai plati kedute, o vat mano mergina joje jauciasi labai normaliai ir tikrai nera per plati smile.gif
O mano supeikta Kiddy kedute kazkuriai yra pati geriausia ir patogiauisa ax.gif
Taigi tai labai subjektyvus vertinimas, kurio isvada - PRIES PERKANT AUTOKEDUTE, BUTINA ISBANDYTI JA SU VAIKUCIU, KURIS JOJE SEDES tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristal: 06 balandžio 2009 - 13:21
labai noreciau paklausti mamyciu kurios pirkot kedutes ax.gif ar jos nera kietos vaikui sedet g.gif nes kiek teko ciupineti parduotuveje pvz.( ferary, chicco) iki 36kg. na gryna plasmase g.gif mes va turim kedute iki 18 kg. tai ji minksta sedeti o ten tik plasmase aptraukta medziaga ir kaina 400lt. blink.gif palikau nesupratusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(VOLVIKE @ 2009 04 08, 21:01)
labai noreciau paklausti mamyciu kurios pirkot kedutes  ax.gif  ar jos nera kietos vaikui sedet  g.gif  nes kiek teko ciupineti parduotuveje pvz.( ferary, chicco)  iki 36kg. na gryna plasmase  g.gif  mes va turim kedute iki 18 kg. tai ji minksta sedeti o ten tik plasmase aptraukta medziaga ir kaina 400lt.  blink.gif  palikau nesupratusi  g.gif

Na, kiek man teko ciupineti, tai sios kategorijos kedutes yra daug kietesnes nei II grupes doh.gif I kokia Graco, Nakko ar Ferrari, tai net ranka nekilo vaiko sodinti, nes grynai jose NERA JOKIO pamikstinimo, kaip ant taburetes kietos sedetu vaikas.
Minksciausia, jei neklystu, pasirode Maxi Cosi.
P.S. Chicco (bent jau KEY23) tikrai dar viena minkstesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
man irgi chisso patiko mazius patogiai sedejo bet man 400 pasirode per brangu ir nepatiko tas kad ji sintetine pati pardaveja sake kad vasara buna kad vaikutis labai prakaituoja o kadangi mano linkes i tai tai ir nepirkom.o visas kurias matem vaiku mieste tai tikrai kietos ir napatogios mazius ten nesedo i kai kurias.mes pirkom brevi firmos nors pardaveja sake cia italu firmos ir testai su joms atlikti nezinau kaip ten istikruju yra bet mes tai labai patenkinti ja mazius nenori islipti
Atsakyti
mes naudojames graco,atlesele jau nusegeme ir sedi tik ant paduko thumbup.gif
Atsakyti
mano sesuo irgi tuos testus nagrinejosi.. aisku nereikia jais tiketi aklai, bet jie vistiek si bei ta parodo smile.gif Aisku ji jais aklai nesivadovavo, bet atsizvelge, paskui pirko Vaiku mieste Maxi Cosi Rodi kedute, mokejo virs 400. Sakyciau normali kaina, nes man neatrodo saugiai kedutes, kurios kainuoja 150 ir pervertintos tos kurios kainuoja apie 1000, tad orientuojuosi i viduriuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bambiniz @ 2009 06 01, 19:46)
mano sesuo irgi tuos testus nagrinejosi.. aisku nereikia jais tiketi aklai, bet jie vistiek si bei ta parodo  smile.gif Aisku ji jais aklai nesivadovavo, bet atsizvelge, paskui pirko Vaiku mieste Maxi Cosi Rodi kedute, mokejo virs 400. Sakyciau normali kaina, nes man neatrodo saugiai kedutes, kurios kainuoja 150 ir pervertintos tos kurios kainuoja apie 1000, tad orientuojuosi i viduriuka smile.gif

nebutina po 1000 pirkti:::
yra labai geru, ir saugiu ir be 1000:
jane---sita su isofixu
graco- o situ superines kainos thumbup.gif
ir pagal sauguma pirmose vietose.
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2009 04 09, 08:46)

P.S. Chicco (bent jau KEY23) tikrai dar viena minkstesniu  mirksiukas.gif

va mes sitokia kedute nupirkom, tai kolkas tikrai esam patenkinti thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2009 06 06, 22:02)
va mes sitokia kedute nupirkom, tai kolkas tikrai esam patenkinti  thumbup.gif
user posted image

drinks_cheers.gif Musu tokia pat, tai naudojam jau keleta menesiu ir viskas labai gerai, nusiskundumu neturiu nei as, nai mano mergina tongue.gif
Atsakyti
Sveiki, kokioj parduotuvėj Kaune būtų galima "pasimatuoti" (kaip viena mama sakė ax.gif ) Graco autokėdutes? Vaikinui 3 metai, tai gal reiktų jau tas II-III amžiaus grupei pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dudutė @ 2009 06 11, 13:49)
Sveiki, kokioj parduotuvėj Kaune būtų galima "pasimatuoti" (kaip viena mama sakė  ax.gif ) Graco autokėdutes? Vaikinui 3 metai, tai gal reiktų jau tas II-III amžiaus grupei pirkti  g.gif

Akropolyj "Žaislų planetoj", gal dar ir "Vaikų mieste"... Bet mes "matavomės" Akropolyje tongue.gif
Atsakyti