Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

[quote=Questa,2010 09 24, 12:51]
sakykti gal matote joje kokiu minusu kodel ji tokia pigi biggrin.gif

http://www.amazon.de...mp;sr=1-2-spell
[quote]
Aš šiaip vokiškai nesuprantu, gal kitos meginos padės, tik man krito į akis, kad po pavadinimu, kuris parašytas didelėm raidėm eina mažos raidės- von Columbus. Tokių pačių kėdučių kainos daug didesnės, prie kurių prie pavadinimo parašyta von Cybex. Tai gal čia ne cybex gamintojas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burundukas: 24 rugsėjo 2010 - 13:02
hmm idomu ka Ditele mano g.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 09 24, 13:51)
sakykti gal matote joje kokiu minusu kodel ji tokia pigi  biggrin.gif

http://www.amazon.de...mp;sr=1-2-spell

blink.gif gera kaina einu draugei pasakysiu , iesko pigiau,lai perka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tice: 24 rugsėjo 2010 - 14:21
kaina tai superine gal kas mokat paziuret kiek su siuntimu ji gaunas?
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 09 24, 13:05)
hmm idomu ka Ditele mano  g.gif

Turiu jus nuvilti, mamikes-ten tik uzvalkalas kedelei, todel ir tokia kaina-stebuklu nebuna ax.gif Uzrasyta Ersatzbezug-uzvalkalas pakeitimui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 24 rugsėjo 2010 - 14:59
QUOTE(Ditele @ 2010 09 24, 15:44)
Turiu jus nuvilti, mamikes-ten tik uzvalkalas kedelei, todel ir tokia kaina-stebuklu nebuna ax.gif

blink.gif nu geeeeeeras
Atsakyti
tai ne taip ir pigu turbut is kart pasidare lotuliukas.gif kai vien uzvilkimas puse kedutes kainos biggrin.gif Be to jei teisingai isisavinau Diteles pamokas, tai jei ten ir kedute tiek kainuotu tai man rodos jos i LT nesiuncia, ar as neteisi buciau blush2.gif
Atsakyti
ieskau pigiausio varianto su x-fix tai taip ir gaunasi kai pamatei pigiai atrodo wow kol nepradedi gilintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2010 09 24, 15:03)
Be to jei teisingai isisavinau Diteles pamokas, tai jei ten ir kedute tiek kainuotu tai man rodos jos i LT nesiuncia, ar as neteisi buciau  blush2.gif

thumbup.gif - tikrai taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2010 09 24, 15:44)
Turiu jus nuvilti, mamikes-ten tik uzvalkalas kedelei, todel ir tokia kaina-stebuklu nebuna ax.gif Uzrasyta Ersatzbezug-uzvalkalas pakeitimui

blink.gif ot tai tau doh.gif
Atsakyti
Mergaitės kurios turit cybex solution x-fix, pasidalinkit info... Prieš kelias dienas mes ją apžiūrėjom gyvai (prieš tai ja buvom susižavėję internete), tai ji man tokia siaura pasirodė ties pečiais, nes ten kai kyla galva, kyla ir pečių apsauga, bet ji nesiplatina, įsodinom 2,5 metų mergytę, tai man ji tokia tik va dabar pasirodė tinkama, bandžiau įsivaziduoti kaip ji ten kokių 5-7 metų tilps, nepavyko biggrin.gif
Kokio amžiaus jūsų vaikai dabar sėdi kėdutėj ir kaip ten pečiai jų, telpa normaliai? ačiū labai.
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2010 09 30, 12:33)
Mergaitės kurios turit cybex solution x-fix, pasidalinkit info... Prieš kelias dienas mes ją apžiūrėjom gyvai (prieš tai ja buvom susižavėję internete), tai ji man tokia siaura pasirodė ties pečiais, nes ten kai kyla galva, kyla ir pečių apsauga, bet ji nesiplatina, įsodinom 2,5 metų mergytę, tai man ji tokia tik va dabar pasirodė tinkama, bandžiau įsivaziduoti kaip ji ten kokių 5-7 metų tilps, nepavyko  biggrin.gif
Kokio amžiaus jūsų vaikai dabar sėdi kėdutėj ir kaip ten pečiai jų, telpa normaliai? ačiū labai.

Tikrai viskas ok su tuo plociu-man ir is pradziu siauroka atrode ax.gif .Mano sedi 6-mete, kuri pagal ugi ir svori yra kaip 8-mete, ir 3-metis, kuris pagal ugi ir svori yra kaip 4-metis, be jokiu problemu-tikrai nesuspausti-nzn, ar pastebejot tie sonai, kad ir nesiplatina, bet yra flexibile (paslankus ar kaip cia tixliau pasakyt)-vaikutis atsiseda ir jie pasiduoda i sonus pagal vaikucio peciu ploti. Mano vaikai, kurie tikrai nera nei smulkuciai, nei mazuciai,i ir su pukinem striukem, kombinezonais ten kuo puikiausiai sedi.Beje, jeigu ka, tai i ta kedele ir mano sunenas 12 metu buvo isitaises ax.gif Tai , kad nesiplatina soani yra didelis privalumas saugumui-kuo daugiau judanciu, ne vientisu detaliu kedeleje, tuo ji darosi maziau saugi.Taip pat, tai, kad nera per platus tie soniniai sparniukai ir gerai apgaubia vaiko petukus irgi yra + saugumui- vadinas, peciu linija yra gerai apsaugota mirksiukas.gif .
Atsakyti