Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 05, 23:04)
nugis liuks smile.gif

o jinai nera per auksta,nes sako gali buti per auksta ir blogai dzius geliniai lakai
Atsakyti
QUOTE(gbsexy @ 2012 04 05, 22:01)

http://www.nailshop....lis-dovanu.html
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 04 06, 09:52)
didelis tau aciu 4u.gif

Turiu IBD seashell pink, bet ji pagal mane isvis netinka prancuzui. Ji tik buteliuke tokia antrodo svelniai rozine, o ant nagu tokia "nude", labai naturali, artima odai spalva, gal net truputi geltonumo turi. Man ji labai patinka, bet prancuzui tikrai nesiulyciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pupita_ @ 2012 04 06, 09:21)
Turiu IBD seashell pink, bet ji pagal mane isvis netinka prancuzui. Ji tik buteliuke tokia antrodo svelniai rozine, o ant nagu tokia "nude", labai naturali, artima odai spalva, gal net truputi geltonumo turi. Man ji labai patinka, bet prancuzui tikrai nesiulyciau  schmoll.gif

gal gali ka pasiulyt prancuzui?
Atsakyti
QUOTE(sylvia @ 2012 04 06, 11:32)
gal gali ka pasiulyt prancuzui?

Man kadangi prancuzas graziausias tik su topu, tai nelabai smile.gif man tie visi ruzavumai ant prancuzo negraziai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
keliais sluoksniais lakuojat Its lily? g.gif Ir jusu manymu geriau juoda spalva IBD ar HG?
Atsakyti
QUOTE(mamytė23 @ 2012 04 06, 08:39)
o kiek užsidės parsiuntimas į Lietuvą?Ir dar kiek kainuoja siunta į Lietuvą iš amazonės?

manau, kad apie 13$ uz kg, kaip ir per visas tarpininkes. kiek ,kainuoja is amazones tiesiai i LT nezinau, bet nemanau, kad labai pigiau, plius dar muitai, jei virsysite 75lt

ar tiktu prancuziskam Light elegant? O is baltu kuri snow bunny ar sleek white? kuo jos tarpusavy skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ggrass: 06 balandžio 2012 - 10:54
QUOTE(ggrass @ 2012 04 06, 11:53)
ar tiktu prancuziskam Light elegant? O is baltu kuri snow bunny ar sleek white? kuo jos tarpusavy skiriasi.

Man atrodo jolkuces praeita foto prancuzas buvo su elegant blush2.gif blush2.gif
O cia mano sedevras su elegant.....
user posted image
Atsakyti
Na neatsilaikiau kolegiu spaudimui mirksiukas.gif ir pabandysiu paeksperimentuoti....nes ziuriu man taip nieks ir neatsake ar bande su blizguciais, tai as pati pabandysiu.... rolleyes.gif , db nusiimineju savo skaidriuosius ir tada darysiu blizgucius, ant velyku pasiblizginsiu lotuliukas.gif , veliau ikelsiu Jusu teismui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 04 06, 10:29)
keliais sluoksniais lakuojat Its lily? g.gif  Ir jusu manymu geriau juoda spalva IBD ar HG?

2 rolleyes.gif dėl juodo tai turiu HG tai negaliu palyginti.
QUOTE(ggrass @ 2012 04 06, 10:53)

Jei klientes mėgsta blizgucius tada tiks. Aš prancuzui naudoju Pink smoothie arba sweet Dream. Baltas sleek white
Atsakyti
Kaip tycia nerandu normalios IBD spalvu paletes, gal kas turit? ypac domina rozines spalvos...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 06, 16:19)
Na neatsilaikiau kolegiu spaudimui mirksiukas.gif ir pabandysiu paeksperimentuoti....nes ziuriu man taip nieks ir neatsake ar bande su blizguciais, tai as pati pabandysiu.... rolleyes.gif , db nusiimineju savo skaidriuosius ir tada darysiu blizgucius, ant velyku pasiblizginsiu lotuliukas.gif , veliau ikelsiu Jusu teismui blush2.gif

As bandziau bespalvi su blizguciais sumaisyt,bet man nepatiko schmoll.gif nors as gal neismaniskiai ka nors padariau blush2.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 06, 17:15)
Kaip tycia nerandu normalios IBD spalvu paletes, gal kas turit? ypac domina rozines spalvos...

Kiek ieskojau sita geriausia IBD PALETE
Paspausti ant spalvos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 06 balandžio 2012 - 16:25