Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

O as stai ant savo galvos pamaciau sias kedes isigijusi Concord kedeles ir issiaskinau, kad masinoj pas mus irgi yra isofix(as nevairuoju, tai del to tokia truputuka "atsilikus" blush2.gif ), tai bandysiu pasikeist kedeles-gaila, kad pas mus nera parduotuvese minetu kedeliu-be problemu grazinciau ir naujas isigyciau ax.gif , bet gal susidomes kokios mamike geru, faktiskai nauju ir kokybisku daiktu.Jei ne tai ne beda-turim gi tikrai super kedutes-tik kad mamike vis naujoviu uzsiskiedzia blush2.gif !
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2009 09 29, 10:08)
Labutis, mamytes,
inesiu dar sumaisties ieskant keduciu, nes renkantis tikrai galva sukasi blink.gif -pasiziurekit CYBEX Solution X-fix su Isofix 15-36 kg-siu metu  testu nugaletoja ir, kaip raso vokieciu testuotojai, kedute be "silpnu vietu"-tiek priekinio, tiek soninio smugio metu optimali apsauga bigsmile.gif http://ecx.images-am...L500_AA240_.jpg As, beje, ir pati dabar uzsikepiau siu keduciu su isofix vaikeliukams,  bet tik pries savaitele gavom naujutelaites Concord Lift evo PT (kurios taip pat yra vienos saugiausiu, komfortabilios, gerai vertinamos ir ziauriai vaikams patinka), taciau be isofix(kazkaip neturiu patirties perkant internetu is uzsienio, tai nepasiziurejau siu CYBEX verysad.gif ),bet vyrui dar nedristu uzsimint, kad gal reikes jas parduot ir naujas CYBEX nusipirkt (turiu silpnybe keisti daiktus ir isigyt naujoviu:geda2: , todel, manau, anksciau ar veliau vis tiek taip padarysiu ax: )!Ai, skelbimo dar neduodu, bet  pamazi pradedu savo plana igyvendint(vyrui nezinant biggrin.gif) ax.gif, todel jei ka domintu kartais faktiskai naujos 2009 m. Concord Lift evo PT 15-36 kg-rasykit i AZ (vienos kedutes spalva keliu atspalviu melyna su zydra (tinka tiek bernukui, tiek merginai), o kitos juoda su rozine(tinka, aisku, tik mazoms moterytems)-galit auksciau mano pasisakymuose paziuret spalvytes) 4u.gif .

