Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 06 02, 00:20)
Tai vat ir buvo kelis kartus klausta tiesiogiai ir netiesiogiai, bet į tuos klausimus buvo atsakoma melu.

o tai butina atskleisti savo tapatybe kruvai sm bobeliu? Tai gal visos imkit ir prisistatykit savo tikrom pavardem mastau.gif

mane tai stebina tokio elementaraus dalyko nesuvokimas.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 01, 22:59)

ai, man vis tiek jų rankinės gražios ir vis tiek plėtoju ir audžiu mintį apie įsigijimą.. gal kada, kai SM narėms nuolaidą suteiks laugh.gif irnesakyk.gif
o jei rimai - atsiprašau širdingai už OT. taip į vakarą lengvas nuovargis atslinko, nesusilaikiau... blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 02, 01:00)
O objektyvu iš moderatorių pusės trinti kelių mėnesių senumo žinutes? Atrodo, kad čia jau savas lizdas atsiskleidžia.

na narys turi teisę paprašyt pašalint jo žinutes smile.gif
QUOTE(Almost @ 2012 06 02, 01:03)
ai, man vis tiek jų rankinės gražios ir

gražios, nenuginčysi, norėčiau ir aš. Bet norai su galimybėm prasilenkia dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusile @ 2012 06 01, 23:10)
Bet kokios jus greitos savo ishvadas pasidaryt. Ar esat girdeje posaki: neteisk, jei nenori buti teisiamas?

Bent jau pasidomekit,kas tema uzvede ir ar turi kanors bendro su rankiniu kurejom  mirksiukas.gif

Turbut neimanoma ishvengti sirsiu lizdo ten, kur susirenka moterys.

Aha, o skaitėt žinutes, kai rankinių kūrėjos buvo klausiama, ar ji nieko bendro neturi? O buvo atsakyta: "Nieko bendro išskyrus dvi rankines", - [kurias įsigijau]"nes pati pasisiuvau. biggrin.gif

QUOTE(evelinki @ 2012 06 02, 00:00)
o tai butina atskleisti savo tapatybe kruvai sm bobeliu? Tai gal visos imkit ir prisistatykit savo tikrom pavardem  mastau.gif

O kodėl ne? g.gif

QUOTE(Vitulka @ 2012 06 02, 00:27)
na narys turi teisę paprašyt pašalint jo žinutes  smile.gif 

Dėl to tai sutinku. drinks_cheers.gif Šiaip ar taip, tašės atrodo fainos (ne buitinėse nuotraukose). Kokybiškos, minimalistinės... Gal kada labai įsimylėsiu ir pinigų nepagailėsiu.
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2012 06 02, 01:00)
o tai butina atskleisti savo tapatybe kruvai sm bobeliu? Tai gal visos imkit ir prisistatykit savo tikrom pavardem  mastau.gif

mane tai stebina tokio elementaraus dalyko nesuvokimas.

Na, jau jos šiaip ar taip kažkiek į viešumą lenda, tai nemanau, kad joms didelis stresas yra prisistatyti visuomenei - kaip tik reklama. Be to, jei jau tada norėjo išlikti tik tyliomis stebėtojomis - tokiomis ir reikėjo būti, niekas net nebūtų supratęs...
Ir dar, kaip žinia, ne jos vienintelės SM siuva tas pačias rankines, dauguma tikrai žinom Moodring - ir niekas nebuvo jos apkaltinęs reklama, neuždavinėjo kažkokių durnių klausimų ir kitokių skandalų nebuvo kilę..smile.gif O Soy tai pasirodo kovotoja už tiesą tik kitų atžvilgiu smile.gif ir bet kokiu atveju, turėtų būti dėkinga toms sm bobelėms, nes tikrai jos pradėjo prasukti bizniuką - jei ne SM tikrai mažiau žmonių žinotų kas ta tashe tashe išvis yra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 06 02, 01:00)
O objektyvu iš moderatorių pusės trinti kelių mėnesių senumo žinutes? Atrodo, kad čia jau savas lizdas atsiskleidžia.

cia as paprasiau moderatores istrinti mano zinutes, kuriose netaktiskai pasakiau, kas yra nare Soy. zinutes jau seniai istrintos, o ne dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 06 02, 11:03)
cia as paprasiau moderatores istrinti mano zinutes, kuriose netaktiskai pasakiau, kas yra nare Soy. zinutes jau seniai istrintos, o ne dabar  smile.gif

Ne apie tavo žinutes čia buvo kalbėta 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano gal ir nematet tada niekas :hihih:

as po tiek kalbu labai noriu paciupinet sitas rankines bigsmile.gif
Atsakyti
Ohoho kokie kriminalai vyksta! Jus, mergytes, tikros SM detektyves wub.gif

QUOTE(Vitulka @ 2012 06 01, 23:37)
juokinga žiūrėt iš šono, kai susirenka to pačio lizdo paukščiai savos teisint hihihi.gif
Neskanu, jokio objektyvumo nelieka  rolleyes.gif

man objektyviai stebint lygiai taip pat atrodo, kad kito savo lizdo pauksciai ateina tas rankines isdergti. mirksiukas.gif

Na, o, bet taciau, manau cia tiktu posakis "sunys loja, o karavanas eina" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noya: 02 birželio 2012 - 11:24
Parodykit pirštu, kas tas rankines "dergia"?! g.gif

Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 06 02, 11:35)
Parodykit pirštu, kas tas rankines "dergia"?!  g.gif

Nu imsiu as cia dabar pirstais ir baksnosiu biggrin.gif

Atsakyti
nebaksnosit, nes nėra į ką baksnot biggrin.gif visom rankinės patinka, vienos nusipirko, kitos planuoja, trečios tik svajoja, ir daugumai jos gražios ir patrauklios smile.gif
Atsakyti