Supermamose yra...ieini - dietos,po to dukano susirandi ir ten principas isaiskintas
nu pazystamos sakau ,-neatpazinau,- o ji taaaaip isgyre....nu nezinau,bet,kad prisizaist ,tai irgi nenoriu...
nu paskaityk
Sveikos, mergikės
Tylu čia labai, niekas nesigiria savo pasiekimais, matyt olimpiadą žiūrite. Aš jau galvoju pasigirsiu, grįžau iš Palangos svarstyklės rodė - 1 kg. tai džiaugiausi
Bet poto pasimaišė du vakarėliai iš eilės,
ir atgavau aš tą kg. su gramais.
Ir vėl aš vietoj. Šiandien geriu vandenį, kavą ir kefyrą, bet bijau, kad į vakarą žiauriai valgyt norėsiu ir neatsilaikysiu.
Sypsenele skaičiau aš kažkada apie tą Dukano dietą, lyg ji man ir patiko, bet paskui pasirodė, kad daug ten skaičiuoti ar taikytis prie jos, tai nutariau kalorijas mažinti. Tai ir mažinu iki šiol
Visgi, kalbant apie motyvaciją, tai labai didelį stimulą lieknėti duoda kai pamatai, kokį pažįstamą kuris laikėsi tos dietos ir oho, kad sunku atpažinti. Bet aš kompanijos žmogus, jeigu nutarsim laikytis, tai ir jungsiuos.
Kuku, parašykit. Kaži ar Rubinė jau visai mus metė? Ir Adanlee trečiadienį
neparašė, gal kur prie jūros?
Sypsenele skaičiau aš kažkada apie tą Dukano dietą, lyg ji man ir patiko, bet paskui pasirodė, kad daug ten skaičiuoti ar taikytis prie jos, tai nutariau kalorijas mažinti. Tai ir mažinu iki šiol
Kuku, parašykit. Kaži ar Rubinė jau visai mus metė? Ir Adanlee trečiadienį
Sveikutes
Valio nuo siandien man atostogos
jau taaaaaaip as ju laikiau
,nuo pirmadienio isvyksiu i Latvijos pajuri...
o siaip - laaaabai blogi reikalai su manim
jauciu -priaugau kazkiek,nelipu ant svarstyliu,nenoriu nervuotis
nu kurgi zmogus per jubiliejus sedesi salotu lekste apsikabines
.Labai moraliskai save ruosiu rudeniop save sugriebti, turiu labai rimta motyvacija - gruodi turiu atrodyti kaip coliuke
,bus taskas ir viskas
Dabar ir domiuosi viskuo,kas mano protu protingiau...
Gerai,- siaip is esmes toj dietoj nieko sudetingo,tik,kad zinot kaip ta Dukano skaiciuokle uzpildyt,bandziau,-nieko man neisejo
,bet pas forumietes vistiek issiaiskinau..nu nezinau dar mastau ,gal po atostogu...
Adanlee,-jauciu isvykus esi
Rubines reiks ieskot kitais keliais
Valio nuo siandien man atostogos
Gerai,- siaip is esmes toj dietoj nieko sudetingo,tik,kad zinot kaip ta Dukano skaiciuokle uzpildyt,bandziau,-nieko man neisejo
Adanlee,-jauciu isvykus esi
Rubines reiks ieskot kitais keliais
Labas
, smagu Sypsenele, kad jau atostogauji.
Vasarą kažkaip ypatingai daug visokių balių, švenčių, jubiliejų, ir per juos tikrai ir maisto užkapoji ir vynelio ar ko ir stipriau patrauki
Nu ir viskas, svoris auga nepaisant, kad ir judi , sportuoji. Jeigu mažiau judėčiau, dirbčiau sėdimą darbą su savo svoriu atrodyčiau tragiškai, o kiti sako, kad svorio numetus
O aš visai vietoj. Jau nuo antradienio delčios dietos laikysiuos, bet tik jums sakau, namiškiams nesakysiu, nes juoksis
Gerų atostogų, Sypsenele, po atostogų atsigriebsi dar. Dabar neverta svertis, nes tarkim skysčiai susikaupę
Gerų atostogų, Sypsenele, po atostogų atsigriebsi dar. Dabar neverta svertis, nes tarkim skysčiai susikaupę
Gerai,-
Sekmes ir tau Adanlee
gero oro, silto vandens (Baltijos juroje salyginai silto) ir geros nuotaikos. Smarkiai nesukit galvos del to svorio, nes vistiek isvaziavus nelabai gali ka itakoti, nes taikaisi prie aplinkybiu. Svarbiausia griskit pailsejusios ir geros nuotaikos. O tadaaaaaa mes jau atakuosim.
