QUOTE(Whatever? @ 2012 05 04, 20:48)
As uz tema..... Tik, kaip rasiau, ja padaryti yra milziniskas darbas....
Vargu,ar kokia senbuve apsiims....
O del kursu kainos, tai mane nustebino....Nors gal ir nenustebino po tu bajeriu,kad siukstu nesidalinama graziu darbu galerijomis
Bijo merginos konkurencijos,oj bijo
Zodziu, as prisidesiu, kuom galesiu, jei atsiras altruiste, kuri kurs tokia tema
Konkurencija sveikas dalykas. Bet proto ribose

SM truputį nukrypusiai jau...
Dėl temos... Būtų įdomu. Naudinga. Beje, kažkas buvo Craftladies forumą paminėjus, va ten tai super. Tokių aiškių pamokėlių, nurodymų yra. Kad kažin ar kursuose tai kas parodys
QUOTE(bite @ 2012 05 05, 01:04)
Va čia tai netiesa. Didelių finansų reikia
neiti į kursus. O ir pati atsimenu pradžią kaip patį pačiausią dalyką...Saulučių pievoj...kai atvažiuodavo Lachesės desantas su komanda ir taip intensyviai, bet smagiai toj pievoj mes...Didelių saulių reiktų dabar iš Klaipėdos parsiviliot į pievą...

Vis tas lietuviškas noras pabaubti:"brangu", "nėra laiko"... Kas nori, randa būdų, kas nenori, ieško priežasčių.
Beje, c_ataner, nieko asmeniško...čia tik apibendrinti pamąstymai...
Smagu, sugrįžo Džiuga (kaip smagu, kai taip subtiliai prakalbinamas gerai žinomas motyvas), o ir pradedančiųjų darbai puikūs.
Daugelio žmonių darbų ilgu, bet, matyt, paprasčiausiai išaugti marškinėliai, praeitas etapas.
O šiaip...labai dažnai džiaugsmas apima, kad lietuvaitės puikiai darbuojasi, lyginant su vaizdais kituos forumuos.
Reikia reikia finansų. Kažkur radau, 1,5-2 val. 30 Lt. Plius kelionė 30... Juk neužteks tų kelių kartų greičiausiai...
Beje, Lachese šaunuolė. Ji buvo mano pradžia. Niekada nepamiršiu to geranoriškumo. Didelis jai ačiū už konsultacijas per až ir telefonu. Gaila, tokių merginų šiame forume nedaug.
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 07, 12:07)
Kaip man patinka tas švarus stilius. Liuks.