Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

sveikos,
padekit apsispresti... renkuosi kedute nuo 9 iki 36 (zinau, kad aptarinejate nuo 15 kg ax.gif ) vyresneliui turiu Cybex Souliution ir esu labai patenkinta... bet dabar renkuosi tarp Kiddy kiddy ir Cybex Cybex kuria rinktis? g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pop_mama: 09 rugsėjo 2010 - 13:20
QUOTE(pop_mama @ 2010 09 09, 14:19)
sveikos,
padekit apsispresti... renkuosi kedute nuo 9 iki 36 (zinau, kad aptarinejate  nuo 15 kg  ax.gif ) vyresneliui turiu Cybex Souliution ir esu labai patenkinta... bet dabar renkuosi tarp Kiddy kiddy ir Cybex Cybex kuria rinktis?  g.gif  blink.gif

Siūlyčiau tiesiog prisimatuoti, pačiupinėti abi kartu, tada bus lengviau nuspręsti 4u.gif . Aš kai pamačiau tas kėdutės su staliukais - niekaip nesupratau, kaip ten koks vaikas kaip mūsų gali tilpti doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2010 09 09, 14:31)
Siūlyčiau tiesiog prisimatuoti, pačiupinėti abi kartu, tada bus lengviau nuspręsti 4u.gif . Aš kai pamačiau tas kėdutės su staliukais - niekaip nesupratau, kaip ten koks vaikas kaip mūsų gali tilpti doh.gif .

Vat ir man idomus tie staliliukai.... kiek maciau tai ju atstumai reguliuojasi.
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2010 09 09, 14:19)
sveikos,
padekit apsispresti... renkuosi kedute nuo 9 iki 36 (zinau, kad aptarinejate  nuo 15 kg  ax.gif ) vyresneliui turiu Cybex Souliution ir esu labai patenkinta... bet dabar renkuosi tarp Kiddy kiddy ir Cybex Cybex kuria rinktis?  g.gif  blink.gif

mes irgi ieskojome 9 - 36 kg. - matavomes, isciupinejom, masinoje ideje ir viena ir kita buvome, vaika isodinome - apsisprendeme - Kiddy 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pop_mama @ 2010 09 10, 07:26)
Vat ir man idomus tie staliliukai.... kiek maciau tai ju atstumai reguliuojasi.

reguliuojasi ir musu dvimeciui erdves tikrai pakanka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 13 rugsėjo 2010 - 11:58
QUOTE(Smilga* @ 2010 09 13, 12:59)
mes irgi ieskojome 9 - 36 kg. - matavomes, isciupinejom, masinoje ideje ir viena ir kita buvome, vaika isodinome - apsisprendeme - Kiddy 4u.gif
Papildyta:
reguliuojasi ir musu dvimeciui erdves tikrai pakanka smile.gif

o kodel kiddy pasirinkot? kas Jums ten labiau patiko nei Cybex?
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2010 09 13, 13:34)
o kodel kiddy pasirinkot? kas Jums ten labiau patiko nei Cybex?

Pirmiausia kedutes audinys - koriukas, prie galvos, petuku ir kitose vietose kur reikalinga didesne oro cirkuliacija, antra, kad yra siokia tokia guldymo funkcija ir tai, kad didesniam vaikui prasiilgina sedima dalis kojytems. Ir dar - Kiddy daug lengviau prisegti dirzu staliuka.
Palas irgi yra guldymo funkcija, bet man nelabai patiko audinys.

Ypatingai realybej sauni sita kedute thumbup.gif http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1

vizualiai Cybex palas atrodo didesne, taciau tik todel kad yra padukas po ja.

Mes dar nepirkome - nes yra vienas problema musu masinoje kuria reikia patvarkyti - tada imsim kedute, bet visgi labiau linkstame prie Kiddy 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 13 rugsėjo 2010 - 13:24
Sveikos, aš jau visai susimakalavau besidomėdama tom kėdutėm doh.gif Čia kaip sakoma kuo toliau į mišką, tuo daugiau malkų...
Turim i sofix sistemą automobilyje, lyg ir susigundžiau cybex pallas kėdute, kuri vėliau virsta cybex solution x, tai pastaroji jau gaunasi kad neturi isofix? o tai jei solution x ir solution x-fix yra tokios pačios, tik viena be isofix kita su, tai ar negalima ant solution x-fix užsidėti to staliuko, kurį turi pallas? Man aktualu kad tvirtintusi su isofix sistema.
Ačiū jei kas atsakys blush2.gif Ir beje kur pas mus LT galima gyvai pasimatuoti cybex kėdutes?
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2010 09 20, 10:09)
Sveikos, aš jau visai susimakalavau besidomėdama tom kėdutėm  doh.gif Čia kaip sakoma kuo toliau į mišką, tuo daugiau malkų...
Turim i sofix sistemą automobilyje, lyg ir susigundžiau cybex pallas kėdute, kuri vėliau virsta cybex solution x, tai pastaroji jau gaunasi kad neturi isofix? o tai jei solution x ir solution x-fix yra tokios pačios, tik viena be isofix kita su, tai ar negalima ant solution x-fix užsidėti to staliuko, kurį turi pallas? Man aktualu kad tvirtintusi su isofix sistema.
Ačiū jei kas atsakys  blush2.gif Ir beje kur pas mus LT galima gyvai pasimatuoti cybex kėdutes?

Cybex pallas neturi isofix pado. Pallas staliukas netinka ant Solution X ar X fix keduciu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2010 09 22, 11:00)
Cybex pallas neturi isofix pado. Pallas staliukas netinka ant Solution X ar X fix keduciu  schmoll.gif

tada idomiai jie ten raso aprasyme - pradzioj su staliuku, o po to tampa Solution X ir gali buti naudojama nuo 15 iki 36 kg.
O kas turite pallas, gal galite pasakyti, ar kai jau tas staliukas nusiima, si kedute turi ta tokia siek tiek gulstesne padeti meigojimui?
Atsakyti
QUOTE(ramu @ 2010 09 22, 10:17)
tada idomiai jie ten raso aprasyme - pradzioj su staliuku, o po to tampa Solution X ir gali buti naudojama nuo 15 iki 36 kg.
O kas turite pallas, gal galite pasakyti, ar kai jau tas staliukas nusiima, si kedute turi ta tokia siek tiek gulstesne padeti meigojimui?

Ramu, gal pades Pallas video mirksiukas.gif Beje, mano atsakyma i Jusu klausimuka i AZ gavot g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 09 22, 11:35)
Ramu, gal pades Pallas video mirksiukas.gif Beje, mano atsakyma i Jusu klausimuka i AZ gavot  g.gif ?

gavau, labai aciu jums, pagelbejot 4u.gif Vaisai isgaravo is galvos padekot doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2010 09 22, 11:35)
Ramu, gal pades Pallas video mirksiukas.gif Beje, mano atsakyma i Jusu klausimuka i AZ gavot  g.gif ?

Aciu labai uz nuoroda. Kuo toliau, tuo labiau as jos noriu - gaila, kad pati netilpsiu pasedet ax.gif
Atsakyti
labadienam noriu pirkti Cybex solution x-fix kedute, bet amazon.de nelabai suprantu kuom skiriasi kur yra su wildleder optik ir be jo, kaina skiriasi ir nebezinau ar cia verta moket daugiau ar ne doh.gif verysad.gif

va skirtumai :
http://www.amazon.de...;pf_rd_i=301128
ir
http://www.amazon.de...;pf_rd_i=301128
Atsakyti