QUOTE(Marzzipi @ 2012 04 17, 23:08)
As taip pat turiu viena tashe tashe. ir likau nepatenkinta..

Manau ju minusas yra tas, kad niekur negalima siu tashiu paciupineti gyvai. Padariau jiems uzsakyma, derino viska iki smulkmenu, centimetrais ir pan. O kai atidave ir pamaciau, koks vidaus gobelenas, vos ne galvos smugi gavau

Zinoma, pati kalta, kad nesugalvojau pasiteirauti, koks bus vidus.. Bet gamintojas, kuris gyvai nerodo savo gaminio, galetu tai pamineti.. O pakomentavo labai mandrai - neva as vidaus su jais nederinau. Taip ir likau... Is isores tashe kaip tashe, o vidus kaip uzuolaida. Manau, kad uz tokia kaina (!) turetu bent jau pasistengti savo klientus palikti patenkintus. As antra karta pas juos nieko niekada nebepirksiu ir kitam nerekomenduosiu. yra tu graziu rankiniu ir be ju
labai teisingai parašėt, pati kalta.. elementaru jei turit kažkokių special pageidavimų dėl pamaušalo reik rašyt, o ne galvot kad kažkas Jūsų mintis skaito.. visiškas absurdas.
Pati turiu tashe, vidus bent man labai patinka ( tašės išorė minimalistinė, o vidus ryškus

), kaip AŠ ir norėjau
Papildyta:
QUOTE(Marzzipi @ 2012 04 17, 23:17)
ne daugelyje, o keletoje foto matosi

manosios tashes vidaus parodyta nera ir visi, kas pamato, sako, kad vidus galetu buti kitoks.. na, ka padarysi

nesioju as ja ir vidaus niekam nerodau
Papildyta:
Tai sakau, kad man atsove labai paprastai, cituoju - vidaus jus su mumis nederinote.
Va taip, aiskiai ir grieztai

))))) manau, kad visur ir visada galima grąžinti nepatikusį gaminį

o jūs konkrečiai parašėt, kad norit grąžint ? ar kažkaip tiesiai per aplinkui..