Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės 15-36 kg (II-III kat.)

QUOTE(cola @ 2008 03 31, 10:09)
Labuka, jus man pasakykit, jei vaikas jau sveria apie 15 kg, tai kokia geriau kedute rinktis
9-36 kg, ar pvz 15-36 kg
yra skirtumas tarp ju ar ne?

Dekui  4u.gif

mes viena kde turim 9-36 o kita 15-36
tarp musiskiu tik toks skirtukas, kad nuo 9 kg toj kedutej vaika galima segt ir kedes dirzais ir auto dirzais, o nuo 15 kg tik auto dirzais 4u.gif as manau, geriausiai yra matuot, nes kaip tik tik vakar nusipirkom antra kede, tai ziurejom chiccco ir ferrari, tai vaikas ake, kad nepatogi ferrari, tai pirkom tada chicco
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 04 05, 21:01)
mes viena kde turim 9-36 o kita 15-36
tarp musiskiu tik toks skirtukas, kad nuo 9 kg toj kedutej vaika galima segt ir kedes dirzais ir auto dirzais, o nuo 15 kg tik auto dirzais 4u.gif as manau, geriausiai yra matuot, nes kaip tik tik vakar nusipirkom antra kede, tai ziurejom chiccco ir ferrari, tai vaikas ake, kad nepatogi ferrari, tai pirkom tada chicco

as ir apsisprendziau nuo 15-kg pirkti, net ir skaiciau, kad kas yra universalu, nera patikima
atseit turi eiti pagal amziu kedutes
o ko nepirkot tos bebe cmofort? kur anksciau nusiziurejai?
kokia pirkai? ta chiko key 23? 4u.gif
Atsakyti
mes taip pat jau po truputi dairomes didesmnes autokedutes, siuo metu dar turime iki 18kg, bet regis greitu laiku jau reiks didesnes, nes ugis jau ne mazas ir galvyte tuoj islys is atlosiuko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2008 04 07, 13:43)
as ir apsisprendziau  nuo 15-kg pirkti, net ir skaiciau, kad kas yra universalu, nera patikima
atseit turi eiti pagal amziu kedutes
o ko nepirkot tos bebe cmofort? kur anksciau nusiziurejai?
kokia pirkai? ta chiko key 23?  4u.gif

Mes pirkom Chicco key 2-3, visai nieko tokia ax.gif
Tik man kažkaip užsegt diržus tai ankstesnės kėdutės greičiau ir paprasčiau buvo, ten su autokėdutės diržais segėsi vaikas.
O dabar jeigu sodiniesi vaiką priekyje, tai greit galima užsegt, bet jeigu gale, tai pati iki pusės turi į tą mašiną sulįst doh.gif Nelabai patogu, kai reik greit kažkur lėkt.
Atsakyti
QUOTE(Rudakis @ 2008 03 11, 14:01)
O kuri geresne ar Chicco key 2-3, Ar Max -3S?

Cia yra abi kedutes:
http://www.chicco.co...;idFasciaSel=24
Man geresne atrodo Key 2-3. Nes ji platinasi sonuose ir siek tiek losiasi atgal, o Max-3S tik turi papildoma pagalvele galvai paremt kad si nesimakaluotu kai vaikas uzmiega. Tik tiek suprantu pagal aprasymus ax.gif

O man patinka Concord bet parduotuvese ju niekur nemaciau. O norisi paciupinet. Graco tai man kalades schmoll.gif Belieka rinktis is Maxi cosi rodi XP ir Chicco 2-3. Daugiau pliusu turi Maxi... unsure.gif Sekantis etapas - nusivezt vaika ir isisodint rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka @ 2008 03 15, 14:45)
Siaip tei ne. O jusu amzius ir svoris vienareiksmiskai nurodo jums pirkti 1 grupes autojedute smile.gif)) Arba bent 1-2-3 jau
Papildyta:

aisku, kad Maxi-Cosi, nes ji gerai ivertinta testu

O tai Graco neivertinta?????/ 4u.gif g.gif
Visa Europa vertina, tik....mums neivertinta......
Atsakyti
QUOTE(astukas @ 2008 04 10, 14:44)
O man patinka Concord bet parduotuvese ju niekur nemaciau. O norisi paciupinet. Graco tai man kalades schmoll.gif Belieka rinktis is Maxi cosi rodi XP ir Chicco 2-3. Daugiau pliusu turi Maxi... unsure.gif Sekantis etapas - nusivezt vaika ir isisodint rolleyes.gif

