Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(gima @ 2007 07 08, 12:37)
O kurioje parduotuvėje didžiausias pasirinkimas kėdučių, kad nuvažiuotum, apžiūrėtum ir nusipirktum?

Čia priklauso nuo to kiek pinigėlių skirti esi numačiusi mirksiukas.gif Kotrynoje brangesnių kėdučių rasi, akropolio vaikų prekėse daug įvairių, dar pašilaičiuose vaikutis parduotuvėje nemažai drinks_cheers.gif Vienu žodžiu rinktis tikrai yra iš ko, tik geriausia jau būti apsisprendusiai mirksiukas.gif tada mažiau nervų kainuos kai pradėsi nuo vienos prie kitos šokinėt
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2007 04 09, 18:24)
pasiziurek i Graco kedutes. Jos labai patogios.
Turi E13 atitukties sertfikata. Saugios.
Ir kaina labai prieinama. drinks_cheers.gif graco
graco logico thumbup.gif

Ar inai pasiguldo kartu su sedyne priekine? Buvom siandien parduotuvej ir pamirsom doh.gif tiek keduciu praziurejom, kad jau nei vienos nebepamenu. Ir dar...mano pacaniokui 3.5 ir vyras prie visu keduciu kabinejasi, kad peciai remiasi. Niu nerandam tokios placios, kad vyrui neuzkliutu tie peciai. Net ir ta Gaco netiko del peciu blink.gif

Beje, kaip vaikas prisisega jei prieky kedute paguldot su visa automobilio sedyne?
Atsakyti
Patarkit ir man prašau ax.gif
Išsirinkau, kad mums patiktų Graco logico ir Maxi Cosi Rodi XP.
Kurią pasirinkti???? Ne kainos atžvilgiu, nes aišku, kad Graco bus pigiau, o patogumo.
Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau schmoll.gif ir kadangi neturiu jokios patirties, vien pagal grožį rinktis nenoriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2007 09 09, 00:47)
Patarkit ir man prašau  ax.gif
Kurią pasirinkti???? Ne kainos atžvilgiu, nes aišku, kad Graco bus pigiau, o patogumo.
Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau  schmoll.gif ir kadangi neturiu jokios patirties, vien pagal grožį rinktis nenoriu  verysad.gif

Dėl Maxi kosi negaliu nieko pasakyt, gal kuri duos patarimų, bet mes turime Graco logico Rally sport ir esam labai patenkinti. Patogi tuo kad neužima mašinoje daug vietos, minkšta sėdimoji dalis, galvytės atlošas aukštinasi pagal vaiko ugį thumbup.gif , šonuose išsitraukia padėkliukai kas labai patogu vyresniam-ir atsigerti pats pasiima ir žaislus susideda ir saldainių popieriukus nuo mamos slepia lotuliukas.gif Dar didelis pliusas, kad kai būsim pakankamai dideli, nuimsime atlošą ir naudosime tik paaukštinimą rolleyes.gif
Atsakyti
Labai lauksiu patarimo, nes pati jau niekaip nesusigaudau  schmoll.gif ir kadangi neturiu jokios patirties, vien pagal grožį rinktis nenoriu  verysad.gif

Mes irgi Graco nusippirkom thumbup.gif kol kas tik geri atsiliepimai. turim dar tik savaite
Atsakyti

