Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

Laba doh.gif

Gal kartais tos, kurios turite Cybex Solution X, galite parasyti kedutes ismatavimus? Renkames tarp sios kedutes ir tarp Graco Logico L X Comfort. Graco ismatavimus internete radau, o Cybex kazkaip nerandu. Visiskam pasimetime esu kuria kedute rinkstis g.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2010 09 02, 14:22)
Laba doh.gif

Gal kartais tos, kurios turite Cybex Solution X, galite parasyti kedutes ismatavimus? Renkames tarp sios kedutes ir tarp Graco Logico L X Comfort. Graco ismatavimus internete radau, o Cybex kazkaip nerandu. Visiskam pasimetime esu kuria kedute rinkstis  g.gif

# Größe und/oder Gewicht: 65 x 40 x 48 cm ; 6 Kg
# Produktgewicht inkl. Verpackung: 8 Kg

va cia placiau
Atsakyti
Buvom siandien apziureti daugelio isgirtos Cybex kedutes. Tai kazkaip neatsirado jai meile is pirmo zvilgsni tongue.gif Kieta labai, ypac, kai pries tai turejom Renolux. Ir sonai prie galvos nepatiko unsure.gif Gal pamilsiu is antro zvilgsnio g.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 09 04, 14:43)
Buvom siandien apziureti daugelio isgirtos Cybex kedutes. Tai kazkaip neatsirado jai meile is pirmo zvilgsni tongue.gif Kieta labai, ypac, kai pries tai turejom Renolux. Ir sonai prie galvos nepatiko unsure.gif  Gal pamilsiu is antro zvilgsnio g.gif

drinks_cheers.gif man irgi neatsirado meile Cybex po Renolux doh.gif Kazkodel mintiju, jog ir kita gal rinktis butent Renolux. Cybex man pasirode ankstoka, kaip isodonti vaika su zieminiu kombiu g.gif Kiddy taip pat pasirode daug erdvesne, bet nepatiko kad istraukus koju prailginima lieka toks tarpas, ir sedimoji vieta ne itin erdvi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2010 09 06, 14:15)
Cybex man pasirode ankstoka, kaip isodonti vaika su zieminiu kombiu g.gif 

Labai paprastai ax.gif -musu mergina pernai buvo 5-mete, bet 128 ugio ir svere apie 27 kg (mazdaug kaip 7-8 metu vaikas-zodziu, tikrai ne is smulkiuju), tai su kombinezono kelnem ir pukine striuke kuo puikiausiai tilpo-ji tik is paziuros atrodo neerdvi (man paciai taip atrode po Concord'o), taciau realiai kedute tikrai yra erdvi (as matavu ir lyginau ja su Concord, tai ismatavimai buvo l. panasus) ax.gif .Mazius taip pat su pukine striuke ir storom kombio kelnem tilpo be problemu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 06 rugsėjo 2010 - 14:38
QUOTE(Ditele @ 2010 07 02, 17:37)
Tai,zinoma, kad atsilenks, bet  saugumo sumetimais mes,asmeniskai, vaiku niekada priekyje nesodinam  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga* @ 2010 09 06, 14:15)
drinks_cheers.gif man irgi neatsirado meile Cybex po Renolux doh.gif Kazkodel mintiju, jog ir kita gal rinktis butent Renolux. Cybex man pasirode ankstoka, kaip isodonti vaika su zieminiu kombiu g.gif  Kiddy taip pat pasirode daug erdvesne, bet nepatiko kad istraukus koju prailginima lieka toks tarpas, ir sedimoji vieta ne itin erdvi g.gif

