padekit apsispresti... renkuosi kedute nuo 9 iki 36 (zinau, kad aptarinejate nuo 15 kg
QUOTE(pop_mama @ 2010 09 09, 14:19)
sveikos,
padekit apsispresti... renkuosi kedute nuo 9 iki 36 (zinau, kad aptarinejate nuo 15 kg
) vyresneliui turiu Cybex Souliution ir esu labai patenkinta... bet dabar renkuosi tarp Kiddy kiddy ir Cybex Cybex kuria rinktis?

Siūlyčiau tiesiog prisimatuoti, pačiupinėti abi kartu, tada bus lengviau nuspręsti
QUOTE(Restar @ 2010 09 09, 14:31)
Siūlyčiau tiesiog prisimatuoti, pačiupinėti abi kartu, tada bus lengviau nuspręsti
. Aš kai pamačiau tas kėdutės su staliukais - niekaip nesupratau, kaip ten koks vaikas kaip mūsų gali tilpti
.
Vat ir man idomus tie staliliukai.... kiek maciau tai ju atstumai reguliuojasi.
QUOTE(pop_mama @ 2010 09 09, 14:19)
sveikos,
) vyresneliui turiu Cybex Souliution ir esu labai patenkinta... bet dabar renkuosi tarp Kiddy kiddy ir Cybex Cybex kuria rinktis?

mes irgi ieskojome 9 - 36 kg. - matavomes, isciupinejom, masinoje ideje ir viena ir kita buvome, vaika isodinome - apsisprendeme - Kiddy
Papildyta:
QUOTE(pop_mama @ 2010 09 10, 07:26)
Vat ir man idomus tie staliliukai.... kiek maciau tai ju atstumai reguliuojasi.
reguliuojasi ir musu dvimeciui erdves tikrai pakanka
QUOTE(Smilga* @ 2010 09 13, 12:59)
mes irgi ieskojome 9 - 36 kg. - matavomes, isciupinejom, masinoje ideje ir viena ir kita buvome, vaika isodinome - apsisprendeme - Kiddy 
Papildyta:
Papildyta:
o kodel kiddy pasirinkot? kas Jums ten labiau patiko nei Cybex?
QUOTE(pop_mama @ 2010 09 13, 13:34)
o kodel kiddy pasirinkot? kas Jums ten labiau patiko nei Cybex?
Pirmiausia kedutes audinys - koriukas, prie galvos, petuku ir kitose vietose kur reikalinga didesne oro cirkuliacija, antra, kad yra siokia tokia guldymo funkcija ir tai, kad didesniam vaikui prasiilgina sedima dalis kojytems. Ir dar - Kiddy daug lengviau prisegti dirzu staliuka.
Palas irgi yra guldymo funkcija, bet man nelabai patiko audinys.
Ypatingai realybej sauni sita kedute
vizualiai Cybex palas atrodo didesne, taciau tik todel kad yra padukas po ja.
Mes dar nepirkome - nes yra vienas problema musu masinoje kuria reikia patvarkyti - tada imsim kedute, bet visgi labiau linkstame prie Kiddy
Sveikos, aš jau visai susimakalavau besidomėdama tom kėdutėm
Čia kaip sakoma kuo toliau į mišką, tuo daugiau malkų...
Turim i sofix sistemą automobilyje, lyg ir susigundžiau cybex pallas kėdute, kuri vėliau virsta cybex solution x, tai pastaroji jau gaunasi kad neturi isofix? o tai jei solution x ir solution x-fix yra tokios pačios, tik viena be isofix kita su, tai ar negalima ant solution x-fix užsidėti to staliuko, kurį turi pallas? Man aktualu kad tvirtintusi su isofix sistema.
Ačiū jei kas atsakys
Ir beje kur pas mus LT galima gyvai pasimatuoti cybex kėdutes?
Turim i sofix sistemą automobilyje, lyg ir susigundžiau cybex pallas kėdute, kuri vėliau virsta cybex solution x, tai pastaroji jau gaunasi kad neturi isofix? o tai jei solution x ir solution x-fix yra tokios pačios, tik viena be isofix kita su, tai ar negalima ant solution x-fix užsidėti to staliuko, kurį turi pallas? Man aktualu kad tvirtintusi su isofix sistema.
Ačiū jei kas atsakys
QUOTE(burundukas @ 2010 09 20, 10:09)
Sveikos, aš jau visai susimakalavau besidomėdama tom kėdutėm
Čia kaip sakoma kuo toliau į mišką, tuo daugiau malkų...
Ačiū jei kas atsakys
Ir beje kur pas mus LT galima gyvai pasimatuoti cybex kėdutes?
Ačiū jei kas atsakys
Cybex pallas neturi isofix pado. Pallas staliukas netinka ant Solution X ar X fix keduciu
QUOTE(Ingaaa @ 2010 09 22, 11:00)
Cybex pallas neturi isofix pado. Pallas staliukas netinka ant Solution X ar X fix keduciu 
tada idomiai jie ten raso aprasyme - pradzioj su staliuku, o po to tampa Solution X ir gali buti naudojama nuo 15 iki 36 kg.
O kas turite pallas, gal galite pasakyti, ar kai jau tas staliukas nusiima, si kedute turi ta tokia siek tiek gulstesne padeti meigojimui?
QUOTE(ramu @ 2010 09 22, 10:17)
tada idomiai jie ten raso aprasyme - pradzioj su staliuku, o po to tampa Solution X ir gali buti naudojama nuo 15 iki 36 kg.
O kas turite pallas, gal galite pasakyti, ar kai jau tas staliukas nusiima, si kedute turi ta tokia siek tiek gulstesne padeti meigojimui?
Ramu, gal pades Pallas video
QUOTE(Ditele @ 2010 09 22, 11:35)
gavau, labai aciu jums, pagelbejot
Papildyta:
QUOTE(Ditele @ 2010 09 22, 11:35)
Aciu labai uz nuoroda. Kuo toliau, tuo labiau as jos noriu - gaila, kad pati netilpsiu pasedet
labadienam noriu pirkti Cybex solution x-fix kedute, bet amazon.de nelabai suprantu kuom skiriasi kur yra su wildleder optik ir be jo, kaina skiriasi ir nebezinau ar cia verta moket daugiau ar ne
va skirtumai :
http://www.amazon.de...;pf_rd_i=301128
ir
va skirtumai :
ir