Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai.

QUOTE(vienpaneles @ 2012 05 11, 21:49)
Sveiki,

O kur galima pasižiūrėti sąrašą produktų kurios turėjome gauti. Kažkaip mums šį kartą vien tik blinų ir avyžiniu dribsniu davė. O kondensuoto pieno ne.  Ir nei ryžiu nei kitu kruopu nei makaronu.

Nei ryziu,nei makaronu siais metais nera,sio menesio davinis tik tai
avižiniai dribsniai su pienu, miltinis mišinys keksui su pienu, miltinis mišinys blynams su pienu ir kviečių grūdų paplotėliai su pieniniu glaistu.Lygtais tik Vilniuj ir Kaune sutirstinta piena duoda.
Atsakyti
Cia ziurekit :

http://www.litfood.lt/default.aspx

Yra maisto daviniu dalinimo grafikas- surasyta kiek ko kiekvienam mieste priklauso zmogui.
Pvz . Vilniuj 1zmogui priklauso sutirstinto pieno1,aviziniu dribsniu su pienu2, miltinis misinys keksui su pienu1, miltinis misinys blynams su pienu1, kvieciu grudu paploteliai su pieniniu glaistu1
Papildyta:
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 05 11, 21:06)
Lygtais tik Vilniuj ir Kaune sutirstinta piena duoda.

Klystat- paziurekit, tik dalis miestu sutirstinto pieno negaus , tarp ju ir Kaunas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje taip pat kondensuoto pieno neduoda, tik skelbia kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2012 05 12, 07:36)
Vilniuje taip pat kondensuoto pieno neduoda, tik skelbia kitaip.

Man nedave kondensuoto pieno, tai tipo kazkur tureciau ji dar pasiimti ar pamirsti
Atsakyti
QUOTE(vienpaneles @ 2012 05 12, 15:18)
Man nedave kondensuoto pieno, tai tipo kazkur tureciau ji dar pasiimti ar pamirsti

pamiršti smile.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu su maisto daviniais, kova nedave miltu, nei ryziu - Kaune, tik kondensuota piena, miltini misini keksui ir avizinius dripsnius. Ar visur taip gavo ?
Atsakyti
QUOTE(prabegom123 @ 2012 05 14, 12:51)
Ar visur taip gavo ?

taip
Atsakyti
Merginos... kaip suprantu, kadangi gaunat maisto davinius, tai pajamos nedideles. pasidalinkit, kaip pragyvenat?vaikus i mokyklas isleidziat? mano pajamos sumazejo palyginti dar neseniai... o man plaukai piestu siausiasi... nezinau, kas bus toliau...kaip visi pragyvensim... ar neatsidursim gatveje...
Atsakyti
QUOTE(AsesuAs1 @ 2012 05 14, 18:01)
Merginos... kaip suprantu, kadangi gaunat maisto davinius, tai pajamos nedideles. pasidalinkit, kaip pragyvenat?vaikus i mokyklas isleidziat? mano pajamos sumazejo palyginti dar neseniai... o man plaukai piestu siausiasi... nezinau, kas bus toliau...kaip visi pragyvensim... ar neatsidursim gatveje...

Taupom.
Atsakyti
aš nerandu datos nuo kada dalina? bet kaip supratau jau atsiiminėjate? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2012 05 14, 22:05)
aš nerandu datos nuo kada dalina? bet kaip supratau jau atsiiminėjate? ax.gif

Ziurint koks miestas.
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2012 05 13, 10:54)

lotuliukas.gif

QUOTE(prabegom123 @ 2012 05 14, 11:51)
Nelabai suprantu su maisto daviniais, kova nedave miltu, nei ryziu - Kaune, tik kondensuota piena, miltini misini keksui ir avizinius dripsnius. Ar visur taip gavo ?

taigi ne vieną kartą rasyta, diskuotuota, kur, kam ir ko kiek duoda...nuorodu imesta ne viena...skaitykit gi blink.gif

QUOTE(AsesuAs1 @ 2012 05 14, 17:01)

Oi..kitoj temoj aš bandžiau klausti, ten, kur laukia pašalpų ir vaiko pinigų. Kiek skaitydavau, tai yra ka snet neturi pieno vaikui už ką nupirkti...Tai klausiau kaip, ar taip tijkrai blogai, ar ta akimirka kain laukiat pinigu viskas tuščia, ir piniginė, ir kortelė, ir kišenė..........kaip gyvenat, kaip būnat, kaip verčiatės...Nes iš laukiančiųjų pašalpos komentarų atrodo kad didžioji dalis neturi NEI 1 CENTO. Aš ne piktybiškai...Nes pačiai žiauriai blogai....Bet atsakymo nebuvo nei vieno....
Atsakyti