
O kada Siauliuose
?

QUOTE(Brigitarimkuviene @ 2012 05 02, 09:54)
Man labai patinka paprastai paruosti makaronai, be jokiu imantrybiu. Isverdu, nusunkiu truputeli uspilu aliejaus, ir sauksta kecupo usdedu, puse pakio suraitau kaip nieko 
Papildyta:
Na as verdu taip: 1 stikline perliniu kruopu, 1 stikline zirniu, kelios smulkiai tarkuotos zalios bulves, kai isverda kruopos su zirniais supili tarkius ir uzvirini. Aisku dedi dar ir prieskoniu.

Papildyta:
Na as verdu taip: 1 stikline perliniu kruopu, 1 stikline zirniu, kelios smulkiai tarkuotos zalios bulves, kai isverda kruopos su zirniais supili tarkius ir uzvirini. Aisku dedi dar ir prieskoniu.

mano šilkinė košė be žirnių

QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 05 04, 18:57)
O kaip jūs darote?
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 05 04, 19:47)
O kaip jūs darote?
Perlinės kruopos (geriau mirkytos, nes greičiau išverda) verdamos vandeny, bebaigiant virti dar turi likti vandens, bet taip ne per daugiausia, tuomet sudedam 2-3 tarkuotas bulves, gerai ir greit išmaišome, kad nesušoktų guzais, sūdome ir baigiam virti gal apie 15-20 min, na kol tarkiai jau bus gerai išvirę. Valgyti su grietine ar spirgučių padažu ar pienu.
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 05 04, 22:22)
Perlinės kruopos (geriau mirkytos, nes greičiau išverda) verdamos vandeny, bebaigiant virti dar turi likti vandens, bet taip ne per daugiausia, tuomet sudedam 2-3 tarkuotas bulves, gerai ir greit išmaišome, kad nesušoktų guzais, sūdome ir baigiam virti gal apie 15-20 min, na kol tarkiai jau bus gerai išvirę. Valgyti su grietine ar spirgučių padažu ar pienu.
Tai tap pat, tik be zirniu.


Dar su perlinėm, galima ir miežinėm, čenakus gaminu - į čenakinės dugną dedu išmirkytas kruopas, po to mėsytė, tinka faršo kukuliukai, kečiupas, daržovės ir truputis vandens ir prieskoniai... troškinti orkaitėje 1-1,5 val priklausomai kokia mėsytė

QUOTE(awietea @ 2012 05 02, 12:52)
Aš kepu pagal šitą receptą.Pilu visą pakelį su visais priedais .Man skanu, vaikai nelabai mėgsta su razinom.Bet kol karšti su pienu kerta
http://virtuve.seima...iai-sausainiai/
Cukraus galima mažiau dėti, nes nuo vaisių saldu.

http://virtuve.seima...iai-sausainiai/
Cukraus galima mažiau dėti, nes nuo vaisių saldu.
Aciu


Aš su perlinėm paprastas sriubas verdu, tik jas dedu vietoj bulvių. Man labai skanu, pvz., su pupelėm ir frikadelėm, su žirniais ir frikadelėm. Šiandien kopūstienę viriau (iš šviežių kopustų), tai ir ten pridėjau vietoj bulvių

noreciau nusipirkti dribsniu su dziovintais vaisiais,gal kas nenaudojate,butu gerai vilniuje. I az.

Būsimi grūdų paplotėliai
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 05 08, 11:53)

Ir mes su mergina juos megstam, o mano vyras net i kita kambari pabega kai mes juos triauskiam, jam jie smirda.
