Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (3)

QUOTE(die2ux @ 2012 04 22, 18:33)
situ jau nebera smile.gif

Žiūrint kuria data... man penktadienį dar siūlė birželio antrai pusei.
Atsakyti
QUOTE(die2ux @ 2012 04 22, 18:33)
situ jau nebera smile.gif

tada per LOT reiks bandyt ieskot...
Atsakyti
Aš tai Varšuva>NYC>Portland(ME) + NYC>Varšuva už 2498lt ėmiau. Kas dieną brangdavo po 30-100lt., nes ilgai rinkausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmitto @ 2012 04 22, 23:52)
Aš tai Varšuva>NYC>Portland(ME) + NYC>Varšuva už 2498lt ėmiau. Kas dieną brangdavo po 30-100lt., nes ilgai rinkausi biggrin.gif

Į kurią vietą ME keliauji?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leyla @ 2012 04 23, 01:15)
Į kurią vietą ME keliauji?smile.gif

Į Southport island. Tu taip pat į šią valstiją?smile.gif
Atsakyti
Labai reikia Jusu pagalbos! 4u.gif Kai uzsisakinejote bilietus, kokius laiko tarpus imete tarp skrydziu? Radau po 1-1,5h tarp skrydziu.. Kazin uztektu? Bijau nesigaudyt ir apskritai, likti be lektuvo doh.gif
Atsakyti
Nežinau, kažkaip mažoka atrodo, ypač jei kokiame NYC reiks į kitą terminalą nusigaut. Man 12h teks laukti NYC, tai susirasiu tą terminalą kitą tikrai..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmitto @ 2012 04 23, 21:44)
Nežinau, kažkaip mažoka atrodo, ypač jei kokiame NYC reiks į kitą terminalą nusigaut. Man 12h teks laukti NYC, tai susirasiu tą terminalą kitą tikrai..biggrin.gif

Pirmyn skrendant du persedimai - Duseldorfe ir Toronte, o gryztant - Frankfrute... g.gif Rinkciausi kur didesni laikai tarp persedimu, bet visi laikai tokie, tik kai kurie persedimu miestai skiriasi blink.gif
Beje, kiek laiko reikia pries skrydi atvykti i oro uosta? Ir ar Varsuvos oro uostas didelis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nastep: 23 balandžio 2012 - 20:48
Varšuvos oro uostas nėra mažas, keli terminalai berods. Kaip man PLC parašė, tai Amerikoje reikia prieš skrydį būti 3h. Čia Varšuvoje, manau, 2h užteks kaip ir įprastai nedideliuose oro uostuose. smile.gif Pati bilietų ieškaisi? Nebandai per PLC? Ten labai geras kainas man 'suvairavo', kitur pigiau neradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edmitto @ 2012 04 23, 21:58)
Varšuvos oro uostas nėra mažas, keli terminalai berods. Kaip man PLC parašė, tai Amerikoje reikia prieš skrydį būti 3h. Čia Varšuvoje, manau, 2h užteks kaip ir įprastai nedideliuose oro uostuose. smile.gif Pati bilietų ieškaisi? Nebandai per PLC? Ten labai geras kainas man 'suvairavo', kitur pigiau neradau smile.gif

Na reiks parasyt jiems, gal ka pasiulys.. Dekui 4u.gif
Atsakyti
Gal kas kartais žinot, ar Citadele išduota "MasterCard virtual" kortelė tinka perkant lėktuvo bilietus į JAV?
Atsakyti
QUOTE(nastep @ 2012 04 23, 20:47)
Pirmyn skrendant du persedimai - Duseldorfe ir Toronte, o gryztant - Frankfrute... g.gif  Rinkciausi kur didesni laikai tarp persedimu, bet visi laikai tokie, tik kai kurie persedimu miestai skiriasi  blink.gif
Beje, kiek laiko reikia pries skrydi atvykti i oro uosta? Ir ar Varsuvos oro uostas didelis? g.gif

gūglink apie kiekvieną oro uostą. aš kiek išgūglinau ir pažįstamų išklausinėjau Varšuvos oro uostas nedidelis, Diuseldorfo irgi. gaila nenučiupau bilietų per Diuseldorfą su 1,5h persėdimu, man labai tinkatis variantas buvo. Frankfurto didelis oro uostas ir tavo vietoj neimčiau jei nebūtų bent dviejų valandų tarpo.
realiai tai aš galvoju, jei parduoda bilietus su 35min persėdimu (tokiuose oro uostuose kaip Diuseldorfo), tai ir vienos valandos persėdimo turi užtekt. nebent labai ten užvėluotų skrydis. smile.gif

mano klausimėlis būtų, ar perkant per doleris.com, eina atsiskaityt visa web kortele? (čia ta swedbanko, zoom programos.) nes lygtai limitas yra apmokant dideles sumas, nors lygtais esu internetu pirkus kažką už porą tūkstančių.
Atsakyti