Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 10 08, 10:57)
oi aciukas smile.gif
labai malonu,butu ydomu apzireti blush2.gif

o kaip atrodo tas isofix?jauciu tik naujose masinose biggrin.gif musu audia4 nebus ytariu nieko doro  biggrin.gif
doh.gif
man tai jusu ta rozine faina kur parduodat,ech butu ji zydra smile.gif man tai ats pats pirkciau gal ir rozine,bet vyras neleis doh.gif
o cybex solution,labai jau atvira man atrodo blush2.gif  unsure.gif
Papildyta:
ir dar ar sios kedes turi medvilniniu suzvalkaliukus?
mes dabar vazinejame maxi-cosi toby keduteje,tai nusipirke papildoma uzvalkaliuka tai super wub.gif
ydomu ar prie siu irgi yra ax.gif  unsure.gif

Na, isofix tai tokie metaliniai strypai, kuriais prisitvirtina kedute-siaip Audi A4 turi tureti isofix sistema, jei modelis ne senesnis nei 2002 m. -pasiziurekit galinese sedynese (tarp atloso ir sedimos dalis)turi buti tokie keturi plastmasiniai kvadrateliai su uzrasu (ar be) isofix arba masinos instrukcijojoje turi buti parasyta mirksiukas.gif !Man rodos, kad sios kedutes neturi tu medvilniniu uzvalkaliuku -gamintojas raso, kad yra speciali air sistema ir kedutes yra "kvepuojanti", todel vaikutis neprakaituoja-paziuresim, kaip ten bus lotuliukas.gif ...Beje, man rodos, kad Concord butent turi siuos uzvalkaliukus, jei nemaisau su tais iprastais uzvalkaleliais, kuriais gali pasikeisti senus uzvalkalus ir kedute atrodys vel kaip nauja (siu tai tiksliai maciau pirkt internete) mirksiukas.gif -reiktu internete pasiknaisiot...O del atvirumo tai taip, va Concordas man tuo labiau irgi patiko,bet kad tos isofix l. uzsiskiedziau, tai pasiklioviau testu rezultatais, kad kedute l. saugi smile.gif !Tai Jus man parasykit i AZ ir galesit kada atsokt apsiziurinet mirksiukas.gif !Aha, man irgi ta rozine l.grazi (gyvai ji dar grazesne thumbup.gif ), bet, ziuriu, kazkaip mamikes l. prie melynos linko-ja labiau domejosi ir l. greit pardavem g.gif
Atsakyti
P.S. P.S. Va ilindau i amazon.de ir matau, kad Concord tirai turi ta papildoma uzvalkaliuka (kaina su pristatymu apie 23 eurai-i Lietuva veza tongue.gif )-tik, kaip suprantu jis ne visa kedute apima, o tik kur liecias vaikutis (nuotraukoje tas baltas) g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 10 08, 10:57)
man tai jusu ta rozine faina kur parduodat,ech butu ji zydra smile.gif man tai ats pats pirkciau gal ir rozine,bet vyras neleis doh.gif

Sorriux, atsakydama i tai, kad Jums faina ta rozine Concord, kur parduodam, truputeli i lankas parasiau - niekaip negaliu siumetiniu kedeliu spalvu pasirinkimu atsidziaugt, o ypac merginos rozine (siaip vis neutralias rinkdavaus spalvas), tai ir rasau ne i tema Jums uzsigalvojus:geda2: , kad "aha, man irgi ta rozine l.grazi (gyvai ji dar grazesne thumbup.gif ), bet, ziuriu, kazkaip mamikes l. prie melynos linko-ja labiau domejosi ir l. greit pardavem g.gif"-taigi Jums ne spalva patiko, o pats modeliukas doh.gif !
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2009 10 08, 14:35)
Sorriux, atsakydama i tai, kad Jums faina ta rozine Concord, kur parduodam, truputeli i lankas parasiau - niekaip negaliu siumetiniu kedeliu spalvu pasirinkimu atsidziaugt, o ypac merginos rozine (siaip vis neutralias rinkdavaus spalvas), tai ir rasau ne i tema Jums uzsigalvojus:geda2: , kad "aha, man irgi ta rozine l.grazi (gyvai ji dar grazesne thumbup.gif ), bet, ziuriu, kazkaip mamikes l. prie melynos linko-ja labiau domejosi ir l. greit pardavem g.gif"-taigi Jums ne spalva patiko, o pats modeliukas doh.gif !

biggrin.gif

o concord kedutes kokiu principu guldosi?
ar kartu su sedine lenkesi,ar taip kaip tos kedutes nuo 9 iki 18kg blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 10 10, 01:21)
biggrin.gif
o concord kedutes kokiu principu guldosi?
ar kartu su sedine lenkesi,ar taip kaip tos kedutes nuo 9 iki 18kg blush2.gif

Jo, principas toks kaip 9-18 kg keduciu mirksiukas.gif !
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2009 10 10, 10:00)
Jo, principas toks kaip 9-18 kg keduciu mirksiukas.gif !

