Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(joljo @ 2008 04 14, 21:20)
Neznau, kaip ten del tu Graco kaladziu schmoll.gif
naujos aerologic kedutes tai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Airbooster kedutes ir man patiktu bet pas mus ju nera. O tai kas yra nu nepatinka man nors tu ka rolleyes.gif Skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 04 16, 17:51)
Airbooster kedutes ir man patiktu bet pas mus ju nera. O tai kas yra nu nepatinka man nors tu ka  rolleyes.gif Skonio reikalas mirksiukas.gif

aerologic jau yra , kaina 519 lt.
KAROLYJE> drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2008 04 16, 18:55)
aerologic jau yra , kaina 519 lt.
KAROLYJE> drinks_cheers.gif

Gerai kad pas jus yra ax.gif Mes provincija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 04 16, 18:03)
Gerai kad pas jus yra ax.gif Mes provincija rolleyes.gif

Internetas ir provincijas pasiekia,
pirk internetu.
www.karolis.lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2008 04 17, 12:13)
Internetas ir provincijas pasiekia,
pirk internetu.
www.karolis.lt blush2.gif

Nedristu nepaciupinejus ir nepavarcius blush2.gif Maxi cosi man irgi patiko o vaika kai isodinau tai pasirodo netinka unsure.gif Tai va todel. Viskas gerai su tom kedutem o mes jau ir turim.
Sekmes kitoms 4u.gif
Atsakyti
uf.... akis pravarvinau beskaitydama.....

AČIŪ, kad dalinatės patitimi - ir apie jau turimas , ir apie tik apžiūrimas 4u.gif
Atsakyti
Šiandien žiūrėjau Bebe confort Hipos Safe side kėdutę -- viskas būtų gražu, BET -- pardavėja akcentavo, kad jos statomos TIK ant galinės sėdynės, o ir atsilošimo padėtys - dvi - labai nedidelės, t.y. sodinti vaiką priekinėje sėdynėje ir allošti miegantį -- praktiškai neįmanoma verysad.gif O mums tai aktualu...
Kas gali pasakyti kokios kėdutės pritaikytos statyti priekinėje sėdynėje?
Atsakyti
Gal galit parekomenduot, kuri geresne RECARO Young Style, ar CONCORD Lift evo PT, ar Recaro STM Tri-Star, ar chicco. g.gif ax.gif Kol kas renkam 6.5 m merginai, bet paskui mazasis kai sulauks 3 metu, ten perses. thumbup.gif
O gal zinot , kokia kedute kur pasidaro gulima padetis.
O gal geriau maxi cosi, nors man medziaga nelabai patiko, kai ciupinejau, ir gulima padetis nepasidaro.
Pasidalinkit patirtim, reikia skubiai pirkt, bet nelabai nusimanau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitukas: 17 birželio 2008 - 14:58
QUOTE(Melitukas @ 2008 06 17, 15:56)
Gal galit parekomenduot, kuri geresne RECARO Young Style, ar CONCORD Lift evo PT, ar Recaro STM Tri-Star, ar chicco. g.gif  ax.gif  Kol kas renkam 6.5 m merginai, bet paskui mazasis kai sulauks 3 metu, ten perses. thumbup.gif
O gal zinot , kokia kedute kur pasidaro gulima padetis.
O gal geriau maxi cosi, nors man medziaga nelabai patiko, kai ciupinejau, ir gulima padetis nepasidaro.
Pasidalinkit patirtim, reikia skubiai pirkt, bet nelabai nusimanau. 4u.gif

Is isvardintu rinkciausi Concord, vien saugumo sumetimais.
Is kitu galima paziureti: MaxiCosi Rodi ..., BebeComfort Moby, Romer Kid Plus.
Jei turit Isofix, tai Romeri su Isofiksu - tikrai saugiau nesurasite.

Papildyta:
QUOTE(Vilusa @ 2008 05 16, 17:15)
Šiandien žiūrėjau Bebe confort Hipos Safe side kėdutę -- viskas būtų gražu, BET -- pardavėja akcentavo, kad jos statomos TIK ant galinės sėdynės, o ir atsilošimo padėtys - dvi - labai nedidelės, t.y. sodinti vaiką priekinėje sėdynėje ir allošti miegantį -- praktiškai neįmanoma verysad.gif  O mums tai aktualu...
Kas gali pasakyti kokios kėdutės pritaikytos statyti priekinėje sėdynėje?

hm...labai idomi pardaveja. Jei neklystu, tai sioje temoje kalbama apie 15-36 kg kedutes, o jos tinka bet kuriai vietai, kur yra triju tasku dirzas. O va su gulima padetim yra sunkiau, lyg tai, saugumo sumetimais, jos visos atsilosia mazdaug vienodai ir nezenkliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka: 13 liepos 2008 - 23:49
[FONT=Arial][COLOR=blue][COLOR=blue]
QUOTE(Jelenka @ 2008 07 14, 00:48)
Is isvardintu rinkciausi Concord, vien saugumo sumetimais.
Is kitu galima paziureti: MaxiCosi Rodi ..., BebeComfort Moby, Romer Kid Plus.
Jei turit Isofix, tai Romeri su Isofiksu - tikrai saugiau nesurasite.

Papildyta:

hm...labai idomi pardaveja. Jei neklystu, tai sioje temoje kalbama apie 15-36 kg kedutes, o jos tinka bet kuriai vietai, kur yra triju tasku dirzas. O va su gulima padetim yra sunkiau, lyg tai, saugumo sumetimais, jos visos atsilosia mazdaug vienodai ir nezenkliai

Papildyta:
QUOTE(ERAAA @ 2008 07 16, 00:16)

AS TAIP PAT IEŠKAU KĖDUČIŲ 15-36 KG. TIKTŲ IR PADEVETOS .DVYNUKAMS.GAL KAS ZINO KUR PIGIAU GALIMA ISIGYTI...
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti, gal kas turite tokią autokėdutę?ka galetumet gero ar blogo apie ją pasakyti.Lauksiu atsiliepimų, nes galvoju kaip ir pirkti tokią.
http://www.vaikams.e...is/4/modelis/27
Atsakyti
QUOTE(ERAAA @ 2008 07 15, 23:19)
Papildyta:

AS TAIP PAT IEŠKAU KĖDUČIŲ 15-36 KG. TIKTŲ IR PADEVETOS .DVYNUKAMS.GAL KAS ZINO KUR PIGIAU GALIMA ISIGYTI...

Tai kam pirkti padevetas, jei Graco junior maxi kedutes tekainuoja po 219 lt.
Labai patogios, saugios ir nebrangios. 4u.gif
Atsakyti