Šventės nedarysiu, nes bus išleistuvių programa. Noriu, kad namo parneštų ir pasveikintų.
QUOTE(rityte @ 2012 04 05, 14:40)
Sveikos. Aš tai jau pradėjau ruoštis namuose velykom ir nebesuku galvos apie darbą. Reikia gi duoti galvai pailsėti. Bet gi va, užlėkiau čia, o rityte tikriausiai šaunią pateiktį atsiuntusi - man neatidaro (kas pasakys paslaptį) ?

QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 04, 20:47)
O PREZI MAN DABAR PRADĖJO LABAI STRIGTI. Ir nelabai man ji patiko. Krapštytis kaip ir su kitom programom reikia.
Age-melage, nelabai ką praradai, kai nevažiavai į iTEC projekto informacinį seminarą. Pristatė tą patį įrankį- Prezi ir jo galimybes, apie kurias pati puikiai išmanai.

Dalinuosi nuorodomis įrankių, kurie man šiame seminare buvo atradimas:
www.symbaloo.com
(skirta adresynui, sudėti išteklių nuorodoms)
edu.glogster.com
(skirta kurti plakatus)
www.thinglink.com
(skirta interaktyvioms nuotraukoms sukelti)
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 05, 18:08)
O man vis kirba mintis, ką padaryti mamoms dovanų? Juk nedaug beliks, kai grįš po atostogų 

Aš su pirmokais mamoms noriu paruošti Olyziukus. Gal kas esate dariusi? Pasidalinkite, kaip sekėsi.
QUOTE(zuzanele @ 2012 04 05, 19:17)
Šventės nedarysiu, nes bus išleistuvių programa. Noriu, kad namo parneštų ir pasveikintų.
O jei atvirutes kokias nors panašias padaryti ir ką nors gražaus įrašyti?

Arba tokį darbelį? (jei ketvirtokai, tai jau šį tą gali padaryti)

Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 04 05, 19:22)
Sveikos. Aš tai jau pradėjau ruoštis namuose velykom ir nebesuku galvos apie darbą. Reikia gi duoti galvai pailsėti. Bet gi va, užlėkiau čia, o rityte tikriausiai šaunią pateiktį atsiuntusi - man neatidaro (kas pasakys paslaptį) ?
Kaip jum?

Nežinau, ar šaunią, bet tikrai atidaro

QUOTE(lutute1 @ 2012 04 05, 19:30)
Aš su pirmokais mamoms noriu paruošti Olyziukus. Gal kas esate dariusi? Pasidalinkite, kaip sekėsi.
Esu darius laaabai seniai

Va čia gali pasikaityti

Oliziukai
Dar čia
Oliziuko gaminimas
QUOTE(rityte @ 2012 04 05, 19:35)
O jei atvirutes kokias nors panašias padaryti ir ką nors gražaus įrašyti?
O yra šių darbelių trafaretai?

QUOTE(zuzanele @ 2012 04 05, 19:37)
Atvirutės neturiu, bet galiu pasižiūrėjusi į foto nupiešti ir neskenuoti, jei tikrai sugalvotum daryti. O darbelio tai kažkur turėjau trafaretą

Dar viena idėja. Šios gal irgi rasčiau detales

O šios detalių neturiu, bet irgi įmanoma padaryti

QUOTE(b.s @ 2012 04 05, 18:22)
ATIDARĖ
QUOTE(lutute1 @ 2012 04 05, 18:30)
Age-melage, nelabai ką praradai, kai nevažiavai į iTEC projekto informacinį seminarą.
OT NURAMINAI

Man tie puodeliai super atrodo, bet maniškiai neiškarpys gražiai. Kai kurie pagal trafaretą apsibrėžę darbą sumažina beveik per puse bekirpdami

QUOTE(agė-melagė @ 2012 04 05, 17:46)
Tai gal dėl to, kad mano kompiuteryje 2003 versija? Gal gali perdaryti?
Pabandžiau perdaryti, bet man neleidžia. Reiks darbe bandyt, ten naujesnė programa.
QUOTE(b.s @ 2012 04 05, 17:48)
Tai gal dėl to, kad mano kompiuteryje 2003 versija? Gal gali perdaryti?
taip, tai dėl to

QUOTE(22peliukas22 @ 2012 04 05, 18:12)
Pabandžiau perdaryti, bet man neleidžia. Reiks darbe bandyt, ten naujesnė programa.
Nu va ir man tas pats. Ačiū peliuk už sugaištą laiką

Papildyta:
QUOTE(pirmokiukė @ 2012 04 05, 18:13)
bet kitus dokumentus performatuodavau ir tvarkoj, šito neleidžia