Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai.

QUOTE(Bruknelyte @ 2012 04 22, 13:49)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
man skani ir saldi, bet jau geriau vietoj sitos brangesnes, galetu but keli pakiukai pigesnes, bet daugiau. Kai paskaiciau , kas gali but daviniuose, tai... geriau daugiau paprastu kruopu duotu, nes pvz blynu ir taip galiu issikept, kam tas misinys iskart paruostas... Kad ir ryziu trapuciai su pieniniu glaistu- skanu, bet prabanga... geriau jau kasdieninis maistas  blush2.gif

Ryžių trapučiai anei man skanu anei ką, bet su tuo glaistu tai nesu ragavusi. O va dabar prisimenu vienu metu duodavo tokius paprastus sausainius alia gaideliai, bet vadinosi sviestiniai - tai mano vaikams jie labai patiko, norėtume vėl tokių ax.gif teisingai, turint miltų, blynus ir taip galima išsikepti, nes tame mišinyje daug sodos, tai prisigeria riebalų daug, skonis dėl to prastas lieka...

O jei dalins konservus, tai aš visokiais anei mėsos anei žuvies konservais nesižaviu - ten sudėtas visas š..., atidarai dėžutę tai net smirda, vaikai išlekia iš virtuvės, o ką kalbėti kad į burną įsidėti, o ir duos, ko gero, papiguškius, geresniais niekas nesišvaisto.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2012 04 22, 17:42)
O jei dalins konservus, tai aš visokiais anei mėsos anei žuvies konservais nesižaviu - ten sudėtas visas š..., atidarai dėžutę tai net smirda, vaikai išlekia iš virtuvės, o ką kalbėti kad į burną įsidėti, o ir duos, ko gero, papiguškius, geresniais niekas nesišvaisto.

Manęs ir nežavi tokie konservai,pamenu kai anuos kartus dalino, vyras grįžo iš darbo,atsidarė tuo kartu kai valgė, sako visai skanu, bet daugiau taip ir neatsidarė hihihi.gif
Šiaip ir blynų keksų mišiniai,na iš vis kokie mišiniai manęs nežavi,visi tie priedai vis kita.
Va miltų duotų, kitas reikalas pyragus kepu dažniausiai iš to ką turiu,ir super gaunasi smile.gif
Atsakyti
http://www.maistoban...-miatlna-parama
"Vėl dalinsime MIATLNA - gegužės mėn. dalinimo metu maisto produktų paketą sudarys avižiniai dribsniai su pienu, miltinis mišinys keksui su pienu, miltinis mišinys blynams su pienu, kviečių grūdų paplotėliai su pieniniu glaistu. Vilniaus ir Panevėžio miestų gyventojams taip pat bus dalinamas saldintas sutištintas pienas."
Atsakyti
QUOTE(♥Zitukas♥ @ 2012 04 26, 06:56)
http://www.maistoban...-miatlna-parama
"Vėl dalinsime MIATLNA - gegužės mėn. dalinimo metu maisto produktų paketą sudarys avižiniai dribsniai su pienu, miltinis mišinys keksui su pienu, miltinis mišinys blynams su pienu, kviečių grūdų paplotėliai su pieniniu glaistu. Vilniaus ir Panevėžio miestų gyventojams taip pat bus dalinamas saldintas sutištintas pienas."

Aciu, Zituk , uz informacija 4u.gif Kaip kazkada ir buvo sakyta. Idomu tik , kokie kiekiai vienam seimos nariui? Man kruopos cia aktualiau, keli pakiukai vienam seimos nariui...
Atsakyti
QUOTE(Bruknelyte @ 2012 04 26, 09:29)
Aciu, Zituk , uz informacija  4u.gif Kaip kazkada ir buvo sakyta. Idomu tik , kokie kiekiai vienam seimos nariui? Man kruopos cia aktualiau, keli pakiukai vienam seimos nariui...

Nėra už ką 4u.gif
Manau, dar bus paskelbta "Litfood" puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos turiu aviziniu dribsniu su dziovintais vaisiais,ir nezinau ka su jais daryti ar galima juos virti ar tik pienu uzpilti. Nes ten yra dziovintas bananas,tai as neisivaizduoju kaip jis bus po virimo.Patarkite,kaip jus pacios darote.Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2012 04 26, 11:46)
Merginos turiu aviziniu dribsniu su dziovintais vaisiais,ir nezinau ka su jais daryti ar galima juos virti ar tik pienu uzpilti. Nes ten yra dziovintas bananas,tai as neisivaizduoju kaip jis bus po virimo.Patarkite,kaip jus pacios darote.Aciu. 4u.gif

As visad verdu kose ir mums labai skanu. Tas bananas isvires tikrai skaniai valgosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2012 04 26, 12:46)

Kepkit sausainius , labai skanu thumbup.gif
Atsakyti

Ir viriau ir sausus užpylus valgiau. na man jie nelabai. Dar galima blynus kepti, įdėti truputį miltų, pienuko, kiaušinį ir skanaus!
Atsakyti

Aš iš rinkinėjau vaisius, bet kai viriau buvo likę obuolių doh.gif
Atsakyti
O man tai sunku isivaizduot, kaip tokia skani kose su tiek daug vaisiu kazkam gali nepatikt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruknelyte @ 2012 04 28, 09:38)
O man tai sunku isivaizduot, kaip tokia skani kose su tiek daug vaisiu kazkam gali nepatikt  blush2.gif

Mano vaikai ir pati nemėgstu "vabalų"(razinų) virtų. Mums jos taip skanu pagriaužti 4u.gif
Atsakyti