Įkraunama...
Įkraunama...

Work & Travel 2012 (3)

QUOTE(die2ux @ 2012 04 10, 23:18)
Man praeitais metais irgi buvo toks atvejis, tik baigesi blogiau, kad dardavys isvis nebepatvirtino ir likau neisvaziaves smile.gif(

Tokiu atveju tas programos mokestis (550 USD) ir nuplaukė? ;(
Atsakyti
QUOTE(rutaityte @ 2012 04 10, 21:56)
Tokiu atveju tas programos mokestis (550 USD) ir nuplaukė? ;(

Nu as kadangi anksti buvau uzsiregistraves, tai man kazkur 330 $ buvo, o kadangi siais metais dalyvauju irgi tai plc issireikalavo is ICEO 130 $ mano sumoketu pinigu is praeitu metu ir padenge jais mano siu metu mokesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(die2ux @ 2012 04 11, 07:54)
Nu as kadangi anksti buvau uzsiregistraves, tai man kazkur 330 $ buvo, o kadangi siais metais dalyvauju irgi tai plc issireikalavo is ICEO 130 $ mano sumoketu pinigu is praeitu metu ir padenge jais mano siu metu mokesti smile.gif

Nu... Bet vis tiek žiauroka. doh.gif Tačiau taisyklės yra taisyklės.
Atsakyti
Sake siais metais jau yra nepatvirtintu studentu ambasados , problema pazymiai , kaip manote ar imanoma isvaziuoti su dviem skolom ir 6 vidurkiu ?
Atsakyti
nesamone kad del pazymiu neduoda vizos...nebent del skolu
Atsakyti
Eikit, viskas čia ok bus. Turi praleisti. Pats irgi turiu skolų, bet praeitais metais viskas normaliai praėjo.
Atsakyti
Ar kas nors važinėjot Greyhound autobusais Amerikoje ? Paskaičius atsiliepimus internete, susidaro įspūdis, kad amerikiečiai tik skųstis moka, ir jiems viskas negerai. Įdomu, kaip lietuvio akimis atrodo kelionės tais autobusais? Konkrečiai domina kelionė iš niujorko (port authority bus terminal) į norfolką.
Atsakyti
QUOTE(monteggg @ 2012 04 13, 17:28)
Ar kas nors važinėjot Greyhound autobusais Amerikoje ? Paskaičius atsiliepimus internete, susidaro įspūdis, kad amerikiečiai tik skųstis moka, ir jiems viskas negerai. Įdomu, kaip lietuvio akimis atrodo kelionės tais autobusais? Konkrečiai domina kelionė iš niujorko (port authority bus terminal) į norfolką.

Niujorke greyhoundo stotis nemaža, o Norfolke ji tokia mažoka ir nelabai kokia, tačiau yra apsauga, tai saugumo atžvilgiu ramekas. Tuose autobusuose vieni tamsiaodžiai, baltaodis greyhoundo autobuse=jaunas turistas/studentas biggrin.gif tačiau rytinę pusę taip apkeliavom, sveiki gyvi:) tikrai pigus būdas iš taško A į tašką B nukeliaut, ypač iš anksto perkant internetu bilietus. O kas dėl pačio autobuso, tai labai normalūs, patogūs, be problemų į apačią padėt bagažą. Dažniausiai su wifi ir razetėm buvo:)
Atsakyti
QUOTE(monteggg @ 2012 04 13, 16:28)

Kad Greyhound dar ne pigiausias variantas tikrai... nežinau, nepastebėjau, kad ten būtų labai daug juodaodžių. tai paskaityk MEGABUS atsiliepimus įdomu ką rašys, nes čia jau pigieji autobusai.
Atsakyti

Važiavau. Neturiu neivieno minuso.
Atsakyti
QUOTE(monteggg @ 2012 04 13, 17:28)

as irgi vaziavau su greyhound 12 valandu. autobusai kaip autobusai biggrin.gif nieko blogo pasakyt negaliu
Atsakyti

norfolk, VA?
jei taip, tai nezinau kaip greyhound'e, bet tarpmiestiniuose HRT Express ir HRT vietiniuose autikiuose ilipes tikrai jauties tiesiogine ta zodzio prasme balta varna biggrin.gif
Atsakyti