Sveiki:)
Gal galėtumėte padėti pasirinkti?
1variantas - Mohegan Sun Kazino Uncasville, Connecticut. Pareigos - Pool Attendant. Pliusai: gan nebrangus pragyvenimas - kazino maitina, apsigyvendavo žmonės už maždaug 200 baksų mėnesiui. Valandų rašo 40, vidutiniškai žmonės gaudavo po 48, kartais po 56. Atlyginimas - 8,68 už valandą. Minusas - sako ten antrą darbą susirasti beveik neįmanoma
2 variantas - Gillian's WOunderland, Ocean City. Pareigos - ride attendant. Pragyvenimas, kaip suprantu, brangesnis, vien už gyvenamą plotą apie 120 dol/savaitei. Valandų, sako, apie 36 gauna, atlygis - 7,35 už valandą. Bet antrą darbą susirasti lengviau. Pliusas - pajūris ir šiaip kurortinis miestelis.
Ką manot?? Aš linkstu link 1 varianto..
QUOTE(rutaityte @ 2012 04 08, 00:45)
Aš tai imčiau pirmą. Kam tau pvz antras darbas, jeigu su pirmu gerai uždirbsi? Manau darbo ieškosi tie žmonės, kuriems valandų trūksta

QUOTE(rutaityte @ 2012 04 08, 00:45)
1variantas - Mohegan Sun Kazino Uncasville, Connecticut. Pareigos - Pool Attendant. Pliusai: gan nebrangus pragyvenimas - kazino maitina, apsigyvendavo žmonės už maždaug 200 baksų mėnesiui. Valandų rašo 40, vidutiniškai žmonės gaudavo po 48, kartais po 56. Atlyginimas - 8,68 už valandą. Minusas - sako ten antrą darbą susirasti beveik neįmanoma
2 variantas - Gillian's WOunderland, Ocean City. Pareigos - ride attendant. Pragyvenimas, kaip suprantu, brangesnis, vien už gyvenamą plotą apie 120 dol/savaitei. Valandų, sako, apie 36 gauna, atlygis - 7,35 už valandą. Bet antrą darbą susirasti lengviau. Pliusas - pajūris ir šiaip kurortinis miestelis.
Pirmas be abejonių.
QUOTE(Carammell @ 2012 04 07, 23:28)
Tikrai tikra apsimoka nomuotis. Neprasidekit su tais autobusais, kur keliones malonumas? Su masina pats gali planuotis marsruta, pamatyti tokias vietas, kur autobusas niekada nenuves ...
Mes masina nuomavomes is San Francisco oro uosto, o grazinom ja Las Vegaso oro uoste, tai atstumas tarp miestu apie 570 myliu. Nuomos kaina buvo 695 USD (10dienu), tai padalinus is 4 zmoniu gavos tik po 173 USD. Tikrai nera daug
Mes masina nuomavomes is San Francisco oro uosto, o grazinom ja Las Vegaso oro uoste, tai atstumas tarp miestu apie 570 myliu. Nuomos kaina buvo 695 USD (10dienu), tai padalinus is 4 zmoniu gavos tik po 173 USD. Tikrai nera daug

Aš keliavau autobusu ir tikrai man patiko. Net ir pigiausiam yra wireless internetas, rozetės elektros prie kiekvienos sėdynės ir rodo filmus kelionės metu (aišku senesnius, bet vis tiek yra kuo užssimt), o rezervuojant prieš mėnesį ar du galima keliaut už vieną dolerį tarp didžiųjų miestų.
Na, tiesiog yra iš ko rinktis, net jei ir nesusidaro kompanija norinčų nuomotis mašiną pvz.
galu gale kam aktualios masinu nuomos kainos nueinat i www.hertz.com, www.avis.com ir pan. populiariausius masinu nuomos puslapius, suvedat reikiamus duomenis ir parodys kaina, bus daug paprasciau ir aiskiau. beje jei kam reikia turiu hertz CDP kur duoda nuolaida, ypac savaitgaliais, tik reikia rezervuotis pries kokia savaite. mes vienakart uz 5$ masina dienai pasiemem su PC ir CDP nuolaidom. aisku galutine suma didesne gaunas kai prisideda 'age differencial' (jauno vairuotojo mokestis ~15$ dienai) ir visi draudimai (LDW ~20$ ir LIS ~12$), kuriu gali ir neimti, bet geriau uz draudima primoketi 20$ nei paskui sukti galva del masinos, maza ka kur ivyniosi uzsizioplines ar kas netycia koki stikla isdaus.

QUOTE(rutaityte @ 2012 04 10, 12:37)
Ačiū už patarimus
taip ir padariau, pasirinkau pirmą variantą.
O dabar dar klausimėlis.. gal kas nors bandėte užsisakyti tą ICEO reikalaujamą neteistumo pažymą internetu? Kokį pažymos tikslą rinkotės? ir ar jums išeina ją užsisakyti skubos tvarka?

O dabar dar klausimėlis.. gal kas nors bandėte užsisakyti tą ICEO reikalaujamą neteistumo pažymą internetu? Kokį pažymos tikslą rinkotės? ir ar jums išeina ją užsisakyti skubos tvarka?
jimk intrax ir nesuk galvos del kazkokiu pazymu
QUOTE(ozkiki @ 2012 04 10, 15:49)
rutaityte , issitrink asmenines zinutes, nes ju per daug, o tau turiu klausimuka
aciu.

Done!
Pasiskųsiu - laukiau laukiau ir aš DS formos ir gavau po šešių sav laiškelį iš PLC, kad jiem kažkokios papildomos info reikia ir kad skubiai paskatinčiau savo darbdavį susisiekt su ICEO... kaži kaip dažnai susitvarko tokie dalykai, ar jau man čia rimtai nerimauti reik, kad darbo nebebus? kaip ten kitiem prieš tai rašiusiem sekasi, ar išsisprendė?
QUOTE(Leyla @ 2012 04 10, 17:47)
Pasiskųsiu - laukiau laukiau ir aš DS formos ir gavau po šešių sav laiškelį iš PLC, kad jiem kažkokios papildomos info reikia ir kad skubiai paskatinčiau savo darbdavį susisiekt su ICEO... kaži kaip dažnai susitvarko tokie dalykai, ar jau man čia rimtai nerimauti reik, kad darbo nebebus? kaip ten kitiem prieš tai rašiusiem sekasi, ar išsisprendė?
Praeitais metais buvo toks atvejis mano draugui, darbdavys susisiekė su ICEO ir po keletos savaičių gavo formą.
QUOTE(Leyla @ 2012 04 10, 16:47)
Man praeitais metais irgi buvo toks atvejis, tik baigesi blogiau, kad dardavys isvis nebepatvirtino ir likau neisvaziaves