QUOTE(Blanka1 @ 2012 04 01, 17:17)
Sveikos merginos
Mažai besidomėjau blastocistom, ir be reikalo. Turėjau penkis puikius embrionus. Kadangi praeitą kartą pastojau su dvynukais, gydytoja pabijojo daugiavaisio nėštumo ir abi su embriologe patarė įsidėti vieną trijų dienų, o likusius auginti iki blastocistų. Na ir liko man tik viena, kurią šian įsodino. Kažkaip labai nusiminiau, nes nemaniau, kad tiek atkris. Dabar pradedu gailėtis sprendimo, gal vertėjo du trijų dienų įsodinti. Išvis kažkaip jaučiu moralines pagires, kad taip selekcionavau. Gal reikėjo įsodinti tris šviežius, likusius įšaldyti. Ir laukti. Kaip dabar LT situacija su blastocistom?
Mažai besidomėjau blastocistom, ir be reikalo. Turėjau penkis puikius embrionus. Kadangi praeitą kartą pastojau su dvynukais, gydytoja pabijojo daugiavaisio nėštumo ir abi su embriologe patarė įsidėti vieną trijų dienų, o likusius auginti iki blastocistų. Na ir liko man tik viena, kurią šian įsodino. Kažkaip labai nusiminiau, nes nemaniau, kad tiek atkris. Dabar pradedu gailėtis sprendimo, gal vertėjo du trijų dienų įsodinti. Išvis kažkaip jaučiu moralines pagires, kad taip selekcionavau. Gal reikėjo įsodinti tris šviežius, likusius įšaldyti. Ir laukti. Kaip dabar LT situacija su blastocistom?
Padrasinimui papasakosiu savo istorija-man ispunktavo 17,apsivaisino 15,is 15 liko viena vienintele blastuke.Irgi buvau baisiai nuliudusi,o pasirodo visai be reikalo.Dabar mano blastukei jau eina 8 sav,sveria 5,5 kg,sypsosi ir savo buvimu dziugina mama ir teti Taigi neliudek
Visom kitom mergaitem linkiu kuo didziausios sekmes nelengvame kelyje.Daznai ateinu i si skyreli - dziaugiuosi ir liudziu kartu su jumis.Pati zadu sugrizti i si skyreli,nes dar noriu broliuko arba sesutes savo Gabrieliui.
Cituk ir Afrodite,jau ilgokai uzsibuvote siame skyrelyje,nes as jus dar prisimenu Tikiu,sitas kartas bus jums paskutinis,kiek galima .Kuo didziausios sekmes mergaites