Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Indrushka @ 2012 04 18, 22:14)
tai va butent  doh.gif visaip bandau isaiskinti, bet zinau, kad be sansu, ir taip ir visaip, jau jei nuluzta nagas tai nuluzta, bet ne, ant virsaus plasmase klijuoja  doh.gif

Ziauru nu biggrin.gif Bet yra yra tokia kategorija moteriskiu..as turejau kuri vis norejo priaugintu ir lauzydavo juos faktiskai kas diena doh.gif jau viska isbandziau, buvau, net tokius storus pabaisiskus padarius, bet sugebejo ir tuos nulupt iki krauju irgi aiskinau, kad nereikia jai tu nagu, nes nu ragas saviems jau..neisaiskinau... finale atsisakiau as juos tvarkyt, nes kraujavo keli nagai ir pasakiau, kad neauginsiu nes gali grybelis isimesti ar dar kokia zaraza.. bet ji nuejo kazkur kitur jai tuos priaugino, ji juos nulauze vel ir faktiskai jie nuplyso iki puses nago..ojetus net dabar saldu prisiminus doh.gif tada priauginimai baigesi, nes teko kreiptis i medikus..vat tokia istorija...
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 18, 22:24)
vat tokia istorija...

swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 18, 21:24)
vat tokia istorija...

mano nuomone tiek apie nagus, tiek apie plaukus, geriau trumpi nei belekokie cool.gif aisku, gal bepigu man sneketi kai turiu stiprius plaukus ir nagus blush2.gif visumoj jei nagas nuluzta niekada nesigrauziu, juk ne ausys ataugs, geriau trumpi ir tvarkingi nei kas antras belekoks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 04 18, 22:32)
mano nuomone tiek apie nagus, tiek apie plaukus, geriau trumpi nei belekokie  cool.gif aisku, gal bepigu man sneketi kai turiu stiprius plaukus ir nagus  blush2.gif visumoj jei nagas nuluzta niekada nesigrauziu, juk ne ausys ataugs, geriau trumpi ir tvarkingi nei kas antras belekoks  unsure.gif

Ir mano tokia pat 4u.gif
Atsakyti
Mano nagai ir plaukai silpni, nuo genu nepabegsiu biggrin.gif sakau numirsiu, kol plaukus uzsiauginsiu, bet nieko auginu ir tiek, nagai auga, nuluzta ir tiek. Toks gyvenimas. O kitos negali su tuo susitaikyti biggrin.gif
Atsakyti
kur pirkti lempa 36w, megejiskam lakavimui. ieskojau ebay, bet nerandu, kad siustu i LT. gal kuri siuntetes neseniai, butu didelis aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 04 18, 17:41)
prasom  thumbup.gif
is desines pirna, spalva Mango
user posted image

o gali parasyt pavadinimus roziniu spalvu?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 04 19, 06:31)
o gali parasyt pavadinimus roziniu spalvu?

Gossip girl ir passion
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 04 19, 06:43)
Gossip girl ir passion

aciu, labai grazios spalvos ir as tokias pirksiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,as namuose darausi ilgalaiki lakavima,ir darau kitoms,bet labai greit pradeda luptis nagu galiukai,ir viska darau kaip priklauso,ir darau labai kruopsciai,nesuprantu ka darau ne taip g.gif g.gif net nervas ima doh.gif as tiesa kai lakuoju tai darau uzbaigima
nago galiuku,aceit butinai reikia,kai buvau seminare sake butinai reik uzbaigima padaryt,nes kitaip lupsis,as darau,bet vis tiek lupasi.Gal kas turite gudriu kokiu patarimu smile.gif
Atsakyti
as ir turiu skydliaukes problemu, bet ilgalaikis man kuo puikiausiai laikosi g.gif matomai dar ir nuo viso organizmo priklauso, o ne nuo vieno kazkurio faktoriaus.
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 04 19, 11:11)
as ir turiu skydliaukes problemu, bet ilgalaikis man kuo puikiausiai laikosi  g.gif matomai dar ir nuo viso organizmo priklauso, o ne nuo vieno kazkurio faktoriaus.

Tai nieks ir nesako, kad jei turi sia problema- tu nurasytas biggrin.gif bet faktas, kad isimciu yra, ir ne vien ta liga gali buti problema, o keli faktoriai lemia ta lako laikymasi drinks_cheers.gif .Yra kam laiko, faktas bus tokiu , kuriom ne velnio nelaikys.Ir nebutinai ji turi tureti kazkokiu sveikatos problemu-tiesiog taip yra, buna ir tiek smile.gif
Atsakyti