Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai.

O kada Siauliuose g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2012 05 02, 09:54)
Man labai patinka paprastai paruosti makaronai, be jokiu imantrybiu. Isverdu, nusunkiu truputeli uspilu aliejaus, ir sauksta kecupo usdedu, puse pakio suraitau kaip nieko  thumbup.gif
Papildyta:
Na as verdu taip: 1 stikline perliniu kruopu, 1 stikline zirniu, kelios smulkiai tarkuotos zalios bulves, kai isverda kruopos su zirniais supili tarkius ir uzvirini. Aisku dedi dar ir prieskoniu.  thumbup.gif

mano šilkinė košė be žirnių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 05 04, 18:57)
mano šilkinė košė be žirnių  tongue.gif

O kaip jūs darote?
Atsakyti
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 05 04, 19:47)
O kaip jūs darote?

Perlinės kruopos (geriau mirkytos, nes greičiau išverda) verdamos vandeny, bebaigiant virti dar turi likti vandens, bet taip ne per daugiausia, tuomet sudedam 2-3 tarkuotas bulves, gerai ir greit išmaišome, kad nesušoktų guzais, sūdome ir baigiam virti gal apie 15-20 min, na kol tarkiai jau bus gerai išvirę. Valgyti su grietine ar spirgučių padažu ar pienu.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 05 04, 22:22)
Perlinės kruopos (geriau mirkytos, nes greičiau išverda) verdamos vandeny, bebaigiant virti dar turi likti vandens, bet taip ne per daugiausia, tuomet sudedam 2-3 tarkuotas bulves, gerai ir greit išmaišome, kad nesušoktų guzais, sūdome ir baigiam virti gal apie 15-20 min, na kol tarkiai jau bus gerai išvirę. Valgyti su grietine ar spirgučių padažu ar pienu.

Tai tap pat, tik be zirniu. thumbup.gif , o man zirniai patinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar su perlinėm, galima ir miežinėm, čenakus gaminu - į čenakinės dugną dedu išmirkytas kruopas, po to mėsytė, tinka faršo kukuliukai, kečiupas, daržovės ir truputis vandens ir prieskoniai... troškinti orkaitėje 1-1,5 val priklausomai kokia mėsytė essen.gif
Atsakyti
QUOTE(awietea @ 2012 05 02, 12:52)
Aš kepu pagal šitą receptą.Pilu visą pakelį su visais priedais .Man skanu, vaikai nelabai mėgsta su razinom.Bet kol karšti su pienu kerta  biggrin.gif

http://virtuve.seima...iai-sausainiai/

Cukraus galima mažiau dėti, nes nuo vaisių saldu.

Aciu 4u.gif Isbandziau receptuka, visai skanus sausainiukai, bet man skanesni be vaisiu. Vaisius isrankiosiu is dribsniu, gal i koki keksa sudesiu biggrin.gif
Atsakyti
Aš su perlinėm paprastas sriubas verdu, tik jas dedu vietoj bulvių. Man labai skanu, pvz., su pupelėm ir frikadelėm, su žirniais ir frikadelėm. Šiandien kopūstienę viriau (iš šviežių kopustų), tai ir ten pridėjau vietoj bulvių smile.gif
Atsakyti
noreciau nusipirkti dribsniu su dziovintais vaisiais,gal kas nenaudojate,butu gerai vilniuje. I az.
Atsakyti
user posted image
Būsimi grūdų paplotėliai
Atsakyti
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 05 08, 11:53)
user posted image
Būsimi grūdų paplotėliai

thumbup.gif kaip faina,mano vaikai laaaaabai juos megsta
Atsakyti
Ir mes su mergina juos megstam, o mano vyras net i kita kambari pabega kai mes juos triauskiam, jam jie smirda. lotuliukas.gif
Atsakyti