Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

Mes ir turim kede nuo 15-36 kg, bet as butent ieskojau ir norejau, kad ta kede dar butu pati su dirzais thumbup.gif radau ir nupirkom, nes vaikas tada 15 dar nesvere, tad kede augs kartu su vaiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2006 10 13, 15:03)
del vieno tai as tikrai apsisprenziau, kad nepirksiu kedutes nuo 9-36kg. , nes tokiose nebuna gulimos padeties.

Na dėl tos gulimos padėties, tai kaip čia pasakius g.gif MEs naudojam MAXI RODY XP, kurią segam priekinėj sėdynėj ir ji atsilenkia lygiai tiek pat, kiek pati automobilio kėdė. Žodžiu, pasidaro visiškai gulima. Naudojam nuo 2 metų ir į jokią kitokią keist nenorėčiau. Pasidaro gulstesnė padėtis, nei tose kėdėse nuo 9-18 kg.
Sėkmės renkantis

QUOTE(happy @ 2006 10 27, 21:00)
o ka galit pasakyt apie Maxi cosi Rodi SP?

Jei trumpai, tai thumbup.gif Tik pas mus RODI XP.
Atsakyti
noreciau patarimo.turim, kol kas , maxi cosi cabrio.bet greit isaugsim.ji iki 13 kg.o mano vaikiukas sveria 11.5kg.tai pardavejai aiskina ,kad JAU reiktu keisti.kaip jums atrodo ,ar dar galiu naudot ar jau nesaugu??sekancios kedutes noriu tos pacios maxi-cosi(sako pati saugiausia)firmos.bet kiek ziurinejau ,tai kazkaip man kg.nepatinka.nes ta kuria man visur siulo yra 9-18kg.galvoju ar man apsimoka ja pirkti.gal ziuret i didesniems kg.skirtas...BET TADA BUS NUO 15 KG.tai ka tada daryti kol nuo 13 priaugs 15?(kaip minejau 1oji musu kedute nuo 0-13,o sekanti butu nuo 15-?)...taip kad visiskai pasimetus...ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(ausryle @ 2006 12 17, 02:08)
noreciau patarimo.turim, kol kas , maxi cosi cabrio.bet greit isaugsim.ji iki 13 kg.o mano vaikiukas sveria 11.5kg.tai pardavejai aiskina ,kad JAU reiktu keisti.kaip jums atrodo ,ar dar galiu naudot ar jau nesaugu??sekancios kedutes noriu  tos pacios maxi-cosi(sako pati saugiausia)firmos.bet kiek  ziurinejau ,tai kazkaip man kg.nepatinka.nes ta kuria man visur siulo yra 9-18kg.galvoju ar man apsimoka ja pirkti.gal ziuret i didesniems kg.skirtas...BET TADA BUS NUO 15 KG.tai ka tada daryti kol nuo 13 priaugs 15?(kaip minejau 1oji musu kedute nuo 0-13,o sekanti butu nuo 15-?)...taip kad visiskai pasimetus...ka patartumet?

Galit ramiai pirkti Maksi Cosi Priori 9-18kg. Kuo toliau, tuo leciau vaikucio svoris augs, nes tik per pirmuosius metus jis taip greit kyla. Ir realiai keduteje svarbu ne tiek vaiko svoris, kiek ugis. Tilps ir 20kg tokioje keduteje, tikrai sonu nespaus tongue.gif - svarbu, kad galva virs atkaltes neislistu. Mes 3,5m. vyresneliui nupirkom Maksi Cosi Rodi XP Topline, o mazeliui Maksi Cosi Priori. Musu didesnysis vyrutis dar tikrai pusmetuka galetu sedeti mazojo keduteje, o jo ugis yra siek tiek virs amziaus vidurkio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2006 12 17, 22:25)
Galit ramiai pirkti Maksi Cosi Priori 9-18kg. Kuo toliau, tuo leciau vaikucio svoris augs, nes tik per pirmuosius metus jis taip greit kyla. Ir realiai keduteje svarbu ne tiek vaiko svoris, kiek ugis. Tilps ir 20kg tokioje keduteje, tikrai sonu nespaus  tongue.gif  - svarbu, kad galva virs atkaltes neislistu. Mes 3,5m. vyresneliui nupirkom Maksi Cosi Rodi XP Topline, o mazeliui Maksi Cosi Priori. Musu didesnysis vyrutis dar tikrai pusmetuka galetu sedeti mazojo keduteje, o jo ugis yra siek tiek virs amziaus vidurkio  4u.gif

