Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

QUOTE(SaiMita @ 2012 06 01, 23:14)
Mistiškai kažkaip NIEKAS jau nieko niekur nebesakė  g.gif  biggrin.gif  stebuklų šalis, nekitaip  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif eina sau kol supratau, ką čia parašei biggrin.gif rimtai mums visoms susisapnavo trbt lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 06 01, 23:21)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  eina sau kol supratau, ką čia parašei biggrin.gif  rimtai mums visoms susisapnavo trbt lotuliukas.gif  doh.gif

Nu rimtai nebesakė blink.gif Tik citatose liko.
Atsakyti

Bet kokios jus greitos savo ishvadas pasidaryt. Ar esat girdeje posaki: neteisk, jei nenori buti teisiamas?

Bent jau pasidomekit,kas tema uzvede ir ar turi kanors bendro su rankiniu kurejom mirksiukas.gif

Turbut neimanoma ishvengti sirsiu lizdo ten, kur susirenka moterys.
Atsakyti
QUOTE(Liusile @ 2012 06 02, 00:10)
Bet kokios jus greitos savo ishvadas pasidaryt. Ar esat girdeje posaki: neteisk, jei nenori buti teisiamas?

Bent jau pasidomekit,kas tema uzvede ir ar turi kanors bendro su rankiniu kurejom  mirksiukas.gif

Turbut neimanoma ishvengti sirsiu lizdo ten, kur susirenka moterys.

tai va butent, nezino, nei kas, nei kaip, bet bele kvarkset ne i tema smile.gif
Atsakyti
Tai vat ir buvo kelis kartus klausta tiesiogiai ir netiesiogiai, bet į tuos klausimus buvo atsakoma melu. Tai natūralu, kad nors kokia "tiesa" išlindo ,kilo širšalynė. Aplamai man tai dzin ten Soy, Moy ar Toy tas rankines kuria - talentingi jų darbai yra ir aš lb gerbiu autores, bet tai ir meluot nereikia, ir paskui dar melagingų žinučių trint irgi nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 06 02, 00:20)
Tai vat ir buvo kelis kartus klausta tiesiogiai ir netiesiogiai, bet į tuos klausimus buvo atsakoma melu. Tai natūralu, kad nors kokia "tiesa" išlindo ,kilo  širšalynė. Aplamai man tai dzin ten Soy, Moy ar Toy tas rankines kuria - talentingi jų darbai yra ir aš lb gerbiu autores, bet tai ir meluot nereikia, ir paskui dar melagingų žinučių trint irgi nereikia biggrin.gif

Va jei butu pasakius tiesa, va cia tai tikrai sarsalas butu buves biggrin.gif ir begaline klausimu ataka biggrin.gif Puikiai suprantu, kodel ji padare dingau smile.gif
Atsakyti
juokinga žiūrėt iš šono, kai susirenka to pačio lizdo paukščiai savos teisint hihihi.gif
Neskanu, jokio objektyvumo nelieka rolleyes.gif
Atsakyti
Jeigu mane turit omeny, tai as TIKRAI niekuom su tashe tashe nesusijus ir nei su viena nesu drauge schmoll.gif

Stresuoju pries bakalauro gynima, tai is neturejimo ka veikti ir veliuosi cia i pokalbius doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Vikce_: 02 birželio 2012 - 00:00
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 06 01, 22:33)
Va jei butu pasakius tiesa, va cia tai tikrai sarsalas butu buves  biggrin.gif  ir begaline klausimu ataka  biggrin.gif  Puikiai suprantu, kodel ji padare dingau smile.gif

Kokie klausimai?
1. Kodėl pakilo kainos?
2. Kokius modelius planuojate ateityje?
3. Ar darote nuolaidas SM narėms?

Ai, ir dar 4. Šaunuolė už tokią puikią idėją ir nuostabias rankines!

Ot kad daug klausimų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2012 06 02, 00:49)
Kokie klausimai?
1. Kodėl pakilo kainos?
2. Kokius modelius planuojate ateityje?
3. Ar darote nuolaidas SM narėms?

Ai, ir dar 4. Šaunuolė už tokią puikią idėją ir nuostabias rankines!

Ot kad daug klausimų...  biggrin.gif

Va tokio pobudzio klausimu, pradejus versla, bent jau as noreciau ir isvengti blush2.gif biggrin.gif Ir dar panasiu: kada planuojat akcijas? Kada kokios nuolaidos? O jei 2 perki, gal trecia nemokamai pasiusit? Bet modeliai tik kelios siules, tokios elementarios, tai kodel tooookios kosmines kainos? ir pan. ... biggrin.gif

As tik draugiskai diskutuoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Vikce_: 02 birželio 2012 - 00:00
QUOTE(_Vikce_ @ 2012 06 02, 00:41)
Jeigu mane turit omeny, tai as TIKRAI niekuom su tashe tashe nesusijus ir nei su viena nesu drauge  schmoll.gif 

čia be jūsų yra vienos iš tashe tashe kūrėjų šalininkių smile.gif

QUOTE(Almost @ 2012 06 02, 00:49)
Ot kad daug klausimų...  biggrin.gif

na, jei žiūrėt iš moderatoriaus pusės, tai galiu pasakyt, kad savanaudiškais tikslais naudojama reklama forume draudžiama. Ši tema nėra jų, jos už ją nemoka, todėl diskutuot apie verslo reikalus, negalima smile.gif sakyčiau jos dabar labai teisingai elgias, jei nesivelia į diskusijas ir išlieka tik tyliom skaitytojom (bent jau viena iš jų) smile.gif Nors tą daryt turbūt labai sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 02, 00:37)
juokinga žiūrėt iš šono, kai susirenka to pačio lizdo paukščiai savos teisint hihihi.gif
Neskanu, jokio objektyvumo nelieka  rolleyes.gif

O objektyvu iš moderatorių pusės trinti kelių mėnesių senumo žinutes? Atrodo, kad čia jau savas lizdas atsiskleidžia.
Atsakyti