Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

QUOTE(Siges @ 2012 05 26, 14:19)
As tik is smalsumo.. Jei 400-500 lt yra KLAAAAIKIAI per brangu (nu man irgi brungu biggrin.gif ), kur jus perkat odines rankines uz pigiau, nes reik ir man.. Ale uzejus Akropoly i pirma pasitaikiusia terbu parde, ka nepakrutinsi, kainos NUO 450 lt doh.gif

Deja, tai normali kaina. Už savąją vasarinę suplojau 550 doh.gif Bet ją prieš pirkdama tikrai gerai ir priekabiai apžiūrėjau, pakilnojau, pamatavau wink.gif

QUOTE(jujuju @ 2012 05 26, 14:51)
as savo odinukes  bent 3 esu pirkus "Sirenoj" ir tai buvo pries 4- 5 metus, nesioju iki siol..viena kainavo berods 350, o kita apie 600..kiek pamenu..speju dabar toj pacioj "Sirenoj" kainuoja dar daugiau..bet- ranku darbo, tikras daiktas.

drinks_cheers.gif jau gerus 3 metus tampau Sirenos rankinę (fantastiškos mėlynai pilkos spalvos, kaip rusų mėlynoji katė biggrin.gif), mokėjau 180, nes pirkau mugėj (dar ir dabar mugėse jos būna su nuolaida). O dabar jų salone kainos panašios, kaip kad jūs rašot, tik kad nieko neišsirinkau iš naujos kolekcijos. Bet šiaip jų rankinės tikrai kokybiškos, aptarnavimas salone nepriekaištingas, žaviuosi smile.gif Sirena, man regis, patys išdirba odą. Tuo jie skiriasi nuo tashe tashe.
Atsakyti
Kad jau uzvedet kalba apie 'sirena' tai kazkada teko pabuti ju siuvyklelej per praktika . Kaip del odos ishdirbimo tai negaliu pasakyti [gal ir pasakojo, bet tai buvo taip seniai,kad ash jau pamirshau, bet man regis,kad tuo metu odas jie pirkdavo, nes gamybines patalpos tikrai nebuvo dideles], bet kadangi buvo svarstomas 'tashes tashes' modeliu originalumas tai galiu pasakyti ka girdejau ish savo destytojos apie 'sirena' [ji dirbo kazkada pas juos]. Pamatomas tinkantis/patinkantis tashes modelis, isigyjama, ishardoma, padaromi lekalai,pridedamos/pakeiciamos kai kurios detales ir stai priesh akis naujas modelis. Apskritai kurybiniame pasaulyje jau beveik neimanoma ishrasti dviracio. Tos pacios idejos atsikartoja daug kur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusile: 26 gegužės 2012 - 20:39
QUOTE(Liusile @ 2012 05 26, 21:39)
Kad jau uzvedet kalba apie 'sirena' tai kazkada teko pabuti ju siuvyklelej per praktika . Kaip del odos ishdirbimo tai negaliu pasakyti [gal ir pasakojo, bet tai buvo taip seniai,kad ash jau pamirshau, bet man regis,kad tuo metu odas jie pirkdavo,

Na netvirtinu, gal tikrai Sirena odą perka. Dorai net ir nežinau, kodėl iki šiol maniau, kad patys išdirba, lyg tai kažką tokio buvau girdėjus rolleyes.gif
Atsakyti
Tashe tashe pridėjo naujų spalvų rankinių, ir vėl aš užsinorėjau! doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 31 gegužės 2012 - 11:25
Man Tashe tashe rankines labai grazios wub.gif

Butent tokiu ir truskta LT. Nperkrautu detalemis, kokybisku.

Kai gausiu savo galesiu daugiau pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
Straipsnis šiek tiek į temą mirksiukas.gif
http://www.moteris.l...uzmirs_ir_vyru/
Atsakyti
visai mielos tasytes, tik labai jau modeliai vienodi:/

ir dar man ziauriai nepatinka, kad ju logo puse rankines uzima - na neskanu ir tiek.

Del kainos - 400 ar 500 lt uz tasiuka tikrai yra daug ir sakyciau labai daug, nebent perki isbrendinta is Arropolio tai dar dar, na bet tikrai ne dviem niekam nezinomom ir nematytom mergaitem.
Atsakyti
Siandien pasiemiau savaja tashe, negaila ne vieno sumoketo lito tom, kaip cia issireiske nezinomom ir nematytom mergaitem. Rankine nereali, visoms rekomenduoju wub.gif
Atsakyti
Gal galetum nufotografuoti savo rankine? ax.gif jei negaila ir ideti ax.gif kazkaip cia labai naglai paklausiau...
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 05 31, 14:26)
Siandien pasiemiau savaja tashe, negaila ne vieno sumoketo lito tom, kaip cia issireiske nezinomom ir nematytom mergaitem. Rankine nereali, visoms rekomenduoju  wub.gif

Koki modeli rinkotes? mirksiukas.gif As niekaip neissirenku doh.gif Protas sako, kad visgi rankine nera labai pigi, reiketu imt universalesnes tamsesnes spalvos, o va sirdis taaaaip nori sviesios wub.gif Nezinau, ko klausyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2012 05 31, 14:33)
Gal galetum nufotografuoti savo rankine? ax.gif  jei negaila ir ideti  ax.gif kazkaip cia labai naglai paklausiau...

Aha g.gif Butumet graziai paprasius, tai dar pagalvociau, o dabar... schmoll.gif biggrin.gif Juokauju zinoma, net nezinau galiu eit nufotografuot, bet nenoriu, kad kaip ir kitu ispeiktumet, nes man ji tobula biggrin.gif

QUOTE(zaRAza @ 2012 05 31, 14:33)
Koki modeli rinkotes? mirksiukas.gif As niekaip neissirenku doh.gif Protas sako, kad visgi rankine nera labai pigi, reiketu imt universalesnes tamsesnes spalvos, o va sirdis taaaaip nori sviesios wub.gif Nezinau, ko klausyt bigsmile.gif

As emiau ryza, sia user posted image Kadangi norejau suderinti su naujaja pinigine, pasiemiau butent sios spalvos ir neapsirikau, atrodo atitaikiau puikiai biggrin.gif Siaip labai norejau sviesios kakavines, bet nusprendziau sirdies neklausyt, paklausiau proto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Vikce_: 31 gegužės 2012 - 13:50
OooooOOO bus foto gyvai? bigsmile.gif As tai tikrai nepeiksiu smile.gif Pati i sita seile varvinau, i warm december ir i sunrise. Visgi uzklausa del sunrise nusiunciau biggrin.gif Sirdziai neisakysi, o va protui isikyt galiu lotuliukas.gif
Atsakyti