Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(AnAngel @ 2012 05 15, 12:44)
O jis galetu pakartoti? 4u.gif

Manau, kad be problemu smile.gif
gali man parasyt AZ
Atsakyti
Aruna, c ataner, darbeliai prašosi pagyrimo mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
C_ataner gali įsirašyti į konkurentes visoms auksarankėms biggrin.gif ir pradėti "versliuką" wink.gif
Atsakyti
Gaske, VasareV aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VasareV @ 2012 05 15, 21:02)
C_ataner gali įsirašyti į konkurentes visoms auksarankėms biggrin.gif ir pradėti "versliuką" wink.gif

100% pritariu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sumasciau gal koki konkurseli dekupazo padaryti, tema paskelbiu ir prizus duodu ax.gif
Ar butu norinciu dalyvauti?
Norisi kazko idomaus, anksciau taip smagu su tais konkursais budavo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 05 15, 22:45)
Sumasciau gal koki konkurseli dekupazo padaryti, tema paskelbiu ir prizus duodu  ax.gif
Ar butu norinciu dalyvauti?
Norisi kazko idomaus, anksciau taip smagu su tais konkursais budavo.  biggrin.gif

O kas vertina? Kaip darydavote anksciau? biggrin.gif biggrin.gif

Siaip smalsauju, nes dalyvauti tai neketinu bet kokiu atveju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 15 gegužės 2012 - 22:08
O, kaip įdomu, aš gal mielai sudalyvaučiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 05 15, 22:55)
O kas vertina? Kaip darydavote anksciau?  biggrin.gif biggrin.gif

Siaip smalsauju, nes dalyvauti tai neketinu bet kokiu atveju smile.gif

Kai jau sukelti darbai, po termino, tada balsuojame fotki albume, galima siusti mailus man biggrin.gif kaip sumastysim, reikia padaryti, kad nesimatytu kiek kas turi balsu, o kokia forma tas balsavimas tai nesvarbu. Kas daugiausia surenka balsu, tas ir laimi. Prizines 3 vietos butu. rolleyes.gif
Atsakyti
Kiek čia visokių gražių darbėlių - pakabėlių, vazonėlių, padėkliukių, laikrodukų, dėžučių, foto rėmelių, kėdučių ir kitų fintikliūškų, matosi, kad kiekvienas dekoruotas su meile, o ne iš išskaičiavimu smile.gif

Dabar aš pasigirsiu : )
Pagal skelbimą nusipirkau senus gerai išlaikytus ažuolinius ratus ir šiokį tokį darbelį padariau:
Viso darbo proceso akimirkų fotoaparatu neužfiksavau, tačiau pasistengsiu aprašyti plačiau.
Prieš ir po:
user posted image

Nors vyno nesu didelis mėgėjęs, tačiau pastebėjau, kad kuo mažiau vyno rate tuo mažiau ir progų atsiranda jį išgerti, todėl niekaip pilno ir nespėju užpildyti smile.gif
Į vieną skyrių telpa iki trijų butelių, jei plonesni buteliai.
user posted image

Medienai (ažuolas) papildomai sendinti, naudojau metalinį šepetį:
Dirbtinio sendinimo efekto galima pasiekiai tokiais būdais :
Medienos paviršius apdirbau metalinius šepečiu su drėle (iš medžio masyvo pašalinami minkšti plaušai) paviršius tampa nelygus, reljefinis.

Po to medienos paviršių du kartus apdirbau beicu, (jis gerai įsigeria į medienos duobutės ir nelygumus tuo pačių juos išryškinant.
Medienos paviršius nušlifavau glotniu apie 150 abrazyvu. Vietomis, o daugiau braunas patryniau stipriau, kad išgaut sendintą efektą.
Finiše nulakavau pusiau matiniu baldiniu lakų (beicas ir lakas turi derėt).

Metalo rūdis nuiminėjau mechaniškai metaliniu šepečiu, tačiau tai mano klaida, geriau visa tai atlikti su smėliasrovę. Po to nudažiau antikoroziniais juodais su kaldinto metalo efektu dažais. Nors šiais dažai galima dengti ir tiesiai ant rudžių krias suriša, tačiau tai geriau daryti tik ant šviežiai aprudijusiu metalų.

Ir nors neklijavau jokių paveiksliukų, tačiau kai kurias dekupaže naudojamas technikas pritaikiau.

Sunkiausias darbas buvo nuo medienos pašalinti du sluoksnius senų dažų ir atgal surinkti išardytus ratus. Patarčiau tik su smėliasrove nuiminėt dažus specialiais medienos abrazyvais.

Daugiau šio darbelio nuotraukų: http://public.fotki....-rat-vynin--wa/
Atsakyti
Sorry už pernelyg "mažas" foto, tačiau jau nebetekau teisių pakeisti į kitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c_ataner @ 2012 05 15, 09:11)

o cia manoji...

man visuomet tavo darbai verti dėmesio, nors braižas visų ir panašus, bet taip tobula...tvarkinga, kruopštu...tiesiog gražu.
Atsakyti