Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Oi tik labai labai prasau niekur niekas nedinkit, taip nerealiai gera pavarvint seiles i jusu darbelius, kiekviena diena uzsuku paziuret ir jei ka uzmatau, tai niekad ir neuzmirstu jusu darbeliu, taip ir stovi man jie visi akyse wub.gif

as va ka pabandziau padaryt
user posted image

galvojau net nerodysiu, ale kai paskaiciau, kad ir jus pradzioj kryziaus kelius ejot, tai sakau velniai nemate, pakrizenkit... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 05 04, 15:21)
Aš atsimenu savo laiku: man būdavo kažkaip gėda kreiptis asmeniškai, sėdėdavau iki išnaktų akis pakabinusi į monitorių, konspektus/santraukas darydavau kaip pareiginga studentė

Tai jau tikrai - tiesa...

Aš irgi toks žmogus - man gėda blush2.gif Durna gal, o gal kaip tik labai tėvų išauklėta nelįst žmogui į akis? g.gif

Gi kita vertus, forume yra tokia tendencija, kad žmogaus pasiklausus jis tau atsakys, o kitas - mieliau apiburbės, išlies blogą energiją tau ant galvos.

Atsiprašau už poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 14:11)
"Metrikai kitaip"

Wau bigsmile.gif labai idomus, originalus, mielas daikciukas.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 14:33)
Del autoriniu... i paveiksliukas ant dezeles vargu ar ka nors lietuvoje su domintu...Gal klystu, nezinau....

o kas sako, kad sudomins lietuvius???
Pagrinde juk dekupažui naudojami "vogti" užsienio autorių darbai, o surasti kokioje šalyje pažeidžiamos autorinės teisės naudojant jų darbelius, dabar jau juoko darbas, ir jie sugebės per savo juristus išsireikalauti, tik baudos bus eurikais wink.gif

Nieko nieko, bet vieną dieną ir neužtaisytas šautuvas iššauna... Gal neberizikuokim?

Panos, na ne iš blogo mes čia ant "mozolių" lipam... Paskui kažkada bent mintyse už laiku nuo bėdos sulaikymą ačiū pasakysit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaikinga: 04 gegužės 2012 - 17:56
Tokios karstos diskusijos cia uzvire unsure.gif
Galvojau nesivelsiu i tai, bet neduoda man ramybes keli klausimai...
Is nedviprasmisku pasisakymu darau isvada, kad rodyti savo darbelius cia turetu tik profes ir profiu profes...naujokems ir nepatyrusioms cia ne vieta?
Kaip suzinoti ar teisingai darai, ar tuo keliu eini, jei finansai neleidzia lankyti kursus, o kazka kurti (arba bent jau bandyt kurti) taip norisi? Juk visada idomu suzinoti kito zmogaus nuomone, o jei tai suprantancio zmogaus nuomone, tai dar vertingiau...
Gali suieskoti informacijos kaip ka daryti ir t.t. bet kas gali (ne)ivertinti rezultata?
Atsakyti
Nuotaikinga,ar yra kas nors nubaudes kokia nors rankdarbiste, panaudojusia kazkieno autorini paveiksliuka?
Realiu pvz turi?
Kas mokejo bauda, pagal kokios salies istatymus tokiu atveju yra baudziama ir t.t.?

c_ataner, aciu 4u.gif

QUOTE(c_ataner @ 2012 05 04, 19:01)
Tokios karstos diskusijos cia uzvire   unsure.gif
Galvojau nesivelsiu i tai, bet neduoda man ramybes keli klausimai...
Is nedviprasmisku pasisakymu darau isvada, kad rodyti savo darbelius cia turetu tik profes ir profiu profes...naujokems ir nepatyrusioms cia ne vieta?
Kaip suzinoti ar teisingai darai, ar tuo keliu eini, jei finansai neleidzia lankyti kursus, o kazka kurti (arba bent jau bandyt kurti) taip norisi? Juk visada idomu suzinoti kito zmogaus nuomone, o jei tai suprantancio zmogaus nuomone, tai dar vertingiau...
Gali suieskoti informacijos kaip ka daryti ir t.t. bet kas gali (ne)ivertinti rezultata?

Netiesa,rodyti turi ir gali visi,mano galva...Ir naujokems,ir senbuvems, ir pusiau senbuves - visos tilps...
O kad atsiranda paburbanciu ir pasistumdanciu-naturalu, visose temose ju yra mirksiukas.gif Pamatytum, kokios "razborkes" fotografijos temoje lotuliukas.gif
lotuliukas.gif
O va tortu dekoravimo temoje - taika ir ramybe..Ir moterys labai draugiskos...Ne veltui sakoma, kad saldumynai dziugina...

O kas yra teisingai ir teisingas kelias, gali pati pamatyti.. .
Mano galva, svarbu, kad dekoruoto daikto rezultatas butu grazus, o ar ten technika sudetinga, ar paprasta- man ziurint i darba,visiskai dzin.....
Kazkokio meno is sito uzsiemimo tiketis nereiketu- tai tiesiog malonus daiktai zmonems, kurie juos gauna dovanu ar isigyja...Isliekamaja verte jie turi tik savininkui...Ir jei daiktas tinka ir patinka uzsakovui -tai ir turetu buti rodiklis...