Kaip tik dabar vasarą kaip niekada daug matau sportuojančių žmonių. O gal tiesiog visi išlindo į lauką
Sveikutes
Na va ,gryzau nuo Latvijos pakranciu...pailsejau nerealiai
,beeet
kas vakara piknykai,vajetus ,merginos ,- jau laukiu musu ''visuotinio''startavimo ,kaip anksciau...
Na va ,gryzau nuo Latvijos pakranciu...pailsejau nerealiai
Sveikos,
lieknėjančios ar tam pritariančios,
laukiau tavęs Šypsenele, jau galvojau, kad dėsi postą kaip prie jūros sveikai gyvenai, sportas ir sveika mityba ir t.t.
Bet ką jau čia bepadarysi. Jau ir Adanlee tikriausiai grįžus irgi pailsėjus ir laiminga.
O aš kaip visada vietoj, rytoj jau sversiuosi pažiūrėsiu kas bus
Sumažinau saldumynus, bet kaži ar ilgai išversiu. Vasaros kaip ir nėr, baigiasi tie piknikai.
laukiau tavęs Šypsenele, jau galvojau, kad dėsi postą kaip prie jūros sveikai gyvenai, sportas ir sveika mityba ir t.t.
O aš kaip visada vietoj, rytoj jau sversiuosi pažiūrėsiu kas bus
Labuka ,nu va ,nuvyliau tave,-Gerai
,jau as pati galvojau,kad Latvijoj tik musu seimynele ir viskas
,noretum...ten beveik tik vieni lietuviai ir tokie ''komponeiski''nu zodziu...atsibodo jau man bedavot
reik jau startuot rimtai,nes noriu iki gruodzio numest..jauciu dabar vyks ''paruosiamieji darbai''arba ''isibegejimas'',o nuo rugsejo jau startas rimtas. Viskas ,- viesai pasizadejau
Gerai,- kaip tavo masazai ,ar vaikstai dar ?ar pasiteisino? As nuo savo lanko siandien jau dulkes nuvaliau ir eisiu i trasa...
Gerai,- kaip tavo masazai ,ar vaikstai dar ?ar pasiteisino? As nuo savo lanko siandien jau dulkes nuvaliau ir eisiu i trasa...
Nea, Sypsenele, nenuvylei, aš kaip tikra lietuvė
Reiškias ne aš viena tokia palaida bala
O jeigu rimtai tai vasara tikrai ne lieknėjimo metas, aš galiu tik trumpais epizodais sveikai pagyventi. Man reikia pailsėti, atsipalaiduoti, su draugėm susibėgti
ir tada tikrai nesėdėsi ir salotos lapo negrauši. Nors ir taip stengiuosi ir porcijas mažinti ir kalorijas skaičiuoti. Bet visdėlto reikia dar labiau spaustis.
Man masažai pasiteisino, jau buvau penkis kartus. Tai oda stangresnė pasidarė ir šiaip pilvas pamažėjo, lygtais ir rankų probleminė oda pasitvarkė. Man visai patinka. Dabar esu kitoje studijoje nusipirkus tai nelabai patinka, o toje Figura studijoje ar kažkaip panašiai tai labiau patiko.
Man masažai pasiteisino, jau buvau penkis kartus. Tai oda stangresnė pasidarė ir šiaip pilvas pamažėjo, lygtais ir rankų probleminė oda pasitvarkė. Man visai patinka. Dabar esu kitoje studijoje nusipirkus tai nelabai patinka, o toje Figura studijoje ar kažkaip panašiai tai labiau patiko.