Sveikutes,
tai as neiskenciau blush2.gif ir, pardavusi melynaja Concord, nesulaukusi kol parduosiu rozine Concord (turiu vilties, kad pavyks tai padaryti sekmingai ax.gif ), uzsakiau vaikeliukams CYBEX Solution X-Fix su isofix-buvo nuolaidele nebloga amazon.de...Turetume jau gaut kita savaite, todel kai gausiu ir isbandysim kedeles parasysiu atsiliepimus (gal ka sudomins ar kam pravers mirksiukas.gif )-siaip jos vokiskos ir pagal siumeti ADAC testa yra geriausios savo grupeje thumbup.gif ...
Atsakyti
Tai gavom mes savo CYBEX Solution X-fix kedeles biggrin.gif !Pirmiausia, tai noriu pasidziaugti amazon.de darbo operatyvumu-kedeles uzsakiau ketvirtadieni vakare, o pirmadieni jos jau buvo musu garaze thumbup.gif !Kaip sakoma, tik pirk....Kedute, be to kad yra tikrai saugi, patogi vaikams, plati sedimoji dalis, patogus porankiai, reguliuojasi galvos atramos gylis (apsaugo nuo galveles nusvirimo), aukstis, peciu atramos taip pat nera stabilios-pasiduoda i ploti -na, o isofix tikrai superiskai pritvirtina kedute prie automobilio sedynes.Ir dar ziauriai patiko, kad l. paprastai ir patogiai pasidaro miego padetis - tik patrauki, ir atsilenkia kedute (aisku, musu dicke sveriancia apie 22 kg ne taip parasta patraukt, kaip maziu sverianti 15 kg, bet imanoma lotuliukas.gif )biggrin.gif !Va, tik pvz. CONCORD LIft evo PT man labiau patiko medziagyte ir dubens apsauga-tokia uzdaresne ties ta vieta kedute, o CYBEX ties dubeniu siek tiek isgaubta, taciau pakankamai atvira, o medziagyte labiau sintetine primena (nors yra maisyta ir yra kvepuojanti)....Zodziu, po ilgu ieskojimu is esmes radau tai, ko norejau smile.gif !
Sati tokios musu kedeles (kazkaip ant spalvotu mane patrauke sikart bigsmile.gif -masinoj abi atrodo l. graaaziai (ir ne tik man-vyras is pradziu kalbino neutralias spalvas pirkt, bet dabar l. dziaugias mano pasirinkimu mirksiukas.gif )
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2009 10 06, 11:29)
Tai gavom mes savo CYBEX Solution X-fix kedeles biggrin.gif !Pirmiausia, tai noriu pasidziaugti amazon.de darbo operatyvumu-kedeles uzsakiau ketvirtadieni vakare, o pirmadieni jos jau buvo musu garaze thumbup.gif !Kaip sakoma, tik pirk....Kedute, be to kad yra tikrai saugi,  patogi vaikams, plati sedimoji dalis, patogus porankiai, reguliuojasi galvos atramos gylis (apsaugo nuo galveles nusvirimo), aukstis, peciu atramos taip pat nera stabilios-pasiduoda i ploti  -na, o isofix tikrai superiskai pritvirtina kedute prie automobilio sedynes.Ir dar ziauriai patiko, kad l. paprastai ir patogiai pasidaro miego padetis - tik patrauki, ir atsilenkia kedute (aisku, musu dicke sveriancia apie 22 kg ne taip parasta patraukt, kaip maziu sverianti 15 kg, bet imanoma lotuliukas.gif )biggrin.gif !Va, tik pvz. CONCORD LIft evo PT man labiau patiko medziagyte ir dubens apsauga-tokia uzdaresne ties ta vieta kedute, o CYBEX ties dubeniu siek tiek isgaubta, taciau pakankamai atvira, o medziagyte labiau sintetine primena (nors yra maisyta ir yra kvepuojanti)....Zodziu, po ilgu ieskojimu is esmes radau tai, ko norejau smile.gif !
Sati tokios musu kedeles (kazkaip ant spalvotu mane patrauke sikart bigsmile.gif -masinoj abi atrodo l. graaaziai (ir ne tik man-vyras is pradziu kalbino neutralias spalvas pirkt, bet dabar l. dziaugias mano pasirinkimu mirksiukas.gif )
user posted image
user posted image

Paveiksliukai ideti ne Solution X fix bet Solution X mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2009 10 06, 12:30)
Paveiksliukai ideti ne Solution X fix bet Solution X  mirksiukas.gif

Nea, tai CYBEX Solution X-fix-siaip sie modeliai yra identiski -tik x-fix turi isofix sistema ir yra kitu spalvu-tokiu spalvu, kaip ideta, CYBEX Solution X nera mirksiukas.gif !
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2009 10 06, 12:43)
Nea, tai CYBEX Solution X-fix-siaip sie modeliai yra identiski -tik x-fix turi isofix sistema ir yra kitu spalvu-tokiu spalvu, kaip ideta, CYBEX Solution X nera mirksiukas.gif !

Nugis ziuriu ir gamintojo psl ir kataloge ir yra ir Cybex Solution X ir Cybex Solution X-fix

Cybex Soltution X -fix
user posted image

Cybex Solution X
user posted image

Kaip suprantu tai ju ir kainos skiriasi

Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2009 10 06, 14:43)
Nugis ziuriu ir gamintojo psl ir kataloge ir yra ir Cybex Solution X ir Cybex Solution X-fix