Aš kaip tik rinkausi iš šių dviejų smile.gif Nusipirkau Maxi Cosi. Apsisprendžiau pirkti šią peržiūrėjusi SM temose apie autkėdutes pateiktas nuorodas su kėdučių įvertinimais. Visur Graco įvertinimas žemesnis nei Maxi Cosi. Be to man labai patiko kad Maxi Cosi priori XP turi paduką, kuris užsikiša už sėdynės, todėl tuščios kėdutės nereikia priseginėti, kad nesimakaluotų po mašiną.
Dar būtinai prieš perkant leiskite vaikučiui pasėdėti kėdutėj, pažiūrėkit ar jam patogu.
Gero pirkinio 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkom Maxi Cosi Rodi XP, o draugė - Graco Logico. Tai iš pirmo žvilgsnio mūsų kėdutė lyg siauresnė g.gif , bet reguliuojasi šiek tiek plotis. Dar kas skiriasi - ant Graco neatsisėsi ir neatsiremsi, jei kėdutė neatremta į sėdynę, o ant Maxi Cosi gali sėdėt kaip fotelyj nors ir viduryj kambario. Daugiau pastebėjimų kolkas neturiu, nes dar nelabai ką išsiaiškinau (tik kelios valandos kaip turim savo naująją kėdutę ax.gif wub.gif )
Labai ačiū visoms, padėjusioms apsispręsti drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai si labai jau faina , mastau sia kedute pirkt
kede
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2006 04 12, 19:36)
ot niekur nerandu, kad kas naudotųsi tokiomis kėdutėmis doh.gif
ir iškilo dilema - vienos kėdutės, tokios kaip Chicco fiksuojasi diržai, o visose kitose, kiek teko apžiūrėt - ne. na turiu omeny tą vietą, kur automobilinis diržas pasiekia kėdutę diržai prie kėdutės jokiu prispaudėju nesifiksuoja, kad vaikas negalėtų per stipriai ištemt diržo į priekį, ar miegant vaikui, kad ir nestipriai stabdant, ar jis neiškrenta per stipriai pirmyn, nes diržas gi laisvas g.gif

o ir šiaip, kokie patyrimai su tokio tipo kėdėm?
user posted image  user posted image user posted image

pas mus tokia chicco kedutė, labai patenkinti mes ja smile.gif vaikui labai patinka, gale yra fiksatorius, uzsikabina uz sedinės automobilio smile.gif
ši kedutė skirta nuo 2 metukų, užsisega automobilio saugos dirzais, ir joje mažius gali sedėti iki .... kol nesvers 35 kg tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(kristupukas2004 @ 2007 09 19, 15:06)
man tai si labai jau faina , mastau sia kedute pirkt
kede

mes kai rinkomės, ir galvojau ar bebecomfort ar chicco nes kaina tik 20 lt skirėsi, tai esmės nesudarė. bet pasitarus su konsultante, ji patarė chicco, nes medžiaga buvo geresnė, mažiau sintetikos. žodžiu nuo chicco pradėjom ir užbaigsime chicco wub.gif
Atsakyti
puske turi tokia Chicco kaip foto pavaizduota, tik spalva kita,, na nepasakyciau,kad ten sintetikos maziau schmoll.gif apziurejau, bet man ji kaz kaip nepaliko labai jau didelio ispudzio

mes beveik 2metuku pirkom IWH kedute nuo 9-36, bet dabar ziuriu,kad su ziemine striuke sunkiai tilps, siauroka tokia
bet man ji superine, labai gaila,kad teks vel kede pirkt,
man labai patinka,kad joje vaikas segamas kedes dirzais, gali segt nors iki 36 kg, kede aukstinasi, automatiskai ir dirzai auksteja
na thumbup.gif thumbup.gif ji labai jau
Atsakyti
O mes nusipirkome Maxi-Cosi Rodi XP. Mazoji atsisedo, patogu jai sioje keduteje. Ir saugumas jos gerai ivertintas.
4u.gif
Atsakyti
Pataupėm didesnei kėdutei, ir įsigyjom paprastą pigų variantą, ir labai pasigailėjom, nes vaiko galva kai užmiega, tabaluojasi į visas puses, ir atrodo, kad kaklas nuluš. Dabar įvertinom anksčiau turėtos Maxi-Cosi Priori privalumus, bet šaukštai po pietų - Rodi neįsigijom, dabar labai gailimės, o kiek mačiau Rodi kažkuris variantas net miegamą padėtį turi 4u.gif
Atsakyti