Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(burundukas @ 2010 09 30, 13:33)
Mergaitės kurios turit cybex solution x-fix, pasidalinkit info... Prieš kelias dienas mes ją apžiūrėjom gyvai (prieš tai ja buvom susižavėję internete), tai ji man tokia siaura pasirodė ties pečiais, nes ten kai kyla galva, kyla ir pečių apsauga, bet ji nesiplatina, įsodinom 2,5 metų mergytę, tai man ji tokia tik va dabar pasirodė tinkama, bandžiau įsivaziduoti kaip ji ten kokių 5-7 metų tilps, nepavyko  biggrin.gif
Kokio amžiaus jūsų vaikai dabar sėdi kėdutėj ir kaip ten pečiai jų, telpa normaliai? ačiū labai.

mums vasari bus 8 metukai , sakyciau plocio galetu but ir daugiau g.gif . petuku apsauga lyg ir spyruokliuoja per ploti, bet jau tada vaikas lyg ispraustas. Nelabai issivaizduoju 12 metu vaiko sioj kedutei schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tice @ 2010 09 30, 13:46)
Nelabai issivaizduoju 12 metu vaiko sioj kedutei  schmoll.gif

O as gyvai maciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytes, gal kas galite pasakyti savo nuomone apie tokia auto kedute vyresniems vaikams?

auto kedute vaikams nuo triju metu
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 10 02, 20:06)
Mamytes, gal kas galite pasakyti savo nuomone apie tokia auto kedute vyresniems vaikams?

Nieko apie ja nezinau,bet man labai patiko.Kaip tik pradedu dairytis savo didziajai kedutes,tai labai netgi svarstytinas variantas bus manau.Aciu uz nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2010 10 02, 20:06)

Oi kokia faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2010 09 30, 12:33)
Mergaitės kurios turit cybex solution x-fix, pasidalinkit info... Prieš kelias dienas mes ją apžiūrėjom gyvai (prieš tai ja buvom susižavėję internete), tai ji man tokia siaura pasirodė ties pečiais, nes ten kai kyla galva, kyla ir pečių apsauga, bet ji nesiplatina, įsodinom 2,5 metų mergytę, tai man ji tokia tik va dabar pasirodė tinkama, bandžiau įsivaziduoti kaip ji ten kokių 5-7 metų tilps, nepavyko  biggrin.gif
Kokio amžiaus jūsų vaikai dabar sėdi kėdutėj ir kaip ten pečiai jų, telpa normaliai? ačiū labai.

Nu mes jau irgi turim cybex kėdutę, atrodo patogi, bent jau mergaitė su didžiausiu džiaugsmu į ją sėda. Nu galvojom ar cybex ar concord, tai pradžioj ėmėm cybex, matysim jei ateity darysis mažoka, šitą kėdutę perleisim sesei (kuri dabar tik 6 men) ir ieškosim didesnės. Pirkom tą kaip veliūro užvilkimu, įdomu tik kaip jis nešiosis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2010 10 05, 12:16)
Nu mes jau irgi turim cybex kėdutę, atrodo patogi, bent jau mergaitė su didžiausiu džiaugsmu į ją sėda. Nu galvojom ar cybex ar concord, tai pradžioj ėmėm cybex, matysim jei ateity darysis mažoka, šitą kėdutę perleisim sesei (kuri dabar tik 6 men) ir ieškosim didesnės. Pirkom tą kaip veliūro užvilkimu, įdomu tik kaip jis nešiosis  ax.gif

Ir kaip ta a la veliurine gyvai, nes foto, tai man l. wub.gif wub.gif wub.gif ir kokia spalvyte emet?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 10 05, 12:21)
Ir kaip ta a la veliurine gyvai, nes foto, tai man l.  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir kokia spalvyte emet?

Spalvytė raudona su bordo. Nu žiūrisi gerai, tik neaišku kaip nešiosis. Vyras tai įsivaizdavo jeigu jau veliūras, tai kaip automobilių sėdynių- su tokiais ilgesniais plaukeliais, bet čia tokie kaip zomšo plaukeliai. Mes matėm neveliūrinę juodą, tai mūsiškė gražesnė aišku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2010 10 07, 20:26)
Spalvytė raudona su bordo. Nu žiūrisi gerai, tik neaišku kaip nešiosis. Vyras tai įsivaizdavo jeigu jau veliūras, tai kaip automobilių sėdynių- su tokiais ilgesniais plaukeliais, bet čia tokie kaip zomšo plaukeliai. Mes matėm neveliūrinę juodą, tai mūsiškė gražesnė aišku  blush2.gif

Aiskumas - grazi spalvyte mirksiukas.gif Tai ten ir raso, kad zomsos imitacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2010 10 07, 21:26)
Spalvytė raudona su bordo. Nu žiūrisi gerai, tik neaišku kaip nešiosis. Vyras tai įsivaizdavo jeigu jau veliūras, tai kaip automobilių sėdynių- su tokiais ilgesniais plaukeliais, bet čia tokie kaip zomšo plaukeliai. Mes matėm neveliūrinę juodą, tai mūsiškė gražesnė aišku  blush2.gif

gal galite realia foto ideti?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 10 07, 20:36)
Aiskumas - grazi spalvyte mirksiukas.gif Tai ten ir raso, kad zomsos imitacija ax.gif

Tai gali būti, tiesiog neįsiskaitėm, ir kai natūroj pažiūrėjom tai ir foto aiškesnė pasidarė, kad ten panašiau į zomšą lotuliukas.gif Šiaip jo, graži... tik aišku ne grožis svarbiausia, o saugumas, tikėkimės neapvils jei ką...
Papildyta:
QUOTE(Questa @ 2010 10 07, 20:40)
gal galite realia foto ideti?

Tai kad kėdutė mašinoj, palyginimui galiu įmesti nuorodas iš ebay:
1. paprastas audinys
http://cgi.ebay.de/K...=item35acc8e26a

2. zomšos imitacija
http://cgi.ebay.de/C...=item35ac555a3a

nu jei labai reikės gyvai, po kelių dienų gal prisiruošiu nufotkint. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2010 10 07, 20:43)
tik aišku ne grožis svarbiausia, o saugumas, tikėkimės neapvils jei ką...

drinks_cheers.gif 100% bet kai ir suagu, ir grazu , tai is viso thumbup.gif
Atsakyti