Įkraunama...
Įkraunama...

Tashe tashe rankinės

Fotkių nebus smile.gif su telefu nieko įžiūrimo nesigaus smile.gif
Turiu The Prestige 4u.gif
Atsakyti
agnute,labai grazi,as kaip tik sitos formos noriu,tik juodos su melyna ir ryza spalva 4u.gif Gal vis tik kas nors matysis telefonineje fotkeje,ka lotuliukas.gif
sodine, laukiam ir mes tavo tashes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avita: 03 balandžio 2012 - 12:17
QUOTE(Laputa @ 2012 04 03, 11:40)
jearmaine, o kur matote kainas? As ju tiklapyje tik foto galiu paziureti.

Jie slepia kainas biggrin.gif Reikia rašyti jiems laišką.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2012 04 03, 13:50)
Jie slepia kainas biggrin.gif Reikia rašyti jiems laišką.

Jo, ir mano paranojiska vaizduote daro isvadas, kad slepia mokescius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 04 03, 14:17)
Kainos nerasomos todel, kad svyruoja priklausomai nuo individualaus uzsakymo ir individualiu poreikiu. Pvz uzsegimo tipo ir tt ir pan.
Bet jos neslepiamos, bet kas gali suzinoti parases laiska.

Galėtų bent prie tų įdėtų į puslapį surašyti kainas, na bet emailus atrašo greitai, tai bile tik jos netingi atrašinėti smile.gif
Taip sunku išsirinkti, raibuliuoja akys. Kokia jūsų rankinė, Soy?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 03 balandžio 2012 - 15:00
as manau, kad kainos nerasomos samoningai..Tai ne koks nors serijinis dalykas, kurio kainai suskaiciuoti padaroma formule ir jokiu klausimu nekyla.... Kainos gali skirtis nuo daugelio dalyku.... O tai, kad kainu nera prie nuotrauku, solidziau atrodo, mano galva smile.gif
Manau, kad savininkems paprasciau laiske nurodyti kaina, nei paskui atsakineti i klausimus, o kodel tada kainavo tiek, o dabar tiek, nes ten buvo parasyta, va pries tos tases o dabar brangiau ir t.t. ir pan.

Nesunku gi paklausti 4u.gif

zaraza, ale tikrai paranojiska tavo vaizduote biggrin.gif biggrin.gif
Kai jus einat i salona ar pas siuveja rubo ar batu siutis, tai ten irgi kainu nera konkreciu... Gal jie mokescius slepia... NIeksai cool.gif lotuliukas.gif

rankines isties labai labai isskirtines wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 03 balandžio 2012 - 20:41
Soy, gal Jus kazka bendro turite su tashe tashe? smile.gif cia siaip teiraujuosi, nes i visus klausimus atsakote tiksliai ir teisingai smile.gif
Mane tos tashes taip pat suzavejo, jau kuri laika suku galva ar uzsisakyt.. bet dabar pastebiu, kad labai daug siu tashiu norinciu yra, tai kad nepasidarytu, kad vaikscios kas antra gatveje, kaip pvz su zaros rankinemis biggrin.gif na bet jos visos siunamos individualiai, tai bent tas gerai. o ir ji man taip labai patinka, kad nebaisu, jei sutiksiu bendraminciu vaiksciojanciu su jomis smile.gif
Tos kurios jau pirkote, noriu pasiteirauti, platus odu pasirinkimas yra? ir ar jos ne tokios, kad nuo padejimo ant kokio nors pavirsiaus kampai greitai apsitrins?
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2012 04 03, 21:37)
zaraza, ale tikrai paranojiska tavo vaizduote  biggrin.gif  biggrin.gif
Kai jus einat i salona ar pas siuveja rubo ar batu siutis, tai  ten irgi kainu nera konkreciu... Gal jie mokescius slepia... NIeksai  cool.gif  lotuliukas.gif

O gal mano profesija tokia- but paranojiskai bigsmile.gif Del siuvyklos, tai man visada pasako, kiek kainuos, kai nueinu ir pasakau, ko noriu biggrin.gif Bet ir kainininkas yra ax.gif Nesvarbu, tema ne apie tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiss @ 2012 04 04, 12:36)
Mane tos tashes taip pat suzavejo, jau kuri laika suku galva ar uzsisakyt.. bet dabar pastebiu, kad labai daug siu tashiu norinciu yra, tai kad nepasidarytu, kad vaikscios kas antra gatveje, kaip pvz su zaros rankinemis biggrin.gif

nebijokt, mada cia tik SM'e smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 04 04, 12:58)
Turiu bendro - dvi rankines biggrin.gif

Kurias,jei ne paslaptis? Viena turbut foto maciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2012 04 05, 10:25)
"Sunrise" ir "Take money and run" smile.gif

Man sios irgi graziausios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avita: 05 balandžio 2012 - 10:33
QUOTE(Prietarai @ 2012 04 04, 11:51)