Ir visokie paburbejimai, nerodymai(zinau,bet nesakysiu), arba "musu laikas zole buvo zalesne, o pienas baltesnis", neturetu pradedanciosioms gadinti nuotaikos...Tai turetu buti spyris i uodega (man buvo). 4u.gif
Zinokite, kaad jus galite dar geriau mirksiukas.gif
del patarimu, tai dekupazo klausimu-atsakymu temoje beveik i visus klausimus atsakoma 4u.gif

Mane tai knisa vienas dalykas - aklas kopijavimas arba ideju vagimas (kam reikia, tas supras ) ....Bet ir nuo to neapsisaugosi,belieka tik uzjausti zmones be fantazijos lotuliukas.gif

Auksciau nosi 4u.gif visu darbai saunus 4u.gif
Ir paskutinis suolelis saunus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 04 gegužės 2012 - 18:29
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 13:33)
Hmmmmm, tortu gamybos temose moterys geranoriskesnes smile.gif

Ta pati norejau parasyti apie siuvinejimo, mezgimo ir kt temas. Kazkaip tokio poziurio nebuvau sutikusi ne vienoje temoje. Jei vienas kitas paburbes, tai dauguma vis tiek i bendraminciu temas renkasi geranoriskai nusiteike, o ne mes mokejom uz kursu, tai dykai negausit nieko.
P.s. man asmeniskai tokiu temu nereikia, moku pati pasedeti internete ir paskaityti ne viena ar du psl. Tik po nepasitenkinimu isreiskimo apie zmones besikreipiancius patarimu (jei ka pati i nieka nesikreipiau) , pasiuliau toki informacijos sisteminimo buda, kuri dazniausiai taiko bendarminciai bendraudami ir dalindamiesi patirtimi virtualioje erdveje cool.gif
Atsakyti
As uz tema..... Tik, kaip rasiau, ja padaryti yra milziniskas darbas.... 4u.gif 4u.gif
Vargu,ar kokia senbuve apsiims.... g.gif g.gif

O del kursu kainos, tai mane nustebino....Nors gal ir nenustebino po tu bajeriu,kad siukstu nesidalinama graziu darbu galerijomis doh.gif doh.gif

Bijo merginos konkurencijos,oj bijo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Zodziu, as prisidesiu, kuom galesiu, jei atsiras altruiste, kuri kurs tokia tema ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Giriu "Metrikai kitaip" bei suoliuką, šaunūs darbai 4u.gif

QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 20:48)
... siukstu nesidalinama graziu darbu galerijomis doh.gif  doh.gif

Norėjau pasiteirauti, ar šitas sakinys skirtas man?
Atsakyti
Labas vakaras mielosios,

vaje, atrodo 100 metu nedekupazavau ir darbu cia nekeliau biggrin.gif

Na, kaip bebutu - forumas mamoms skirtas, tai trecioji mano maze visa laika ir okupavo, va tuoj metukai bu,s tai pagaliau prisedau.

Giriu Sielonese, visus darbus realiai, Whatever? kubas fainas, Sobieskos daili ryski dezute, kur soneliai pabraizyti zalsvos spalvos tarp ryskios melynos buvo biggrin.gif

Naujokiu ir geru darbeliu uzmaciau, nepamenu niku, nepykit. Ir suoliukai visi labai dailus buvo ax.gif bigsmile.gif

Del temos = jei neskubu atsakinet, as galiu padirbet konsult avimo srity, jei kas manimi pasitikit rolleyes.gif cool.gif

Na , kad visai nebutu sausai dezute parodysiu, nieko ypatingo, bet man miela daryti kartais lengvesnio dekupazo darbu tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Cia nerinius panaudojau, visai smagiai, norisi kitakart daugiau spalvu dar suzaidimui.

user posted image

O cia antspaudukai scrapbukingo ispausti i strukturine cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2012 05 04, 21:48)
Giriu "Metrikai kitaip" bei suoliuką, šaunūs darbai  4u.gif
Norėjau pasiteirauti, ar šitas sakinys skirtas man?

Aciu 4u.gif

Ne, ne tik tau, apskritai as...

Dziuga, dekui 4u.gif
Dezele faina...Man kai patinka neperkrauti darbai, tai ir sitas ne isimtis 4u.gif
Saunuole del temos.Zemai lenkiu galva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 05 04, 18:01)

Va čia tai netiesa. Didelių finansų reikia neiti į kursus. O ir pati atsimenu pradžią kaip patį pačiausią dalyką...Saulučių pievoj...kai atvažiuodavo Lachesės desantas su komanda ir taip intensyviai, bet smagiai toj pievoj mes...Didelių saulių reiktų dabar iš Klaipėdos parsiviliot į pievą...wink.gif
Vis tas lietuviškas noras pabaubti:"brangu", "nėra laiko"... Kas nori, randa būdų, kas nenori, ieško priežasčių.
Beje, c_ataner, nieko asmeniško...čia tik apibendrinti pamąstymai... 4u.gif
Smagu, sugrįžo Džiuga (kaip smagu, kai taip subtiliai prakalbinamas gerai žinomas motyvas), o ir pradedančiųjų darbai puikūs.
Daugelio žmonių darbų ilgu, bet, matyt, paprasčiausiai išaugti marškinėliai, praeitas etapas.
O šiaip...labai dažnai džiaugsmas apima, kad lietuvaitės puikiai darbuojasi, lyginant su vaizdais kituos forumuos.

Atsakyti