Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Žydraake, gražios, žaismingos pakabos, labai mielos spalvytės 4u.gif

AngelaM, puikus padėklas, gražiai sukomponuota wub.gif Turiu ir aš tokią servetėlę, bet dar nesugalvojau, ką su ja darysiu ax.gif
Atsakyti
agnelaM, padėklas labai žavus smile.gif wub.gif
Atsakyti
O bus dalyvausianciu sventeje geguzes 23 diena prie Vilniaus Rotuses su savo darbeliais?
Atsakyti
Mano pirmas darbelis bandant šešėliavimą. Su laku nepasisekė. Vienas neskilo, kitas senas buvo... Bet rezultatas šioks toks yra. user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
VasareV, man apacia su virsumi nedera tarpusavyje... sad.gif O siaip simpatiska... 4u.gif
Atsakyti
VasareV...apačią ir vidų keisčiau kardinaliai...vidus tai man išvis nesuprantamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 05 12, 20:17)
VasareV, man apacia su virsumi nedera tarpusavyje... sad.gif O siaip simpatiska...  4u.gif

kai pažiūrėjau foto, man ir tokia mintis kilo. Nu be esmė viršus..pirmas blynas.

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2012 05 12, 20:46)
VasareV...apačią ir vidų keisčiau kardinaliai...vidus tai man išvis nesuprantamas smile.gif

O kaip keistum? Ką su vidum darytum?
0

Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 05 12, 21:01)
kai pažiūrėjau foto, man ir tokia mintis kilo. Nu be esmė viršus..pirmas blynas.

Papildyta:

O kaip keistum? Ką su vidum darytum?
0

Ne manes klausi, bet pasisakysiu smile.gif
Apacia buciau dazius tuo paciu stilium, kaip ir virsu....
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2012 05 12, 18:40)
Žydraake, gražios, žaismingos pakabos, labai mielos spalvytės 4u.gif

AngelaM, puikus padėklas, gražiai sukomponuota wub.gif  Turiu ir aš tokią servetėlę, bet dar nesugalvojau, ką su ja darysiu ax.gif

QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 12, 18:53)
agnelaM, padėklas labai žavus smile.gif  wub.gif

Aina sau, rimtai? Smagu zinot, nors dar smagiau, kad jos is arti nematet...kaip suprantu man kruopstumo truksta, tai kiek ka bandziau daryt, tai vis su visokiais gruobliukais gaunasi, jauciu tikrai reik gyvai pamatyt kaip jie naikinami... 4u.gif ax.gif
Atsakyti
VasareV - as jei galima tiksliai susakysiu.

Taip apacia su virsum nesusisaukiau, bet cia dar dzin. Esminis kas kliuna - motyvai truputi per stambus tokiai dezutei, net jei rozes idealiai - geriau gal apacia vientisos spalvos, tada jau ir vidus toks pat. Cia gaunasi labai didelis mixas - ornamentika, senovinis suskeldejes stiliukas su klasikinem gelem ir tada jau vidus visiskai nederantis, nes eina i trecia murziu stiliu, o bet taciau, padaryta per grubiai ir visai nesiziuri.

Del seseliavimo, reiktu tiksliau atitaikyti spalva, siek tiek per rysku . Jei jau seselio norejosi zalio, tai jis turi buti tamsiai zalias, su juodumu, kaip tikras seseliukas... ir labiausia kas uzkliuvo - kodel nera seseliu prie pat ziedu?> eina tarsi linija balta. Toje vietoje turetu buti tamsiausias seselis, o cia gaunasi... smile.gif

Skeldejimas man visai gerai, nors gal ne toks gilus galetu eiti.
Atsakyti
Paskutinis darbelis... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 05 13, 10:42)
Paskutinis darbelis...  ax.gif

thumbup.gif
o čia mano "ta pati panelė, tik kita suknelė" blush2.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VasareV: 13 gegužės 2012 - 13:07