Cybex Soltution X -fix
user posted image

Cybex Solution X
user posted image

Kaip suprantu tai ju ir kainos skiriasi

Na, taip, tai matot, kad dizainas skiriasi -Solution X yra vientisos spalvos (vienos spalvos su nedideliu kito atspalvio intarpeliu) ir neturi isofix, o Xfix dvieju spalvu. Sis modelis tikrai skiriasi ir isofix- tik nuotraukose nenufotkinta taip, jog Isofix sistema matytusi (galit pasiziuret gamintojo puslapyje pasirinke CYBEX Solution Xfix, tada FEATURES, tada Colours ir pamatysit) mirksiukas.gif !Jo, kainikes skiriasi siu modeliuku -su isofix siek tiek brangesnes:sutinku ! Zodz, nuotraukytese (beje, idetose is amazon.de) tikrai CYBEX Solution X-fix ir musu kedutes tokios pacios-vakar jau vazinejom thumbup.gif !4u: !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 06 spalio 2009 - 14:30
sveikutes smile.gif

as nuziurejau maziui sia kedute ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=rBzzs1FCtLc

kaip jum ,gal kas jau turite?
ar bet kurioi masinoi tvirtinasi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 10 08, 01:50)
sveikutes smile.gif
as nuziurejau maziui sia kedute  ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=rBzzs1FCtLc
kaip jum ,gal kas jau turite?
ar bet kurioi masinoi tvirtinasi? unsure.gif

Labutis,
as kai pirkau kedutes vaikams domejausi siomis kedutemis-atkreipei demesi, kad ji nors ir ivertinta gerai, taciau balais jos ivertinimas nera pats geriausias kaip kad kitu sios grupes keduciu 1,9 ar 1,8 kaip kad pvz. CYBEX Solution X, X-fix ar Concord Lift Evo PT (ten tie skaiciukai po kabliuko nors ir nedaug skiriasi, bet nemazai reiskia, kiek supratau mirksiukas.gif ) -tik 2,0 ir vokiskuose puslapiuose labai jau teigiamu atsiliepimu neradau doh.gif , o kainike nemaza g.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 08 spalio 2009 - 08:30
QUOTE(Ditele @ 2009 10 08, 08:25)
Labutis,
as kai pirkau kedutes vaikams domejausi siomis kedutemis-atkreipei demesi, kad ji nors ir ivertinta gerai, taciau balais jos ivertinimas nera pats geriausias kaip kad kitu sios grupes keduciu 1,9 ar 1,8 kaip kad pvz. CYBEX Solution X, X-fix ar Concord Lift Evo PT (ten tie skaiciukai po kabliuko nors ir nedaug skiriasi, bet nemazai reiskia, kiek supratau mirksiukas.gif  ) -tik 2,0 ir vokiskuose puslapiuose labai jau teigiamu atsiliepimu neradau doh.gif , o kainike nemaza g.gif ....

ech taip reikai jau kedutes,o sunku issirinkti unsure.gif
o jusu nuomone kuri geriausia jaigu concord?

o kaip del maxi -cosi?

realiai pinigai apsoliuciai reiksmes neturi, svarbu,kad butu saugi ir patogi
o maniskis labai megsta miegoti keduteje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 10 08, 10:11)
ech taip reikai jau kedutes,o sunku issirinkti unsure.gif
o jusu nuomone kuri geriausia jaigu concord?

o kaip del maxi -cosi?

realiai pinigai apsoliuciai reiksmes neturi, svarbu,kad butu saugi ir patogi
o maniskis labai megsta miegoti keduteje unsure.gif