nu aciu uz patarima(daugiau paskatinima,nes tik tiek ir tetruko iki mano apsisprendimo biggrin.gif ).mano vaiko ugis taippat virsija norma,bet nedaug.nu ir senojoj kedutej pas ji tik kojytes remiasi i sedine, na o galvyte tai dar nelenda i virsu g.gif .ir dar ,biski ne i tema klausimas,o ta didesniaja kedute galima priekineje(keleivio)sedineje deti?neuzstos veidrodeliu?kiek pastebejau tai didesnes kedutes dazniausiai gale tvirtinamos.cia jau gal kita tema,bet jis nerealiai nemegsta masinoj vaziuot,tai kai dviese abu lekiam kur tai koshmaras kazkos doh.gif ,o jei dar gale sedetu tai vajeeeee...
Atsakyti
QUOTE(ausryle @ 2006 12 19, 01:39)
ir dar ,biski ne i tema klausimas,o ta didesniaja kedute galima priekineje(keleivio)sedineje deti?neuzstos veidrodeliu?kiek pastebejau tai didesnes kedutes dazniausiai gale tvirtinamos.cia jau gal kita tema,bet jis nerealiai nemegsta masinoj vaziuot,tai kai dviese abu lekiam kur tai koshmaras kazkos doh.gif ,o jei dar gale sedetu tai vajeeeee...

Ar veidrodeliu neuzstoja ne neisivaizduoju, nes pati nevairuoju, bet vyras tokio dalyko neminejo schmoll.gif Didesniaja kedute i prieki deti galima tik tuo atveju, jei atjungta oro pagalve. Bet 15-36kg kedute pagal amziu skirta vaikuciams virs triju metu. Mazesniems vien del ugio butu blogai, nes ten jau nera dirzu per pecius ir segasi tik automobiliniu dirzu. Mazam vaikuciui dirzas tiesiog eitu per kakla, nes neuztektu ugio 4u.gif

Musu abu kol buvo mazi nemego sedet kedutej, bet nedariau jokiu isimciu. Saugumas sventas dalykas, o po keliu pasioziavimu suprato, kad vis tiek neimsiu ant ranku ir dabar abu vaziuoja su malonumu. Vyresnelis tik ilipes i masina is kart ropsciasi i kedute ir net neleidzia pajudet is vietos, kol neprisegam dirzo (dar patikrina ir mus, ar prisisege tongue.gif ). Mazius taip pat is pradziu protestavo, vis valgyt prasydavo (jis pas mane iki siol papinukas), bet suprates, kad mama apgaut pavyko tik pora kartu, apsiramino. Dabar visad i kelione pasiimam zaisliuku, knyguciu, uzkandziu ir neturim jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
[
Musu abu kol buvo mazi nemego sedet kedutej, bet nedariau jokiu isimciu. Saugumas sventas dalykas, o po keliu pasioziavimu suprato, kad vis tiek neimsiu ant ranku ir dabar abu vaziuoja su malonumu. Vyresnelis tik ilipes i masina is kart ropsciasi i kedute ir net neleidzia pajudet is vietos, kol neprisegam dirzo (dar patikrina ir mus, ar prisisege tongue.gif ). Mazius taip pat is pradziu protestavo, vis valgyt prasydavo (jis pas mane iki siol papinukas), bet suprates, kad mama apgaut pavyko tik pora kartu, apsiramino. Dabar visad i kelione pasiimam zaisliuku, knyguciu, uzkandziu ir neturim jokiu problemu thumbup.gif
[/quotu
mes irgi su zaisliukais keliaujam.geriausiai tinka laikrasciai ar bambalis nuo vandens thumbup.gif ...reix paieskot gal tema del oziuku vaziuojant yra,maz koki patarima rasciau g.gif
Atsakyti
Mes turime maxi cosi rodi xp, šiaip esame patenkinti tik susidūrėm su viena bėda, dukrytė aiškina, kad ja spaudžia saugos diržai, gal kur matėte pirkti atskirai kokius paminkštinimus ar jūsų vaikiukai nesiskundžia?
Atsakyti
Kas Lietuvoje prekiauja CONCORD firmos kėditėmis?
Norėčiau nusipirkti CONCORD Lift Evo , tačiau nežinau kur ieškoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Yo-yo @ 2007 01 04, 00:31)
Kas Lietuvoje prekiauja CONCORD firmos kėditėmis?
Norėčiau nusipirkti CONCORD Lift Evo , tačiau nežinau kur ieškoti  cool.gif

www.tutuu.lt jie prekiauja
Atsakyti
PRAŠAU PATARIMO!

5 metų vaikučiui kas saugiau-visa kėdutė ar jau reikia atlosą nuimt, palikti tik pasostę?

ačiū!
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 03 02, 13:18)
PRAŠAU PATARIMO!

5 metų vaikučiui kas saugiau-visa kėdutė ar jau reikia atlosą nuimt, palikti tik pasostę?

ačiū!

Priklaus o nuo vaiko ugio ir svorio.
Jei vaiaks ne is smulkiuju, uzteks tik paduko, jei smulkutis, neauksto ugio, reiketu kedes su atlosu. Dirzai, kurie prisega vaika, turi savo vietoje. drinks_cheers.gif
Atsakyti