Džiuga+ - labai patiko dezute, minimalistine ir labai kruopsciai atlikta
Whatever? - labai grazus metrikas
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 05 04, 21:00)
Na , kad visai nebutu sausai dezute parodysiu, nieko ypatingo, bet man miela daryti kartais lengvesnio dekupazo darbu
Cia nerinius panaudojau, visai smagiai, norisi kitakart daugiau spalvu dar suzaidimui.
mmm, kokia rami dėželė
ir nėriniukai labai dailiai žiūrisi
Bambooce, aciu
Atsimininų dėžutė:
Atsimininų dėžutė:
labai graži dėžutė
Linksma, spalvinga
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 20:48)
As uz tema..... Tik, kaip rasiau, ja padaryti yra milziniskas darbas....
Vargu,ar kokia senbuve apsiims....
O del kursu kainos, tai mane nustebino....Nors gal ir nenustebino po tu bajeriu,kad siukstu nesidalinama graziu darbu galerijomis
Bijo merginos konkurencijos,oj bijo
Zodziu, as prisidesiu, kuom galesiu, jei atsiras altruiste, kuri kurs tokia tema

Vargu,ar kokia senbuve apsiims....
O del kursu kainos, tai mane nustebino....Nors gal ir nenustebino po tu bajeriu,kad siukstu nesidalinama graziu darbu galerijomis
Bijo merginos konkurencijos,oj bijo
Zodziu, as prisidesiu, kuom galesiu, jei atsiras altruiste, kuri kurs tokia tema
Konkurencija sveikas dalykas. Bet proto ribose
Dėl temos... Būtų įdomu. Naudinga. Beje, kažkas buvo Craftladies forumą paminėjus, va ten tai super. Tokių aiškių pamokėlių, nurodymų yra. Kad kažin ar kursuose tai kas parodys
QUOTE(bite @ 2012 05 05, 01:04)
Va čia tai netiesa. Didelių finansų reikia neiti į kursus. O ir pati atsimenu pradžią kaip patį pačiausią dalyką...Saulučių pievoj...kai atvažiuodavo Lachesės desantas su komanda ir taip intensyviai, bet smagiai toj pievoj mes...Didelių saulių reiktų dabar iš Klaipėdos parsiviliot į pievą...
Vis tas lietuviškas noras pabaubti:"brangu", "nėra laiko"... Kas nori, randa būdų, kas nenori, ieško priežasčių.
Beje, c_ataner, nieko asmeniško...čia tik apibendrinti pamąstymai...
Smagu, sugrįžo Džiuga (kaip smagu, kai taip subtiliai prakalbinamas gerai žinomas motyvas), o ir pradedančiųjų darbai puikūs.
Daugelio žmonių darbų ilgu, bet, matyt, paprasčiausiai išaugti marškinėliai, praeitas etapas.
O šiaip...labai dažnai džiaugsmas apima, kad lietuvaitės puikiai darbuojasi, lyginant su vaizdais kituos forumuos.
Vis tas lietuviškas noras pabaubti:"brangu", "nėra laiko"... Kas nori, randa būdų, kas nenori, ieško priežasčių.
Beje, c_ataner, nieko asmeniško...čia tik apibendrinti pamąstymai...
Smagu, sugrįžo Džiuga (kaip smagu, kai taip subtiliai prakalbinamas gerai žinomas motyvas), o ir pradedančiųjų darbai puikūs.
Daugelio žmonių darbų ilgu, bet, matyt, paprasčiausiai išaugti marškinėliai, praeitas etapas.
O šiaip...labai dažnai džiaugsmas apima, kad lietuvaitės puikiai darbuojasi, lyginant su vaizdais kituos forumuos.
Reikia reikia finansų. Kažkur radau, 1,5-2 val. 30 Lt. Plius kelionė 30... Juk neužteks tų kelių kartų greičiausiai...
Beje, Lachese šaunuolė. Ji buvo mano pradžia. Niekada nepamiršiu to geranoriškumo. Didelis jai ačiū už konsultacijas per až ir telefonu. Gaila, tokių merginų šiame forume nedaug.
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 07, 12:07)
Kaip man patinka tas švarus stilius. Liuks.
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 07, 11:07)
dailuma
O dėl kursų, tai, manau, užtenka poros kartų, o paskui jau bandai gilintis į tai kas patinka, nauja, neatrasta. Pvz. nueinu į kursus išmokstu pagrindinių principų (darbų seka, priemnių naudojimas) ir eksperimentuoju namuose, o staiga galvoju noriu mokėt ir ant stiklo ar auksinimo foliją naudoti ar dar bala žino ko, tai ne visada reikia vėl eiti į kursus, užtenka ir inteneto pamokėlių, kurių net per daug.
(Aš pvz. nelankiau jokių kursų)...
Labanaktuke, dekui
QUOTE(VasareV @ 2012 05 07, 13:10)
Kaip man patinka tas švarus stilius. Liuks.
Aciu
QUOTE(baltė @ 2012 05 07, 13:22)
aciu
QUOTE(baltė @ 2012 05 07, 14:22)
dailuma
O dėl kursų, tai, manau, užtenka poros kartų, o paskui jau bandai gilintis į tai kas patinka, nauja, neatrasta. Pvz. nueinu į kursus išmokstu pagrindinių principų (darbų seka, priemnių naudojimas) ir eksperimentuoju namuose, o staiga galvoju noriu mokėt ir ant stiklo ar auksinimo foliją naudoti ar dar bala žino ko, tai ne visada reikia vėl eiti į kursus, užtenka ir inteneto pamokėlių, kurių net per daug.
pritariu
as taip pat jokiu kursu, pamokeliu nelankiau. Svarbiausia suzinoti esminius dalykus, o paskui tik per praktika viskas ateina, darai, bandai, klysti, vel bandai, skaitai... Tie kursai kartais ir zalos mano manymu padaro, nes daugelis pradeda gaminti sabloniskus vienas i kita panasius darbus. Reikia atrasti kazka savo, kursai manau daznai "sugadina".
Yra žmonių, kurie supranta tik tada, kai parodai praktiškai. Tokiems labai naudingi kursai. Bet kitais atvejais, jei netingi skaityti, tai tikrai galima viską iš knygų ir kitų šaltinių išmokti.
Whatever?, kokia preciziška dėželė
O čia levandomis kvepianti pieštukinė

Visoms dekupuojančioms va
... man ši savaitė nekalbasavaitė...bet dziugos lavandos karts nuo karto ant akių užslenka. Aplamai man visi darbai su levander savotiskai žavūs, Gaske
...Provence
Whatever...tikrai žiūrėdama nesispjaudau
kruopštumas per kraštus varva ... bet pati taip nemokėčiau, dūšia lieptų daryt kitaip
Whatever...tikrai žiūrėdama nesispjaudau
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 07, 12:07)
Atsimininų dėžutė:
Whatever....Labai, labai, na labai gražu
Papildyta:
QUOTE(Gaske @ 2012 05 07, 15:06)
Tikrai kvepia