QUOTE(Citas @ 2012 04 01, 13:06)
Cia as viska sumaisiau, tiesa sakant mano paklydeles mmm sumaise kortas. As gi emiau ir is tikro susirgau tik Balandzio 27d

pries tai su daktaru pasikonsultavus ta tipo patepliojima Balandzio 15d nusprendem paskelbti 1cd, o va mmm ppacios tare savo rimta svaru zodi balandzio 27d

tai viskas nusikele, dabar mano stimuliacija bus tik apie geguzes 10d. Taip kad viskas normaliai, gelsiu be jokiu trukdziu laikyti kumscius uz tave o paskui jau rupintis savim
Ir taip ir taip skaitau, nieko nebeatsirenku
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 04 01, 14:58)
Kadangi mano vyras tikrai man neleistu tai neturejau kur dingt, bet baisu tai gal tik pirma adata. Gonalio adatos nerealiai plonos, tikrai neskaudes

man si karta reikes dar ir menopur, o ten jau sudetingiau

ir dar pries tai tris savaites kiekviena diena badytis su blokuojanciais, taip kad tau cia tos kelios dienos tai ir tas begemotas butu pasirases

daktare viska parodys tau kaip ir kas, bet jei dar neaisku bus tai i You Tube ivesk gonal injection ir ten filmukas yra kaip ka daryti.
Stimuliuotis reikia nuo 8 iki 17 dienu priklausomai nuo to kaip auga turtelis
Jau esu spece ant menopur

Jeigu ka, bendrom virtualiom pastangom suleisim
Blokuojancius leisies kiekviena diena?
Oij, man si karta trumpa schema bus, tai zuikio dainos
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 04 01, 15:35)
Kaip laika leidi, Beila? Pas mus saulute sviecia
Daviau sau pazada siandien
atlikti ispazinti per menesi laiko
Tai jei kada nebepasirodyciau, zinokit, kad esu baznycioj kokiam bokstelyje uzkalta
Papildyta:
QUOTE(Cristalle @ 2012 04 01, 11:10)
Sveikos, su vyru planuojame vaikeli, esu girdejus kad pastoti padeda salaviju arbata?

Ka esate apie tai girdejusios?

O gal kuri ir esae isbandziusi? Pasidalinkit ziniom
gerti iki ovuliacijos, augina gleivine salavijus.