Va pradedu galvoti ir sirdis kulnuose, nes labai bijau. Ne ne, teks vel optimizmo terapijos imtis, nes cia su jumis man sunku.
 Va pradedu galvoti ir sirdis kulnuose, nes labai bijau. Ne ne, teks vel optimizmo terapijos imtis, nes cia su jumis man sunku.   

Kiva, nors sikart buk optimiste iki galo.

Nesijaudink, juk dar ne atostogų sezonas
 Nesijaudink, juk dar ne atostogų sezonas  
  Ogo, du įsodino ir net 6 užšaldė Super
 Ogo, du įsodino ir net 6 užšaldė Super  Ramių 2 savaičių ir II
 Ramių 2 savaičių ir II   
   Stiprybės jums
 Stiprybės jums   

Aš jau kitą planą rezgu
 Aš jau kitą planą rezgu   Kadangi šiandien 7dpi mano NT  parodė špygą (keista, nebuvo jokių ašarų, nieko - tiesiog visiška tuštuma viduje), tai planuoju mmm kraują siųst graikams ir jokių daugiau IVF bandymų, kol nesužinosiu bent galimos nepastojimo priežasties. Kažko kas galėtų pasakyti, kodėl aš vis dar ne
 Kadangi šiandien 7dpi mano NT  parodė špygą (keista, nebuvo jokių ašarų, nieko - tiesiog visiška tuštuma viduje), tai planuoju mmm kraują siųst graikams ir jokių daugiau IVF bandymų, kol nesužinosiu bent galimos nepastojimo priežasties. Kažko kas galėtų pasakyti, kodėl aš vis dar ne   Bandau samprotaut ir vienaip ir kitaip, bet man niekaip galai nesueina: jeigu viskas pas mūsų gerai, tai kaip mes galim nepastot nesisaugodami gal jau kokius 5 ar daugiau metų(o kiek dar prieš tai su būsimu vyru buvo rizikuota, ach kad būtumėm žinoję, būtumėm iš viso niekada nesisaugoję
 Bandau samprotaut ir vienaip ir kitaip, bet man niekaip galai nesueina: jeigu viskas pas mūsų gerai, tai kaip mes galim nepastot nesisaugodami gal jau kokius 5 ar daugiau metų(o kiek dar prieš tai su būsimu vyru buvo rizikuota, ach kad būtumėm žinoję, būtumėm iš viso niekada nesisaugoję  
   ): per pastaruosius 2 metus darytos 5 IUI, 1 IVF ir dabar vienas su šaldytais embrionais. Pradedu net galvoti apie klinikos keitimą...
 ): per pastaruosius 2 metus darytos 5 IUI, 1 IVF ir dabar vienas su šaldytais embrionais. Pradedu net galvoti apie klinikos keitimą...  Juk negalima viską nurašyti ant to, kad pritrūko sėkmės
 Juk negalima viską nurašyti ant to, kad pritrūko sėkmės  
  Gal dar vieną apdirbsiu 10 dpi,bet šįkart jokio HCG.Jei nebus NT II, net nedarysiu jokio HCG. Kažkaip pykstu ir kartais atrodo, kad viskas atsibodo...
 Gal dar vieną apdirbsiu 10 dpi,bet šįkart jokio HCG.Jei nebus NT II, net nedarysiu jokio HCG. Kažkaip pykstu ir kartais atrodo, kad viskas atsibodo...  

Tada 13 CD Ovitrelle ir 15 CD punkcija
 Tada 13 CD Ovitrelle ir 15 CD punkcija   Viso to rezultatas - išpunktuota 17 kiaušinėlių, 1 defektuotas (išmetimui)
 Viso to rezultatas - išpunktuota 17 kiaušinėlių, 1 defektuotas (išmetimui)   

Tada 13 CD Ovitrelle ir 15 CD punkcija
 Tada 13 CD Ovitrelle ir 15 CD punkcija   Viso to rezultatas - išpunktuota 17 kiaušinėlių, 1 defektuotas (išmetimui)
 Viso to rezultatas - išpunktuota 17 kiaušinėlių, 1 defektuotas (išmetimui)  