Taigi nuvaziavom su vaiku i parduotuve ir isodinom i Maxi cosi. Jei tiksliau tai vaikas isispraude blink.gif (su striuke). Istikro pasirode ankstoka o nesiplatina. Taigi toliau sodinom i Chicco. Viskas gerai, patogi, platinasi bet....atloso padeciu reguliavimas tai jau berysinis. Kam toks isvis reikalingas. Turi kedute apverst ir nustatyt atloso padeti. Zodziu vaikui sedint jos nepareguliuosi. Pries isodinant vaika jau turi nustatyt kokioj padety jis vaziuos doh.gif Teko zvalgytis toliau. Pasodinom i Bebe confort. Nu zinokit visai patiko. Ir sedynes forma atrode patogesne, ir platinasi kartu su galvos pakelimu (zodziu kai paaukstini galvos atrama, kartu pasiplatina ir sonai). Ir dar yra atlosimo pora padeciu. Tai tikriausiai apsispresim isigyti sia kedute (jei dar kas nesumakaluos smegenu ax.gif ). Va tokia ji http://parduotuve.ti...roducts_id=1473

Sneku pati su savim unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas: 11 balandžio 2008 - 08:08
QUOTE(Kristtute @ 2008 04 09, 11:09)
Mes pirkom Chicco key 2-3, visai nieko tokia  ax.gif 
Tik man kažkaip užsegt diržus tai ankstesnės kėdutės greičiau ir paprasčiau buvo, ten su autokėdutės diržais segėsi vaikas.

Na as apie ja neblogu atsiliepimu girdejau, ir pati dairausi ax.gif
QUOTE(astukas @ 2008 04 11, 09:05)
Va tokia ji http://parduotuve.ti...roducts_id=1473

Sneku pati su savim unsure.gif  rolleyes.gif

ne su savim, idomu labai lotuliukas.gif
as ta kedute norejau pirkti, ale masciau, masciau ir pardave jau per skelbimus lotuliukas.gif
vis metausi sia ar chicco 2-3

nors gracoo paziurejau pardei, nu plastmase totali man pasirode unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2008 04 11, 14:39)
Na as apie ja neblogu atsiliepimu girdejau, ir pati dairausi  ax.gif

ne su savim, idomu labai  lotuliukas.gif
as ta kedute norejau pirkti, ale masciau, masciau ir pardave jau per skelbimus  lotuliukas.gif
vis metausi sia ar chicco 2-3

nors gracoo paziurejau pardei, nu plastmase totali man pasirode  unsure.gif

Nu zinok pas Chicco 2-3 man nepatiko tas reguliavimas atsilosimui (jau kartojuosi rolleyes.gif ) Bet siaip jei neakcentuot atlosimo tai super kedute. Man ji patinka. Kad musu mazius kur bevaziuotumem tai vis uzmiega. Tai ir metausi dabar negaledama apsisprest.

Ar kas nors turi Hipsos Safe Side is Bebe confort?

Zodziu, kuo toliau i miska tuo daugiau grybu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas: 11 balandžio 2008 - 13:53
Zodziu nusipirkom mes Bebe confort thumbup.gif Mums ji pasirode ne tik patogi bet ir atitinkanti E saugumo standartus. Va cia yra informacijos apie tuos standartus:
http://search.delfi....E72FA40A98F0F46
Ir dar svarbu atkreipt demesi i tai kur buvo atliekamas testavimas. Kiekviena salis turi savo koda:1-Vokietija, 2-Prancuzija, 5-Svedija, 20- Lenkija. Jis buna uzrasytas salia E raides (etiketeje ant kedutes korpuso, ten pat ir saugumo standartu kodas). Kur atliekamas testavimas yra svarbu del to kad pvz. Lenkijoje labai atlaidziai ziurima i saugumo ribas.
Tai tiek dar info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astukas: 12 balandžio 2008 - 18:39
QUOTE(astukas @ 2008 04 10, 13:44)
Cia yra abi kedutes:
http://www.chicco.co...;idFasciaSel=24
Man geresne atrodo Key 2-3. Nes ji platinasi sonuose ir siek tiek losiasi atgal, o Max-3S tik turi papildoma pagalvele galvai paremt kad si nesimakaluotu kai vaikas uzmiega. Tik tiek suprantu pagal aprasymus ax.gif

Neznau, kaip ten del tu Graco kaladziu schmoll.gif
naujos aerologic kedutes tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siaip ir Graco ir Chicco saugumo vertinimai ne per geriausi, jau geriau Maxi cosi XR ax.gif
Atsakyti