Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano lėkštė...:) 2

Supermamose yra...ieini - dietos,po to dukano susirandi ir ten principas isaiskintas biggrin.gif nu pazystamos sakau ,-neatpazinau,- o ji taaaaip isgyre....nu nezinau,bet,kad prisizaist ,tai irgi nenoriu... ax.gif nu paskaityk drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mergikės 4u.gif Tylu čia labai, niekas nesigiria savo pasiekimais, matyt olimpiadą žiūrite. Aš jau galvoju pasigirsiu, grįžau iš Palangos svarstyklės rodė - 1 kg. tai džiaugiausi biggrin.gif Bet poto pasimaišė du vakarėliai iš eilės, doh.gif ir atgavau aš tą kg. su gramais. verysad.gif bash.gif Ir vėl aš vietoj. Šiandien geriu vandenį, kavą ir kefyrą, bet bijau, kad į vakarą žiauriai valgyt norėsiu ir neatsilaikysiu.
Sypsenele skaičiau aš kažkada apie tą Dukano dietą, lyg ji man ir patiko, bet paskui pasirodė, kad daug ten skaičiuoti ar taikytis prie jos, tai nutariau kalorijas mažinti. Tai ir mažinu iki šiol lotuliukas.gif Visgi, kalbant apie motyvaciją, tai labai didelį stimulą lieknėti duoda kai pamatai, kokį pažįstamą kuris laikėsi tos dietos ir oho, kad sunku atpažinti. Bet aš kompanijos žmogus, jeigu nutarsim laikytis, tai ir jungsiuos.
Kuku, parašykit. Kaži ar Rubinė jau visai mus metė? Ir Adanlee trečiadienį schmoll.gif neparašė, gal kur prie jūros?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Valio nuo siandien man atostogos biggrin.gif jau taaaaaaip as ju laikiau doh.gif ,nuo pirmadienio isvyksiu i Latvijos pajuri... smile.gif o siaip - laaaabai blogi reikalai su manim blush2.gif jauciu -priaugau kazkiek,nelipu ant svarstyliu,nenoriu nervuotis lotuliukas.gif nu kurgi zmogus per jubiliejus sedesi salotu lekste apsikabines doh.gif .Labai moraliskai save ruosiu rudeniop save sugriebti, turiu labai rimta motyvacija - gruodi turiu atrodyti kaip coliuke doh.gif rolleyes.gif ,bus taskas ir viskas smile.gif Dabar ir domiuosi viskuo,kas mano protu protingiau...
Gerai,- siaip is esmes toj dietoj nieko sudetingo,tik,kad zinot kaip ta Dukano skaiciuokle uzpildyt,bandziau,-nieko man neisejo blush2.gif ,bet pas forumietes vistiek issiaiskinau..nu nezinau dar mastau ,gal po atostogu...
Adanlee,-jauciu isvykus esi smile.gif
Rubines reiks ieskot kitais keliais ax.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif , smagu Sypsenele, kad jau atostogauji. thumbup.gif Vasarą kažkaip ypatingai daug visokių balių, švenčių, jubiliejų, ir per juos tikrai ir maisto užkapoji ir vynelio ar ko ir stipriau patrauki drinks_cheers.gif Nu ir viskas, svoris auga nepaisant, kad ir judi , sportuoji. Jeigu mažiau judėčiau, dirbčiau sėdimą darbą su savo svoriu atrodyčiau tragiškai, o kiti sako, kad svorio numetus tongue.gif O aš visai vietoj. Jau nuo antradienio delčios dietos laikysiuos, bet tik jums sakau, namiškiams nesakysiu, nes juoksis lotuliukas.gif
Gerų atostogų, Sypsenele, po atostogų atsigriebsi dar. Dabar neverta svertis, nes tarkim skysčiai susikaupę lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai,- drinks_cheers.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
labas!!!!
tikrai isvykstu i pajuri:)))))ir bijau, kad per visus tuos gerimus irg priaugsiu, bet kaip prevencine priemone imame dviracius:)
tiesa, turiu kuo pasigirti as jau 65,1:) ir raumenuku priaugo, vakar gavau is matymo pazįstamos moteraites komplimetu:)
Atsakyti
Sekmes ir tau Adanlee 4u.gif 4u.gif 4u.gif gero oro, silto vandens (Baltijos juroje salyginai silto) ir geros nuotaikos. Smarkiai nesukit galvos del to svorio, nes vistiek isvaziavus nelabai gali ka itakoti, nes taikaisi prie aplinkybiu. Svarbiausia griskit pailsejusios ir geros nuotaikos. O tadaaaaaa mes jau atakuosim. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip tik dabar vasarą kaip niekada daug matau sportuojančių žmonių. O gal tiesiog visi išlindo į lauką biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na va ,gryzau nuo Latvijos pakranciu...pailsejau nerealiai biggrin.gif ,beeet doh.gif kas vakara piknykai,vajetus ,merginos ,- jau laukiu musu ''visuotinio''startavimo ,kaip anksciau... cool.gif
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif lieknėjančios ar tam pritariančios,
laukiau tavęs Šypsenele, jau galvojau, kad dėsi postą kaip prie jūros sveikai gyvenai, sportas ir sveika mityba ir t.t. biggrin.gif Bet ką jau čia bepadarysi. Jau ir Adanlee tikriausiai grįžus irgi pailsėjus ir laiminga.
O aš kaip visada vietoj, rytoj jau sversiuosi pažiūrėsiu kas bus g.gif Sumažinau saldumynus, bet kaži ar ilgai išversiu. Vasaros kaip ir nėr, baigiasi tie piknikai.
Atsakyti
Labuka ,nu va ,nuvyliau tave,-Gerai biggrin.gif ,jau as pati galvojau,kad Latvijoj tik musu seimynele ir viskas ax.gif ,noretum...ten beveik tik vieni lietuviai ir tokie ''komponeiski''nu zodziu...atsibodo jau man bedavot blush2.gif reik jau startuot rimtai,nes noriu iki gruodzio numest..jauciu dabar vyks ''paruosiamieji darbai''arba ''isibegejimas'',o nuo rugsejo jau startas rimtas. Viskas ,- viesai pasizadejau cool.gif
Gerai,- kaip tavo masazai ,ar vaikstai dar ?ar pasiteisino? As nuo savo lanko siandien jau dulkes nuvaliau ir eisiu i trasa... biggrin.gif
Atsakyti
Nea, Sypsenele, nenuvylei, aš kaip tikra lietuvė lotuliukas.gif Reiškias ne aš viena tokia palaida bala lotuliukas.gif O jeigu rimtai tai vasara tikrai ne lieknėjimo metas, aš galiu tik trumpais epizodais sveikai pagyventi. Man reikia pailsėti, atsipalaiduoti, su draugėm susibėgti gathering.gif ir tada tikrai nesėdėsi ir salotos lapo negrauši. Nors ir taip stengiuosi ir porcijas mažinti ir kalorijas skaičiuoti. Bet visdėlto reikia dar labiau spaustis.
Man masažai pasiteisino, jau buvau penkis kartus. Tai oda stangresnė pasidarė ir šiaip pilvas pamažėjo, lygtais ir rankų probleminė oda pasitvarkė. Man visai patinka. Dabar esu kitoje studijoje nusipirkus tai nelabai patinka, o toje Figura studijoje ar kažkaip panašiai tai labiau patiko.
Atsakyti