O maitinausi ir maitinuosi blogai iš tikrųjų
 O maitinausi ir maitinuosi blogai iš tikrųjų   Valgau visokius E ir tai, kas man skanu
 Valgau visokius E ir tai, kas man skanu   Mitybos raciono nepakeičiau, nors žinau, kad netinkamai maitinuosi, bet aš bevalė
 Mitybos raciono nepakeičiau, nors žinau, kad netinkamai maitinuosi, bet aš bevalė  
 Jūs jau nusipelnėte mažiuko (ų), o ir realiai juk pas jus viskas ok (išskyrus vieną tokią didelę smulkmeną)
 Jūs jau nusipelnėte mažiuko (ų), o ir realiai juk pas jus viskas ok (išskyrus vieną tokią didelę smulkmeną)   Tai tikiu, kad užteks 1 IVF
 Tai tikiu, kad užteks 1 IVF   ir vieno gimdymo gausiai šeimynai
  ir vieno gimdymo gausiai šeimynai  
 Nes šiandien daktariukas klausė, tai kiek sodinam, sakau nu tai gal 3
 Nes šiandien daktariukas klausė, tai kiek sodinam, sakau nu tai gal 3  Sako razmiečtalas
 Sako razmiečtalas   

, tokio pat lengvo sulaukimo II ir po to
 , tokio pat lengvo sulaukimo II ir po to   .
 .   

Max sodinti leidzia 3, bet dazniau kam per 30-35, musu atveju nezinau kaip bus, jeigu bus ka parsivezti, vesiuos max.
 Max sodinti leidzia 3, bet dazniau kam per 30-35, musu atveju nezinau kaip bus, jeigu bus ka parsivezti, vesiuos max.  Paziuresime.
 Paziuresime.   

Viskas bus ok, kitaip ir būti negali

Teks eiti i kiema pauksciuko gaudyt.
 Teks eiti i kiema pauksciuko gaudyt.   
  .
 .   
   Man po pirmos diangnozes sake, kad daugiau 2 neleis, o kaip dabar, dar nekalbejom ta tema, nes reikia iki to prieiti.
  Man po pirmos diangnozes sake, kad daugiau 2 neleis, o kaip dabar, dar nekalbejom ta tema, nes reikia iki to prieiti.

, paskaičiau, kad graikės norėdamos pastoti, tepdavo dantenas medumi su cinamonu
 , paskaičiau, kad graikės norėdamos pastoti, tepdavo dantenas medumi su cinamonu  Aišku, pabandžiau ir ne vieną vakarą, vaikščiojau rudais dantimis nuo cinamon
  Aišku, pabandžiau ir ne vieną vakarą, vaikščiojau rudais dantimis nuo cinamon  o ir spėkit - tą mėnesį IUI būtentir pavyko
 o ir spėkit - tą mėnesį IUI būtentir pavyko  Aišku, tai tik sutapimas, bet gal tikėjimas, kad va, tai gali padėti, prisidėjo prie sėkmingų rezultatų
 Aišku, tai tik sutapimas, bet gal tikėjimas, kad va, tai gali padėti, prisidėjo prie sėkmingų rezultatų  Oi, kad dabar atrasčiau kokį gabalėlį TOKIO optimizmo
 Oi, kad dabar atrasčiau kokį gabalėlį TOKIO optimizmo  Juk sako, kad labai svarbu mūsų teigiamas tikėjimas, nusiteikimas, bet kaip būti ta optimiste, kai prisipumpuoji hormonų ir apsizliumbi katinėlį per reklamą matydama
  Juk sako, kad labai svarbu mūsų teigiamas tikėjimas, nusiteikimas, bet kaip būti ta optimiste, kai prisipumpuoji hormonų ir apsizliumbi katinėlį per reklamą matydama  
  , gavau su skuduru per veidą.
 , gavau su skuduru per veidą. 

Nei atsistoti, nei atsisėsti normaliai be įsikibimo negalėjau
 Nei atsistoti, nei atsisėsti normaliai be įsikibimo negalėjau   Gydytojas sakė, kad gali paskaudėti, nes daug išpunktavo, bet kad TAIP skaudės
 Gydytojas sakė, kad gali paskaudėti, nes daug išpunktavo, bet kad TAIP skaudės   O aš save laikau atsparia skausmui, nes po LAP išvis jaučiau tik maudimą kaip per mm (nors normaliai mane pamėsinėjo)
 O aš save laikau atsparia skausmui, nes po LAP išvis jaučiau tik maudimą kaip per mm (nors normaliai mane pamėsinėjo)  
 O sakė įsodinimas, kaip IUI procedūra, ar ne?
 O sakė įsodinimas, kaip IUI procedūra, ar ne?  
  Tada 13 CD Ovitrelle ir 15 CD punkcija. Viso to rezultatas - išpunktuota 17 kiaušinėlių, 1 defektuotas (išmetimui).
 Tada 13 CD Ovitrelle ir 15 CD punkcija. Viso to rezultatas - išpunktuota 17 kiaušinėlių, 1 defektuotas (išmetimui).