Sveikos MERGAITES,,,,uzsukau pas jus pasiziurineti,kaip jums su svoriuku sekasi kariauti,pasiskaitinejau...vienoms geriau kitoms blogiau,kaip ir man...
vadeles visiskai atleistos tai netgi daugiau speju as i + nuvariau,nei i minusa
tik kad sportuoti pradejau daugiau tai niekaip niekas nejuda nes vasarele,ezeriukai,palapynes saslikiukai,oj oj,bet save raminu,kad ne tik saslykai vasara bet ir sviezios uogos ir darzoves,taigi bandau toliau...sekmes mergaites
Sveikutes
Ku kuuuuuuuuuu
kaip sekasi musu mergaitems ?
As tai ''griesiju''juodai
,pavasari uzsispyrimo turejau daugiau
Rudeni vel susibursim...
brukstelkit nors trumpai...
Ku kuuuuuuuuuu
Sveikutės,
ku, tai ku, tik ka parsiradau is keliones, t, y, atostogu (tokiu kur viskas iskaiciuota). Iskart puoliau ant svarstykliu, ir pirma karta apsidziaugiau pamacius tuos pacius skaiciukus
Jei ne vynelis ir kokteiliukai gal buciau ir keleta kg nusipurcius.
Bet dabar pailsejus, reiks vel imtis sito reikalo. Tai vat, as su jumis.
Buriames, buriames
Sveikutes
GERAI ,- na saunuole ,kad ''ant tu paciu skaiciuku''po keliones
,cia tau,-
As nuo siandien jau susiemiau...
pas mane kazkoks ''nenormalus''vasaros ritmas,-kas savaitgalis ,-tai piknikai,tai jubiliejai..tragedija kazkokia..vsio vsio vsio,-gana
Merginos -prisijungiu prie Gerai,- BURIAMES
GERAI ,- na saunuole ,kad ''ant tu paciu skaiciuku''po keliones
Merginos -prisijungiu prie Gerai,- BURIAMES
Valiooo
,-musu chebryte renkasi
Siandiena as irgi saunuole - liesa varskyte ,darzoves ir uogos..
Visai skaniai ''priburiau''sau liesius pietus...
liesa varske
pjaustyti bazilikai ir krapai
pjaustyti agurkai ir pomidoras
druska ir pipirai
jokiu uzpilu...o jei dar ir traputi.. pabandykit,tik varskyte pirkau ne is pokeliu,nes ji rugstoka..
Siandiena as irgi saunuole - liesa varskyte ,darzoves ir uogos..
Visai skaniai ''priburiau''sau liesius pietus...
liesa varske
pjaustyti bazilikai ir krapai
pjaustyti agurkai ir pomidoras
druska ir pipirai
jokiu uzpilu...o jei dar ir traputi.. pabandykit,tik varskyte pirkau ne is pokeliu,nes ji rugstoka..
Labuka
Jeeeetus ,tik dabar atradau minute laisva ,grafikas mano neduok tu dieve...antra diena -po 12 val.
siauuubas
.Siandien neprisiduodu ,nes mmm.kita trec.butinai prisiduosiu
2
Adanlee,kad davei starta ,- tau uz tai
Gerai ,ir tu startuok...
As kita treciadieni...
Rubineeeee....- auuu...???
Kai kompanija didesne ,smagiau...
Gal kas norit prisijungt ?...
Jeeeetus ,tik dabar atradau minute laisva ,grafikas mano neduok tu dieve...antra diena -po 12 val.
Adanlee,kad davei starta ,- tau uz tai
Gerai ,ir tu startuok...
As kita treciadieni...
Rubineeeee....- auuu...???
Kai kompanija didesne ,smagiau...
Sveikos,
aš siandien svėriausi, bet neprisiduot tai nenoriu.
Visiškai
Man tie vaisiai ir uogos tai tikrai ne į naudą, bent jau svorio atžvilgiu. Be to per didžiuosius karščius buvau pradėjus kaupti skysčius, tinti. Tai tik šiandien pradėjau į WC lakstyti. Nežinau ar mažai gėriau ar perdaug, su inkstais viskas tvarkoj. Taip ir nesuprantu, kodėl man taip per karščius būna
Taigi Sypsenele, aš jau startuoju, o gal ir startavau
Lekiu į sodą uogų nusirinkti, vėl reikės su jomis susidoroti, šįkart uogienę virsiu.
aš siandien svėriausi, bet neprisiduot tai nenoriu.
Taigi Sypsenele, aš jau startuoju, o gal ir startavau
Sveikutes
Siandiena mano kolege ateina i darba skrajojanti ,laiminga....kai pries kelias dienas buvo jai depresija del svorio ,kad drabuziai netinka ,ar neitelpa i juos ir t.t.,- klausiu jos su didziausia nuostaba
kaaaas gi atsitiko?
ogi atrado iseiti....- ne svoryje problema..o drabuziuose ,kurie priglude ir t.t- aisku ''pavargo''kol surado ,bet reikia irgi protingai ir graziai ''paslepti''problemines vietas...
Aisku ,tai puiku,kai ''paslepi'',ir jautiesi tada pasitikinciai ir puikiai...BEEEET- tai laikinai padeda ,bet nuo saves ''nepasislepsi''
o kur sleptis papludimyje?
Siaip ''pripliurpiau''jums nieku ,bet cia del MOTYVACIJOS
Draugauju as su pieniskom uogu sriubom ,man jos patinka,nors ir cukriuko isipilu ir pienas normalaus riebumo...
Dar visai neblogas Rokiskio liesas jogurtas naturalus(be saldikiu)tai ji valgau su uogom ,aisku cukraus isipilu, o jei darausi salotas ,tai jis irgi tinka uztaisyti ,zodziu - universalus liesas jogurtas..
Gerai - cia tau uz starta
,ale matai su uogom draugystes nerandi, tai gal su agurkais ,pomidorais pabandyk..
, zinoma nebutina jei nenori rasyti svorio,svarbiausia kiek numeti..
Dalinkimes merginos visokiom idejom del maisto, kartais paciai ''nedasunta'',o kita-stai ir pazeria perliuka
Siandiena mano kolege ateina i darba skrajojanti ,laiminga....kai pries kelias dienas buvo jai depresija del svorio ,kad drabuziai netinka ,ar neitelpa i juos ir t.t.,- klausiu jos su didziausia nuostaba
Draugauju as su pieniskom uogu sriubom ,man jos patinka,nors ir cukriuko isipilu ir pienas normalaus riebumo...
Dar visai neblogas Rokiskio liesas jogurtas naturalus(be saldikiu)tai ji valgau su uogom ,aisku cukraus isipilu, o jei darausi salotas ,tai jis irgi tinka uztaisyti ,zodziu - universalus liesas jogurtas..
Gerai - cia tau uz starta
Dalinkimes merginos visokiom idejom del maisto, kartais paciai ''nedasunta'',o kita-stai ir pazeria perliuka