Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 18, 20:46)
o kuo cia siejama skydliauke ir ilgalaikis lakavimas?

tuom,kad tada nesilaiko...., nes mano va kolegė užsimanė ilgaalikio ir padariau ir visaip bandžiau ir taip ir anaip ir vistiek laikosi max.savaitę, jau po kelių d. pradeda lupinėtis galiukai, o sakė jai tas pats buvo su priaugintais kas savaitę eidavo papildymus daryt, o pas ją yra striuma. Man ji taip pati pasakė mirksiukas.gif
Ir aplamai nagai labai daug organizmo negalavimų rodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 18, 20:46)
o kuo cia siejama skydliauke ir ilgalaikis lakavimas?

Tuom, kad tiek skydliauke tiek kepenys tiek visi kiti rimti susirgimai itakoja svetimkuniu issisavinima ir paprasciausiai juos atmeta, bet siuo atveju manau, kad jei pusantros savaites islaiko lakas, tai su sveikata viskas bus gerai. Cia gal pats nagas labai riebala isskiria g.gif

Ingeborgita su primeriu nebandei jai patept pries lakuojant?
Papildyta:
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 18, 20:50)
tuom,kad tada nesilaiko...., nes mano va kolegė užsimanė ilgaalikio ir padariau ir visaip bandžiau ir taip ir anaip ir vistiek laikosi max.savaitę, jau po kelių d. pradeda lupinėtis galiukai, o sakė jai tas pats buvo su priaugintais kas savaitę eidavo papildymus daryt, o pas ją yra striuma.

Tas pats nescioms, maitinancioms(ne visoms, bet daznai pasitaiko)
Atsakyti
QUOTE(tamosiuke @ 2012 04 18, 20:51)
Tuom, kad tiek skydliauke tiek kepenys tiek visi kiti rimti susirgimai itakoja svetimkuniu issisavinima ir paprasciausiai juos atmeta, bet siuo atveju manau, kad jei pusantros savaites islaiko lakas, tai su sveikata viskas bus gerai. Cia gal pats nagas labai riebala isskiria g.gif

Ingeborgita su primeriu nebandei jai patept pries lakuojant?

Va va va thumbup.gif
Čia ne aš klausiau mirksiukas.gif čia Indrushka klausė ką daryt blush2.gif
Sakau bandžiau viską kas tik įmanoma, ir su praimeriu ir pašlifuot šiek tiek daugiau ir palaikyt lempoj ilgiau ir šnipštas.... Bet ji su tuo susitaikiusi ir tiek....Bet buvau įžiebusi jai vilty, kad galbūt šitas produktas bus stebuklingas, bet deja....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingeborgita2: 18 balandžio 2012 - 19:56
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 18, 19:43)
Aš tokiu atveju klausiu ar turėjo priaugintus nagus ir kaip jie laikėsi ir kas keik eidavo papildymus ir tada aiškiau man....
O šiaip nžn..... gal bus ta viena iš 0,01 % kuriai netinka ilgalaikis lakavimas.....(skydliaukė gal netvarkoje)

Sakė nelaike schmoll.gif bet esmė to subegimo kokia g.gif jos Nagai isvis tokie kaip popieriukai, kartais net dildziuojant lankstosi, sakė visada tokie buvo unsure.gif bet ji vistiek nori ilgalaikio, nes su juo nors Nagai paauga. Gal sakau koki bio geli jai dėti ar strukturini Harmony g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 04 18, 20:56)
Sakė nelaike  schmoll.gif bet esmė to subegimo kokia  g.gif jos Nagai isvis tokie kaip popieriukai, kartais net dildziuojant lankstosi, sakė visada tokie buvo  unsure.gif bet ji vistiek nori ilgalaikio, nes su juo nors Nagai paauga. Gal sakau koki bio geli jai dėti ar strukturini Harmony  g.gif

Įtariu ir tie nelaikys, tik tiek kad nesimatys taip kai atsilups koks kraščiukas, kaip su ilgalaikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 18, 19:54)
Va va va  thumbup.gif
Čia ne aš klausiau  mirksiukas.gif čia Indrushka klausė ką daryt blush2.gif
Sakau bandžiau viską kas tik įmanoma, ir su praimeriu ir pašlifuot šiek tiek daugiau ir palaikyt lempoj ilgiau ir šnipštas.... Bet ji su tuo susitaikiusi ir tiek....Bet buvau įžiebusi jai vilty, kad galbūt šitas produktas bus stebuklingas, bet deja....

