panašių klausimų turbūt buvo ne kartą užduota, bet... kaip manot, ar verta kratytis autobusu 7h iki WAW, kad sutaupyti 200lt ant bilietų ir taip išvengti skrydžio su LOT?
panašių klausimų turbūt buvo ne kartą užduota, bet...
kaip manot, ar verta kratytis autobusu 7h iki WAW, kad sutaupyti 200lt ant bilietų ir taip išvengti skrydžio su LOT?
panašių klausimų turbūt buvo ne kartą užduota, bet...
kaip manot, ar verta kratytis autobusu 7h iki WAW, kad sutaupyti 200lt ant bilietų ir taip išvengti skrydžio su LOT?
Tikrai tikrai ne. Juk ant autobusu isleisi ~100Lt, tai gaunasi kad tik 100Lt sutaupai.
As irgi panasioj situacijoj.. bet man is Varsuvos 500Lt pigiau.. Tai ir tai dar mastau, nes labai nesinori tam autobuse kankintis.
Į priekį tai dar nieko. Kažkaip būni nusiteikęs labai entuziastingai, čia kelionė tokia nereali, faina viskas. Aš pernai važiavau su autiku ir dar visą naktį Varšuvoj oro uoste laukiau, skridau belenkiek laiko į Čikagą ir viskas buvo gerai, smagu, įdomu. Nors nusikalus po bemiegės nakties ir n valandų skrydžių su visokiais persėdimais, streso kalbant su pareigūnais, bagažų tikrinimų, hostelio paieškos Čikagoj, buvau kaip niekad anksčiau gyvenime.
Bet jau kai reikėjo grįžti... Kuo skubiau norisi namo, o ten autikai į Lietuvą visą parą nevažiuoja, reikia laukti dar Varšuvoj kažkiek, bagažas sunkus. Žodžiu, prasikeikiau ir sakiau, kad gyvenime daugiau iš Varšuvos nevažiuosiu niekur ir negrįšiu per Varšuvą. Jau geriau daugiau sumokėsiu, bet patausosiu nervus ir sveikatą.
Kalbant apie ISIC tai aš planuoju pasigaminti, nes ketinu Washingtone bent savaitę pabūti ir po muziejus pasivaikščioti, kurie studentams yra NEMOKAMI!!! (Ant mūsų stud. paž. nė žodžio angliškai, jie nesupras kas čia per daiktas...)Taigi mano atveju dar ir kaip apsimokės. Taigi, manau, kad viskas priklauso nuo to, kokie jūsų planai ir ar ketiname muziejuose lankytis (kitur matyt ISIC ir nereikalingas).
Tikrai tikrai ne. Juk ant autobusu isleisi ~100Lt, tai gaunasi kad tik 100Lt sutaupai.
As irgi panasioj situacijoj.. bet man is Varsuvos 500Lt pigiau.. Tai ir tai dar mastau, nes labai nesinori tam autobuse kankintis.
nene, aš čia jau atmečiau autobuso bilietus sakydama apie tuos 200. autobuso bilietai po 20lt per simple express jei iš anksto užsiperki. ir šiaip naktį važiuot, tai miegočiau. plius persėdimai šitaip skrendant būtų tik 2-3h, o ne 6-9. tik vat galvoju kad grįžtant atgal ar nebus taip kad prasikeiksiu dar besitrankydama autu namo...
Kalbant apie ISIC tai aš planuoju pasigaminti, nes ketinu Washingtone bent savaitę pabūti ir po muziejus pasivaikščioti, kurie studentams yra NEMOKAMI!!! (Ant mūsų stud. paž. nė žodžio angliškai, jie nesupras kas čia per daiktas...)Taigi mano atveju dar ir kaip apsimokės. Taigi, manau, kad viskas priklauso nuo to, kokie jūsų planai ir ar ketiname muziejuose lankytis (kitur matyt ISIC ir nereikalingas).
Be to, kai buvau JAV, mano Lietuviškas pažymėjimas kuo puikiausiai praėjo visur, kur tik egzistavo kažkokios nuolaidos studentams. Arba tereikėdavo pasakyti: "I'm a student" ir jiems to užtekdavo
Sveiki gal esate dyrbe ar girdeja kanors apie The Lodge of four seasons,MO? Su drauge pirma kart keliaujam i USA ir gavome darba šiame viešbutyje,tačiau paskaičius kontrakta daros neramu,kad nlb gera darba pasirinkom,gal kas nuramins gerom žiniom
darykis bet juokini tai žiauriai, pasako žmones nuomones, patirtis apie šią kortelę, o atsiranda tokių, kurie vistiek daro atvirkščiai jeigu jos net išvažiavę į erasmusą nesidaro tyliu... geriau :DDDDD