Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Whatever? - labai grazus metrikas

Džiuga+ - labai patiko dezute, minimalistine ir labai kruopsciai atlikta smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 05 04, 21:00)

Na , kad visai nebutu sausai dezute parodysiu, nieko ypatingo, bet man miela daryti kartais lengvesnio dekupazo darbu  tongue.gif

Cia nerinius panaudojau, visai smagiai, norisi kitakart daugiau spalvu dar suzaidimui.

mmm, kokia rami dėželė 4u.gif ir labai patinka vidus: toks kaip tik tiek, kiek reikia ir ne daugiau.

ir nėriniukai labai dailiai žiūrisi 4u.gif

Atsakyti
Bambooce, aciu 4u.gif

Atsimininų dėžutė:

user posted image
Atsakyti
labai graži dėžutė smile.gif Linksma, spalvinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 20:48)
As uz tema..... Tik, kaip rasiau, ja padaryti yra milziniskas darbas.... 4u.gif  4u.gif
Vargu,ar kokia senbuve apsiims.... g.gif  g.gif

O del kursu kainos, tai mane nustebino....Nors gal ir nenustebino po tu bajeriu,kad siukstu nesidalinama graziu darbu galerijomis doh.gif  doh.gif

Bijo merginos konkurencijos,oj bijo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zodziu, as prisidesiu, kuom  galesiu, jei atsiras altruiste, kuri kurs tokia tema ax.gif  ax.gif  ax.gif

Konkurencija sveikas dalykas. Bet proto ribose wink.gif SM truputį nukrypusiai jau...
Dėl temos... Būtų įdomu. Naudinga. Beje, kažkas buvo Craftladies forumą paminėjus, va ten tai super. Tokių aiškių pamokėlių, nurodymų yra. Kad kažin ar kursuose tai kas parodys smile.gif
QUOTE(bite @ 2012 05 05, 01:04)
Va čia tai netiesa. Didelių finansų reikia neiti į kursus. O ir pati atsimenu pradžią kaip patį pačiausią dalyką...Saulučių pievoj...kai atvažiuodavo Lachesės desantas su komanda ir taip intensyviai, bet smagiai toj pievoj mes...Didelių saulių reiktų dabar iš Klaipėdos parsiviliot į pievą...wink.gif
Vis tas lietuviškas noras pabaubti:"brangu", "nėra laiko"... Kas nori, randa būdų, kas nenori, ieško priežasčių.
Beje, c_ataner, nieko asmeniško...čia tik apibendrinti pamąstymai... 4u.gif
Smagu, sugrįžo Džiuga (kaip smagu, kai taip subtiliai prakalbinamas gerai žinomas motyvas), o ir pradedančiųjų darbai puikūs.
Daugelio žmonių darbų ilgu, bet, matyt, paprasčiausiai išaugti marškinėliai, praeitas etapas.
O šiaip...labai dažnai džiaugsmas apima, kad lietuvaitės puikiai darbuojasi, lyginant su vaizdais kituos forumuos.

Reikia reikia finansų. Kažkur radau, 1,5-2 val. 30 Lt. Plius kelionė 30... Juk neužteks tų kelių kartų greičiausiai...
Beje, Lachese šaunuolė. Ji buvo mano pradžia. Niekada nepamiršiu to geranoriškumo. Didelis jai ačiū už konsultacijas per až ir telefonu. Gaila, tokių merginų šiame forume nedaug.
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 07, 12:07)

Kaip man patinka tas švarus stilius. Liuks.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 07, 11:07)
Atsimininų dėžutė:

dailuma wub.gif

O dėl kursų, tai, manau, užtenka poros kartų, o paskui jau bandai gilintis į tai kas patinka, nauja, neatrasta. Pvz. nueinu į kursus išmokstu pagrindinių principų (darbų seka, priemnių naudojimas) ir eksperimentuoju namuose, o staiga galvoju noriu mokėt ir ant stiklo ar auksinimo foliją naudoti ar dar bala žino ko, tai ne visada reikia vėl eiti į kursus, užtenka ir inteneto pamokėlių, kurių net per daug.
(Aš pvz. nelankiau jokių kursų)...
Atsakyti

Labanaktuke, dekui 4u.gif

QUOTE(VasareV @ 2012 05 07, 13:10)
Kaip man patinka tas švarus stilius. Liuks.

Aciu 4u.gif Kaip pasakytu Sobieska -tai tik serveteles priklijavimas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (Sobieska,nepiktai as, nesupyk)

QUOTE(baltė @ 2012 05 07, 13:22)

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 07 gegužės 2012 - 12:49
QUOTE(baltė @ 2012 05 07, 14:22)
dailuma wub.gif

O dėl kursų, tai, manau, užtenka poros kartų, o paskui jau bandai gilintis į tai kas patinka, nauja, neatrasta. Pvz. nueinu į kursus išmokstu pagrindinių principų (darbų seka, priemnių naudojimas) ir eksperimentuoju namuose, o staiga galvoju noriu mokėt ir ant stiklo ar auksinimo foliją naudoti ar dar bala žino ko, tai ne visada reikia vėl eiti į kursus, užtenka ir inteneto pamokėlių, kurių net per daug.
(Aš pvz. nelankiau jokių kursų)...

pritariu 4u.gif
as taip pat jokiu kursu, pamokeliu nelankiau. Svarbiausia suzinoti esminius dalykus, o paskui tik per praktika viskas ateina, darai, bandai, klysti, vel bandai, skaitai... Tie kursai kartais ir zalos mano manymu padaro, nes daugelis pradeda gaminti sabloniskus vienas i kita panasius darbus. Reikia atrasti kazka savo, kursai manau daznai "sugadina".
Atsakyti
Yra žmonių, kurie supranta tik tada, kai parodai praktiškai. Tokiems labai naudingi kursai. Bet kitais atvejais, jei netingi skaityti, tai tikrai galima viską iš knygų ir kitų šaltinių išmokti.
Atsakyti
Whatever?, kokia preciziška dėželė smile.gif
O čia levandomis kvepianti pieštukinė

user posted image

user posted image
Atsakyti
Visoms dekupuojančioms va 4u.gif ... man ši savaitė nekalbasavaitė...bet dziugos lavandos karts nuo karto ant akių užslenka. Aplamai man visi darbai su levander savotiskai žavūs, Gaske mirksiukas.gif ...Provence rolleyes.gif
Whatever...tikrai žiūrėdama nesispjaudau biggrin.gif kruopštumas per kraštus varva ... bet pati taip nemokėčiau, dūšia lieptų daryt kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 07, 12:07)

Atsimininų dėžutė:

Whatever....Labai, labai, na labai gražu wub.gif Kaip padarėt tuos taškiukus ant dangtelio? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaske @ 2012 05 07, 15:06)
O čia levandomis kvepianti pieštukinė

Tikrai kvepia rolleyes.gif Giriu ir jus 4u.gif
Atsakyti