Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

QUOTE(zaRAza @ 2012 05 31, 14:50)
OooooOOO bus foto gyvai? bigsmile.gif As tai tikrai nepeiksiu smile.gif Pati i sita seile varvinau, i warm december ir i sunrise. Visgi uzklausa del sunrise nusiunciau biggrin.gif Sirdziai neisakysi, o va protui isikyt galiu lotuliukas.gif

Einu paziuresiu kaip gausis ja nufotografuot, nes fotoaparatas pas mane senas... jei gausis idesiu kazkur 15 val, ilgai nelaikysiu ir nekartosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 05 31, 14:26)
Siandien pasiemiau savaja tashe, negaila ne vieno sumoketo lito tom, kaip cia issireiske nezinomom ir nematytom mergaitem. Rankine nereali, visoms rekomenduoju  wub.gif

Vikce,

o logo labai didelis??
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2012 05 31, 14:56)
Vikce,

o logo labai didelis??

Man jis nei kiek nekliuna, einu fotografuot 4u.gif
Atsakyti
Oooo tikrai nemaza. Ir spalva tobula. Bet kad rankenos kaip akcento kitokios spalvos nepalikot, atemet dali grozio is jos biggrin.gif
Atsakyti
grazuu man thumbup.gif noriu dar vienos lotuliukas.gif
beje, del rankenu pritariu, bet cia jau jusu sprendimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 31 gegužės 2012 - 14:19
QUOTE(zaRAza @ 2012 05 31, 15:18)
Oooo tikrai nemaza. Ir spalva tobula. Bet kad rankenos kaip akcento kitokios spalvos nepalikot, atemet dali grozio is jos biggrin.gif

Gal biggrin.gif Bet norejosi butent tokios ax.gif
Atsakyti
_Vikce_, graži smile.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif

As tokios laukiu, tik kazkaip isivazidavau kad truputuka mazesne.

Matau "kojeles" pasirinkot. Is prakstiskumo? As kazkaip ju atsisakiau, o gal vertejo jas pasidaryti g.gif

O jau pamusalas wub.gif

J CREW plaidine? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vannille: 31 gegužės 2012 - 14:23
QUOTE(Vannille @ 2012 05 31, 15:22)
wub.gif  wub.gif  wub.gif

As tokios laukiu, tik kazkaip isivazidavau kad truputuka mazesne.

Matau "kojeles" pasirinkot. Is prakstiskumo? As kazkaip ju atsisakiau, o gal vertejo jas pasidaryti g.gif

O jau pamusalas  wub.gif
J CREW plaidine? bigsmile.gif

Gal tokiu kampu nufotografavau, zinok ji realiai ciut mazesne ax.gif

Kaip keista, manes niekas neklause ar man reikia kojeliu ar ne g.gif Pati nustebau jas pamacius, na net nebuvo kalbos apie jas uzsakant g.gif apsidziaugiau, kad jos yra vien del praktiskumo drinks_cheers.gif O sake reiktu papildomai moket uz jas?

Palaidine Massimo dutti, kelnes jcrew bigsmile.gif

Aciu merginos kam patiko 4u.gif dar palaikysiu kelias minutes ir imsiu lauk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Vikce_: 31 gegužės 2012 - 14:28
Man tai kojeles atrodo netgi butinos. Vien del grozio smile.gif Rankine isbaigtesne atrodo, o ir praktiskiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 05 31, 15:34)
Man tai kojeles atrodo netgi butinos. Vien del grozio smile.gif Rankine isbaigtesne atrodo, o ir praktiskiau biggrin.gif

drinks_cheers.gif apsidziaugiau labai jas radus bigsmile.gif nors kalbos apie tai visai nebuvo
Atsakyti
o ne baisu kad tasiukas tik ta viena spaude "uzsisega"? g.gif as tai megstu ten visokiu daikteliu prisikrauti, bijociau kad pavogs:/
Atsakyti