Tai nenorit tada CYBEX Solution X (jei masinoj nera isofix) arba Solution X-fix (jei masinoj yra isofix)? Mes va nusipirkom, tai patenkinti-siuo metu jos yra saugiausios savo kategorijoje ir miego padetis X-fix modeliuke super patogiai pasidaro mirksiukas.gif !O siaip tais man ir Concord Lift Evo PT l. patiko-tik va kad be isofixo, todel ir keiciau (teliko rozine parduot ax.gif ), o siap ir patogi, ir saugi....Taigi pati rinkaus is siu dvieju ir Jums rekomenduoju-jei yra masinoj isofix, tai patarciau nedvejojant Solution X-fix rinktis, jei nera tai tada rinkciaus tarp CYBEX Solution X (Kaip pasidaro miego pozicija siame modelyje nezinau) ir Concord Lift Evo PT!Jei Jus vilnieciai ir apsisprestumet pirkt CYBEX Solution X-fix, tai galetume parodyt Jums musiskio maziaus kedute, pasimatuot galetumet, apsiziuret, nors as tai pirkau gyvai nemacius... ir neapsirikau thumbup.gif .Beje, kol kas dar neparduoda yra ir Concord Lift Evo PT mergaitisku spalvu-taigi galetumet ir si modeliuka apsiziuret ir zinotumet, kaip kuris realiai atrodo-gal lengviau butu issirinkt mirksiukas.gif !Jo, su tais rinkimaisis tikrai sunku(juolab, kad pas mus ne l. yra is ko rinktis arba kainos uzlankstytos-man pinigai taip pat nera l. didele problema, bet kai matai, kad pas mus uzsimeta ant kainos nerealiai,nors perku is tu paciu internetiniu parduotuviu amazon, ebay, kur kainos kur kas mazenes, tai is principo nesinori pirkt blink.gif ), as va is trecio karto tik isigijau, tai ko norejau drinks_cheers.gif. Jei ka, rasykit i AZ, susitarsim!
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2009 10 08, 09:37)
Tai nenorit tada CYBEX Solution X (jei masinoj nera isofix) arba Solution X-fix (jei masinoj yra isofix)? Mes va nusipirkom, tai patenkinti-siuo metu jos yra saugiausios savo kategorijoje ir miego padetis X-fix modeliuke super patogiai pasidaro mirksiukas.gif !O siaip tais man ir Concord Lift Evo PT l. patiko-tik va  kad be isofixo, todel ir keiciau (teliko rozine parduot ax.gif ), o siap ir patogi, ir saugi....Taigi pati rinkaus is siu dvieju ir Jums rekomenduoju-jei yra masinoj isofix, tai patarciau nedvejojant Solution X-fix rinktis, jei nera tai tada rinkciaus tarp CYBEX Solution X (Kaip pasidaro miego pozicija siame modelyje nezinau) ir Concord Lift Evo PT!Jei Jus vilnieciai ir apsisprestumet pirkt CYBEX Solution X-fix, tai galetume parodyt Jums musiskio maziaus kedute, pasimatuot galetumet, apsiziuret, nors as tai pirkau gyvai nemacius... ir neapsirikau thumbup.gif .Beje, kol kas dar neparduoda yra ir Concord Lift Evo PT mergaitisku spalvu-taigi galetumet ir si modeliuka apsiziuret ir zinotumet, kaip kuris realiai atrodo-gal lengviau butu issirinkt mirksiukas.gif !Jo, su tais rinkimaisis tikrai sunku(juolab, kad pas mus ne l. yra is ko rinktis arba kainos uzlankstytos-man pinigai taip pat nera l. didele problema, bet kai matai, kad pas mus uzsimeta ant kainos nerealiai,nors perku is tu paciu internetiniu parduotuviu amazon, ebay, kur kainos kur kas mazenes, tai is principo nesinori pirkt blink.gif ), as va is trecio karto tik isigijau, tai ko norejau drinks_cheers.gif. Jei ka, rasykit i AZ, susitarsim!

oi aciukas smile.gif
labai malonu,butu ydomu apzireti blush2.gif

o kaip atrodo tas isofix?jauciu tik naujose masinose biggrin.gif musu audia4 nebus ytariu nieko doro biggrin.gif
doh.gif
man tai jusu ta rozine faina kur parduodat,ech butu ji zydra smile.gif man tai ats pats pirkciau gal ir rozine,bet vyras neleis doh.gif
o cybex solution,labai jau atvira man atrodo blush2.gif unsure.gif
Papildyta:
ir dar ar sios kedes turi medvilniniu suzvalkaliukus?
mes dabar vazinejame maxi-cosi toby keduteje,tai nusipirke papildoma uzvalkaliuka tai super wub.gif
ydomu ar prie siu irgi yra ax.gif unsure.gif
Atsakyti