QUOTE(burundukas @ 2010 09 30, 12:33)
Mergaitės kurios turit cybex solution x-fix, pasidalinkit info... Prieš kelias dienas mes ją apžiūrėjom gyvai (prieš tai ja buvom susižavėję internete), tai ji man tokia siaura pasirodė ties pečiais, nes ten kai kyla galva, kyla ir pečių apsauga, bet ji nesiplatina, įsodinom 2,5 metų mergytę, tai man ji tokia tik va dabar pasirodė tinkama, bandžiau įsivaziduoti kaip ji ten kokių 5-7 metų tilps, nepavyko
Kokio amžiaus jūsų vaikai dabar sėdi kėdutėj ir kaip ten pečiai jų, telpa normaliai? ačiū labai.
Tikrai viskas ok su tuo plociu-man ir is pradziu siauroka atrode

.Mano sedi 6-mete, kuri pagal ugi ir svori yra kaip 8-mete, ir 3-metis, kuris pagal ugi ir svori yra kaip 4-metis, be jokiu problemu-tikrai nesuspausti-nzn, ar pastebejot tie sonai, kad ir nesiplatina, bet yra flexibile (paslankus ar kaip cia tixliau pasakyt)-vaikutis atsiseda ir jie pasiduoda i sonus pagal vaikucio peciu ploti. Mano vaikai, kurie tikrai nera nei smulkuciai, nei mazuciai,i ir su pukinem striukem, kombinezonais ten kuo puikiausiai sedi.Beje, jeigu ka, tai i ta kedele ir mano sunenas 12 metu buvo isitaises

Tai , kad nesiplatina soani yra didelis privalumas saugumui-kuo daugiau judanciu, ne vientisu detaliu kedeleje, tuo ji darosi maziau saugi.Taip pat, tai, kad nera per platus tie soniniai sparniukai ir gerai apgaubia vaiko petukus irgi yra + saugumui- vadinas, peciu linija yra gerai apsaugota

.