Mums rode kelias Renolux jau nuo 15 kg. Taip, jos minkstos, bet kazkaip man nepatikimos pasirode. Irgi nesusizavejau. Dar karta apziurejau Cybex ir nupirkom. Meile nedegu, bet reikejo kedutes jau ax.gif Griztant is parduotuves vaikas uzmigo, tai net pagailo - sedi pats vaikas tiesiai, o galva atgal nulinkus. Pati kazkada taip uzmigau, tai visa kakla skaudejo. Galvoju, gal miniatiurine pagalvele desiu, nes sudetinga miegoti galva atlosus. Neisivaizduoju, kaip dar atsilostu, jei ten ta atlosa atlenktume. Tai pirmi ispudziai tokie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 09 06, 21:14)
Mums rode kelias Renolux jau nuo 15 kg. Taip, jos minkstos, bet kazkaip man nepatikimos pasirode. Irgi nesusizavejau. Dar karta apziurejau Cybex ir nupirkom. Meile nedegu, bet reikejo kedutes jau ax.gif Griztant is parduotuves vaikas uzmigo, tai net pagailo - sedi pats vaikas tiesiai, o galva atgal nulinkus. Pati kazkada taip uzmigau, tai visa kakla skaudejo. Galvoju, gal miniatiurine pagalvele desiu, nes sudetinga miegoti galva atlosus. Neisivaizduoju, kaip dar atsilostu, jei ten ta atlosa atlenktume. Tai pirmi ispudziai tokie unsure.gif

O ta tokia galvos atramele atlenket iki galo, t. y. i gyli pagilinot g.gif ?Siaip tai dar ir pati kedute priekin pavaziuoja ir atsilosia rolleyes.gif Mano vaikams, tai kazkaip tos galvos nesvyra priekin, kai ta galvos atrama atlenkta-net priesingai, sakyciau,- atgal arba i sonus pasvyra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 09 06, 21:19)
O ta tokia galvos atramele atlenket iki galo, t. y. i gyli pagilinot g.gif ?Siaip tai dar ir pati kedute priekin pavaziuoja ir atsilosia rolleyes.gif Mano vaikams, tai kazkaip tos galvos nesvyra priekin, kai ta galvos atrama atlenkta-net priesingai, sakyciau,- atgal arba i sonus pasvyra ax.gif

Tai mums ir nesviro i prieki, virto atgal. Jei butumem dar ir ta atlosiuka atlenke, tai dar labiau butu nusvirus. Pirkom solution x, taip kad pati kedute mums niekur nepavaziuoja. Nu, patyrinesim dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 09 06, 22:39)
Tai mums ir nesviro i prieki, virto atgal. Jei butumem dar ir ta atlosiuka atlenke, tai dar labiau butu nusvirus. Pirkom solution x, taip kad pati kedute mums niekur nepavaziuoja. Nu, patyrinesim dar ax.gif

doh.gif skaitau ir nematau, kad parasyta blush2.gif ax.gif -sorrius 4u.gif Maniskiam tai patogu snaust joje-nesiskunde, o ir man paiziurejus i juos miegancius keduteje, niekada nekilo mintis, kad vargsai vaikai kaip nepatogiai snaudzia ax.gif Atsilosia ir Solution X-yra tokia nugareleje plastikine kojele, kuria istraukus ar atlenkus kedute uzfiksuojama toje vadinamoje relax (atlostoje) padetyje mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 06 rugsėjo 2010 - 23:19
QUOTE(Ditele @ 2010 09 06, 23:18)
doh.gif skaitau ir nematau, kad parasyta blush2.gif  ax.gif -sorrius 4u.gif Maniskiam tai patogu snaust joje-nesiskunde, o ir man paiziurejus i juos miegancius keduteje, niekada nekilo mintis, kad vargsai vaikai kaip nepatogiai snaudzia ax.gif Atsilosia ir Solution X-yra tokia nugareleje plastikine kojele, kuria istraukus ar atlenkus kedute uzfiksuojama toje vadinamoje relax (atlostoje) padetyje mirksiukas.gif .

Dekui, paziuresim 4u.gif Dar siaip man ji siauroka atrodo, paziuresim, kaip ziema bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda9: 07 rugsėjo 2010 - 09:04
QUOTE(eda9 @ 2010 09 07, 09:03)
Dekui, paziuresim  4u.gif Dar siaip man ji siauroka atrodo, paziuresim, kaip ziema bus ax.gif

Beveik garantuoju, kad ziema neturesit jokiu problemu-sakau, mano vaikai, kurie tikrai nera is smulkiuju, lengvuju ir pagal savo amziu yra ir aukstesni, o tada atitinkamai ir daugiau sveriantys nei bendraamziai, be problemu su pukinem striukem ir storom kombinezono kelnem tilpo mirksiukas.gif
Atsakyti