Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,

QUOTE(Giedruolė @ 2012 04 16, 22:31)
Taip pritariu. Pasitikėti negalima niekuom. Aš dabar turiu planą dažymą atiduoti tik lubų. Visa kita bus mano reikalai, juk kažkur reikia ir man pasireikšti...
Irtikiukadjeiuklijuosiu pati ir matysis sūdurimas, tai nervas tikra taip neims, kaip kažkam sumokėjus. Be to ta skuba mane į neviltį varo, noriu ramiai išsirinkti  ax.gif

aš pati nenoriu tapetuot, niekad to nedariau. man tapetai atrodo lygiai tokis pats darbas kaip plyteles klijuot - visi norim idealių tarpelių, lygumo ir pan - mokam 25, 30lt. o tapetas 5lt... nelogiška man g.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 04 16, 21:54)
Klausykit, mielieji, ar normali kaina glaistymo 17Lt/m2: du kart gruntavimas + tris kart glaistymas + du kart dažymas. kampukai 3Lt/m. Kitas variantas 18Lt/m2 + 4Lt/m. Be dažymo tapetavimo darbų pas abu minus 5Lt. Plytelės 25Lt/m2?

manau,kad kainos normalios, mes mokėjom po 19 lt/m2, gruntavo, glaistė keturis kartus (rupus tinkas buvo) bei du kartus dažė, suklijavo tapetus. tapetai brangus kliurku nepridirbo, dirbo labai kruopsciai.
Man baisiau buvo, ne, kad dazytojai tapetus klijuos, bet, kad plyteliu klojejas grindis des...ir nuojauta neapgavo, nesamdem to zmogaus grindims det, samdem pardavejo duotus meistrus, kurie ne tik su visais instrumentais, bet dar ir dviejom staklem atvaziavo, o plyteliu klojejas norejas det grindis, siandien apziurejo viska, sako, naujoviskai cia deta, lentu tokiu as nedejes, kitaip klijuoja negu, kad as darau...bet uz tai plyteles deda be priekaistu smile.gif
Atsakyti
[quote=Giedruolė,2012 04 16, 22:31]
ir man pasireikšti...

Esu kartą klijavęs. Nežinau jūsų sugebėjimų ( ir tikiu, kad sugebėsite smile.gif ) patikėkite kaip sunktu man pasirodė ir aštuonių rankų mažai. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 16 balandžio 2012 - 22:13
QUOTE(Giedruolė @ 2012 04 16, 21:54)
Klausykit, mielieji, ar normali kaina glaistymo 17Lt/m2: du kart gruntavimas + tris kart glaistymas + du kart dažymas. kampukai 3Lt/m. Kitas variantas 18Lt/m2 + 4Lt/m. Be dažymo tapetavimo darbų pas abu minus 5Lt. Plytelės 25Lt/m2?

pas mane kaina buvo sutarta 18 lt/kv. m, bet buciau sumokejes uz tai ka padare 10 lt
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 04 16, 23:12)
pas mane kaina buvo sutarta 18 lt/kv. m, bet buciau sumokejes uz tai ka padare 10 lt

Ačiū dievui, nors kiek paguodei, kad visi tie reikalai ne namie buvo............ lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(300inis @ 2012 04 15, 21:34)
1. Jei jau klijuojat styrodur'ą, naudokite klijus, kurie jam skirti. Rotbandas neskirtas.

2. makrofleksas nuo gipso barškėjimo pabeldus krumpliais, deja, negelbsti.

3. dideliems plyšiams visada galima dėti du sluoksnius GKP. Arba daugiau Perlfix'o.

1. O tai styroduras gali atsiklijuoti, ar kame problema? g.gif Pakol kas kaip ir viskas ten normaliai atrodo. Kur ant angokraščių skylėse virš styroduro reikia storesnio tinko sluoksnio dar įtinkuojame ir standų tinklelį. Viršutinio angokraščio skylės ne tokios gilios, tad jas užtaisome tik rotbandu ir tinkleliu. Paskui klijuosime GKP, dėsime kampukus, bent virš lango GKP papildomai priveršime, gal būt reikės ir šonuose taip padaryti.