aciu ditele uz konsultacija thumbup.gif buvo malonu susipazinti wub.gif

norejau pasiklausti kas cia per modelis? unsure.gif
labai patiko apsauga dydesne sonuose,ir tas pakojis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 10 11, 04:14)
aciu ditele uz konsultacija  thumbup.gif  buvo malonu susipazinti wub.gif
norejau pasiklausti kas cia per modelis?  unsure.gif
labai patiko apsauga dydesne sonuose,ir tas pakojis biggrin.gif

Labutis,
ner uz ka- mums irgi l. malonu buvo susipazinti (beje, vaikams daikteliai l. tiko ir patiko-aciukas:super )4u.gif!O Jus apie kuri modeliuka cia kalbat-apie ta kur nuotrauka idejau su vasariniu uzdangaleliu?Jei apie si, tai cia tas pats modeliukas kaip ir mano parduodama rozine-Concord Lift Evo PT mirksiukas.gif !
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2009 10 11, 09:25)
Labutis,
ner uz ka- mums irgi l. malonu buvo susipazinti (beje, vaikams daikteliai l. tiko  ir patiko-aciukas:super )4u.gif!O Jus apie kuri modeliuka cia kalbat-apie ta kur nuotrauka idejau su vasariniu uzdangaleliu?Jei apie si, tai cia tas pats modeliukas kaip ir mano parduodama rozine-Concord Lift Evo PT mirksiukas.gif !

smagu,kad patiko smile.gif

o as tai tundra,nediejau nuorodos biggrin.gif doh.gif
kaip si? cia senesnis modelis? ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=6VH5rwy7ju0
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 10 11, 23:18)
smagu,kad patiko smile.gif

o as tai tundra,nediejau nuorodos  biggrin.gif  doh.gif
kaip si? cia senesnis modelis?  ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=6VH5rwy7ju0

Ne, tai kitas modeliukas -CYBEX Solution S, bet jis, deja, ivertintas ADAC testuotoju tik patenkinimai butent saugumo atzvilgiu-tik patenkinama apsauga soninio ir priekinio smugio atvejais schmoll.gif !Nerekomenduoju rinktis, nors ir atrodo fainai, bet renkantis autokedute, manau, saugumas pirmoj vietoje yra mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2009 10 08, 12:50)
P.S. P.S. Va ilindau i amazon.de ir matau, kad Concord tirai turi ta papildoma uzvalkaliuka (kaina su pristatymu apie 23 eurai-i Lietuva veza tongue.gif )-tik, kaip suprantu jis ne visa kedute apima, o tik kur liecias vaikutis (nuotraukoje tas baltas)  g.gif
user posted image

o koks cia concord kedutes modelis ax.gif visai nieko atrodo unsure.gif smile.gif
QUOTE(Ditele @ 2009 10 12, 09:24)
Ne, tai kitas modeliukas -CYBEX Solution S, bet jis, deja, ivertintas ADAC testuotoju tik patenkinimai butent saugumo atzvilgiu-tik patenkinama apsauga soninio ir priekinio smugio atvejais schmoll.gif !Nerekomenduoju rinktis, nors ir atrodo fainai, bet renkantis autokedute, manau, saugumas pirmoj vietoje yra mirksiukas.gif ...

aciukas
rolleyes.gif ka be Jusu daryciau rolleyes.gif

o tai pagal testus kas pirmoi vietoi ? ax.gif

p.s. kaip tik siandien pries pat nosi avarija ivyko,smugis buvo labai stiprus vienam i sona unsure.gif brr , net vos iki namu atvaziavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 10 16, 01:27)
o koks cia concord kedutes modelis  ax.gif  visai nieko atrodo unsure.gif  smile.gif

aciukas
rolleyes.gif  ka be Jusu daryciau  rolleyes.gif

o tai pagal testus kas pirmoi vietoi ? ax.gif
p.s. kaip tik siandien pries pat nosi avarija ivyko,smugis buvo labai stiprus vienam i sona  unsure.gif  brr , net vos iki namu atvaziavau  unsure.gif

Pagal ivairiu testuotoju rezultatus saugiausios, ivertintos gerai, sios kategorijos kedutes yra CYBEX Solution X-fix, CYBEX Solution X, HTS BESAFE iZi UP X2, Concord Transformer, Concord Lift Evo PT, Bebe Confort Moby, Maxi Cosi Rodi XR, CASUALPLAY Protector CASUALPLAY Protector Fix KIDDY Discovery Pro RÖMER Kidfix RÖMER Kid Plus WAVO Junior. Taciau visada reikia paskaityti, kiek balu ivertintos ar kaip apibudinamos jos,pvz., kaip ir Concord Transformer atvejis 4u.gif .
Atsakyti
erikiuxxx, temos nebeseku, todel, jei kils dar kokiu klausimeliu-rasyk i AZ 4u.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 24 spalio 2009 - 09:49