Jie barsto i kava, as irgi buvau pradejusi
 Jie barsto i kava, as irgi buvau pradejusi   , bet pas mus kitokios problemos, cinamonas stebuklu jau nepadarys, bet kad jau priminet, reikes kartas nuo karto koki deserta su cinamonu padaryti.
 , bet pas mus kitokios problemos, cinamonas stebuklu jau nepadarys, bet kad jau priminet, reikes kartas nuo karto koki deserta su cinamonu padaryti.   

Magreco, sekmes!

Jie barsto i kava, as irgi buvau pradejusi
 Jie barsto i kava, as irgi buvau pradejusi   , bet pas mus kitokios problemos, cinamonas stebuklu jau nepadarys, bet kad jau priminet, reikes kartas nuo karto koki deserta su cinamonu padaryti.
 , bet pas mus kitokios problemos, cinamonas stebuklu jau nepadarys, bet kad jau priminet, reikes kartas nuo karto koki deserta su cinamonu padaryti.   

Nes po kol kas visas gyvenimas  mūsų - tai klinika, klinika ir klinika ir girdėjimas, kad šįkart jums tikrai pasiseks.
 Nes po kol kas visas gyvenimas  mūsų - tai klinika, klinika ir klinika ir girdėjimas, kad šįkart jums tikrai pasiseks.  , paskaičiau, kad graikės norėdamos pastoti, tepdavo dantenas medumi su cinamonu
 , paskaičiau, kad graikės norėdamos pastoti, tepdavo dantenas medumi su cinamonu  Aišku, pabandžiau ir ne vieną vakarą, vaikščiojau rudais dantimis nuo cinamon
  Aišku, pabandžiau ir ne vieną vakarą, vaikščiojau rudais dantimis nuo cinamon  o ir spėkit - tą mėnesį IUI būtentir pavyko
 o ir spėkit - tą mėnesį IUI būtentir pavyko  Aišku, tai tik sutapimas, bet gal tikėjimas, kad va, tai gali padėti, prisidėjo prie sėkmingų rezultatų
 Aišku, tai tik sutapimas, bet gal tikėjimas, kad va, tai gali padėti, prisidėjo prie sėkmingų rezultatų  Oi, kad dabar atrasčiau kokį gabalėlį TOKIO optimizmo
 Oi, kad dabar atrasčiau kokį gabalėlį TOKIO optimizmo  Juk sako, kad labai svarbu mūsų teigiamas tikėjimas, nusiteikimas, bet kaip būti ta optimiste, kai prisipumpuoji hormonų ir apsizliumbi katinėlį per reklamą matydama
  Juk sako, kad labai svarbu mūsų teigiamas tikėjimas, nusiteikimas, bet kaip būti ta optimiste, kai prisipumpuoji hormonų ir apsizliumbi katinėlį per reklamą matydama  

O sakė įsodinimas, kaip IUI procedūra, ar ne?
 O sakė įsodinimas, kaip IUI procedūra, ar ne?  

BŪK
 BŪK   

nors be proto to noriu
  nors be proto to noriu  

Artimiesiems reikės apsišarvoti kantrybe
  Artimiesiems reikės apsišarvoti kantrybe  
  Mes uzsiregistravom pas ji birzeliui (nors dar vis tikiuosi, kad neprireiks
  Mes uzsiregistravom pas ji birzeliui (nors dar vis tikiuosi, kad neprireiks   )
) 

Stiprybės jums
 Stiprybės jums  

Kiekvienai manau skirtingai būna
 Kiekvienai manau skirtingai būna   

Aš jau kitą planą rezgu
 Aš jau kitą planą rezgu   Kadangi šiandien 7dpi mano NT  parodė špygą (keista, nebuvo jokių ašarų, nieko - tiesiog visiška tuštuma viduje), tai planuoju mmm kraują siųst graikams ir jokių daugiau IVF bandymų, kol nesužinosiu bent galimos nepastojimo priežasties.
 Kadangi šiandien 7dpi mano NT  parodė špygą (keista, nebuvo jokių ašarų, nieko - tiesiog visiška tuštuma viduje), tai planuoju mmm kraują siųst graikams ir jokių daugiau IVF bandymų, kol nesužinosiu bent galimos nepastojimo priežasties.  
  Nes po kol kas visas gyvenimas  mūsų - tai klinika, klinika ir klinika ir girdėjimas, kad šįkart jums tikrai pasiseks.
 Nes po kol kas visas gyvenimas  mūsų - tai klinika, klinika ir klinika ir girdėjimas, kad šįkart jums tikrai pasiseks. 

nera
 nera  nu blyn, tai kur tusinasi mano memes? gal taip negali pasitusinti, tai vietoj Graikijos pas Warwariuka i Indonezija isvare?
 nu blyn, tai kur tusinasi mano memes? gal taip negali pasitusinti, tai vietoj Graikijos pas Warwariuka i Indonezija isvare?