Mano drauge naudoja orly primeri tai Čiut nuemiau laka nuo nagu doh.gif sakau gal tokioms klientes ir man ji nusipirkt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 04 18, 20:57)
Mano drauge naudoja orly primeri tai Čiut nuemiau laka nuo nagu  doh.gif sakau gal tokioms klientes ir man ji nusipirkt  unsure.gif

Pabandyk mirksiukas.gif , tik gali tą patį naudoti jei darai priaugintus nagus iš jų linijos mirksiukas.gif , nereik specialiai pirkt
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 18, 20:50)
tuom,kad tada nesilaiko...., nes mano va kolegė užsimanė ilgaalikio ir padariau ir visaip bandžiau ir taip ir anaip ir vistiek laikosi max.savaitę, jau po kelių d. pradeda lupinėtis galiukai, o sakė jai tas pats buvo su priaugintais kas savaitę eidavo papildymus daryt, o pas ją yra striuma. Man ji taip pati pasakė mirksiukas.gif
Ir aplamai nagai labai daug organizmo negalavimų rodo  doh.gif

tada as kazkoks stebuklas... turiu sia liga, bet lakas pakolkas laikosi....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 18, 21:04)
tada as kazkoks stebuklas... turiu sia liga, bet lakas pakolkas laikosi....

Nu matyt kažkoks stebuklas.... nes pas mane klientės išvaikšto visos dvi min. savaites, o va jai nesilaiko, nors dar trys kirpėjos darosi pas mane ir jos idealiai laikosi.... matyt stebuklas....
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 18, 21:13)
Nu matyt kažkoks stebuklas.... nes pas mane klientės išvaikšto visos dvi min. savaites, o va jai nesilaiko, nors dar trys kirpėjos darosi pas mane ir jos idealiai laikosi.... matyt stebuklas....

negaliu sakyt kad isvaikstau po 3 savaites, bet 2 islaikydavo...
dabar vakar lakavau, tai vel tikiuosi 2 savaites isvaiksciosiu...
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 04 18, 11:07)
Zinoma galima, nieko sudetingo, truputis praktikos ir lakuosites sau, zinoma jei patinka tokiais dalykais paciai uzsiimt smile.gif nes mano kelios drauges net pagalvot negali, kad galetu pacios sau manikiura darytis, sako visas malonumas ir relaksas kai rankas glosto kazkas, dingsta g.gif . Man tai meditacija savotiska tas krapstymasis paciai prie savo nagu:)

O man irgi ziauriai nepatinka sau nagus tvarkytis, ir net neiseina normaliai, viena ranka susitvarkau ir pabosta, kai pagalvoju kad dar antra laukia doh.gif
Bet viska pirkausi del patogumo ir kainos, nes man reik kas savaite pusantros persilakuoti, nes trumpai laiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2012 04 18, 20:39)
Sveikos,
Merguciai aš su bėda, nu jau net nežinau ar juoktis ar verkti  doh.gif
Reikalas toks, turiu viena Kliente, kuriai tiek baze, tiek lakas subega į centra  doh.gif nu visaip nuriebalint bandžiau, rankas liepiau plautis, vienu žodžiu viska darau kaip kitoms, o lakas vistiek subega  blink.gif Kame gali būti reikalas? Nes jau aš esu nevilty grynai  unsure.gif nes ir laiko jai nekaip lakas sakyciau ne ilgiau pusantros savaites  doh.gif

Man sekmadieni panasi situacija buvo, galvojau nusisausiu. Baze tepiau gerai, o spalva gabalais suejo i viduri doh.gif bandziau antra sluoksni tas pats doh.gif Prie jos prasedejau laaaabai ilgai, ir taip blogai lakavosi, nesupratau, pirma karta taip. Ji pas mane, dazna kliente, bet dare kazkur 4 sav. pertrauka pries kelione.
Jos dar naguciai tokie tramplyniniai, visados nuo galu pabega, tai zaidziam kas pirsta kisant po lempa. Vienu zodziu norejo little princess, o isejo su ant virsaus nulakuotais queen of hearts

Atsakyti