2. Makrofleksas atkrito, nes pas mus lange ir taip daug polistirolo bei putų pridėta ir per jas į sieną gręžti varžtai. O langai stori ir sunkūs, nesinori, kad su laiku išsiklibintų. Be to, daryti taip kaip pas Pagyvenusią mums nebūtų lengviau ir greičiau vien dėl gręžiojimo į sieną. Aišku, profams, atkalusiems sistemą, gal yra kitaip. 4u.gif

3. O tai kaip tuos 2 sluoksnius dėti? Vieną sluoksnį įtinkuoji, palauki kol sudžiūsta, tada antrą, vėl palauki kol sudžiūsta ir dar kaskart nugruntuoti prieš dedant naują sluoksnį?.. g.gif Ar iškart daryti sumuštinį iš 2 GKP skylei užtaisyti? Kažkaip neatrodo, kad mažiau darbo blush2.gif vis tiek reikia pjaustyti (ar tai GKP, ar polistirolą), tinkuoti, laukti kol nudžius, galbūt gruntuoti.

Beje, šonus užtaisyti tiek laiko netrunka (nebent jei visa siena išgriauta ir skylė iki pat krašto) kiek viršų, kur be tinko ir tinklelio daugiau nieko daugiau nededame.

Dėkui Pagyvenusiai, 300iniam ir Robertinui, kad pasidalija patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 04 16, 23:12)

bet tau kažkaip visiškai nesiseka su meistrais......nei vieno negirdėjau su pagyrimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 04 16, 23:28)
bet tau kažkaip visiškai nesiseka su meistrais......nei vieno negirdėjau su pagyrimu smile.gif

tai pala pala, kas bus kai jis gryčią įsirenginės lotuliukas.gif

v.
Atsakyti
[quote=laumzirge,2012 04 16, 23:17]
1. O tai styroduras gali atsiklijuoti, ar kame problema?

Styroduro gabalą galite su ( paprasta tarka ) smile.gif pašiauškite, kad nubyrėtų neatšoks.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 04 16, 20:54)

taip norėtųsi kažkur įkišti trigrašį, pasidalinti patirtimi, nu bet ale tie darbai pas mus nu taip toli, kad net bijau pradėt apie juos galvot. o praeitame gyvenime nebuvau statybininkas irgi ... ax.gif
tai sakau gal tada nors anekdotą kokį įmest? nu nors vis kažkas .... ax.gif
o tai temą tuoj užbaigsit, o aš taip ir būsiu neįsiterpęs.... lotuliukas.gif

Купилa компaния Мерседес зaвод АвтоВАЗ. Перенaстроили производство, зaпускaют конвеер. . . Бaц! нa выходе Жигули!
Демонтируют оборудовaние, пригнaли новое из Гермaнии, устaновили, нaлaдили, зaпускaют. ! ! ! сновa Жигули!
Увольняют нaхер весь персонaл зaводa, привозят рaботников из Гермaнии, нaлaживaют, проверяют, зaпускaют. СЦУКО! Нa выходе вновь - Жигули!
Около зaводa холм, нa нём отдыхaют гл. инженер и директор зaводa (обa с пристaвкой Экс). Смотрят нa всё это. Инженер директору:
- А я тебе говорил - место проклятое! ! ! А то всё "руки из жопы, руки из жопы". . .

tai gal tiems meistrams panašiai nutinka irgi? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 17 balandžio 2012 - 00:23
[quote=Robertinas 125,2012 04 17, 00:35]
[quote=laumzirge,2012 04 16, 23:17]
1. O tai styroduras gali atsiklijuoti, ar kame problema?

Styroduro gabalą galite su ( paprasta tarka ) smile.gif pašiauškite, kad nubyrėtų neatšoks.

4u.gif
[/quote]
Arba su tuo paciu pjukleliu ,kur atpjauname , viena kryptimi brukst ir statmenaivel brukst ... nereikes nei tarkos mirksiukas.gif
Atsakyti
pas daugumą jau nuglaistyta ir nudažyta , pas mus tokie darbai turėtu ateit po 1,5-2 mėnesių, bet darbininkų jau ieškom , nes sunku rast gerai dirbančius
taigi gal pasidalinsit kontaktais, būsiu dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti