Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

QUOTE(Emsija @ 2012 04 06, 20:47)
so in love grazi, bet perlamutrine, man del to nelabai. Nezinau ka patart nes neturiu jokios grazios rozines, bet mastau apie ibd jus gel polish serendipity arba juliet, nesu macius siu spalvu gyvai tik internete kazkur buvau uztikus nuotrauku, tai graziai atrode, tokios nerekiancios.

kaip tycia ta parduotuve neturi ne vienos is siu spalvu doh.gif
Atsakyti
[quote=ingeborgita2,2012 04 06, 19:17]
Na ateinu su savo šedevrais doh.gif košmaras doh.gif , na nžn ar ilgai ištversiu toooookį blizgesįįįį..... blink.gif lotuliukas.gif
Jūsų teismui.... žinau kad daugumai nepatiks, bet labai knietėjo pabandyti.....

man nauju metu vakarelio sventimui labai patiktu toks manikiuras:)
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 06, 13:14)
Man atrodo jolkuces praeita foto prancuzas buvo su elegant blush2.gif  blush2.gif
O cia mano sedevras su elegant.....
user posted image

grazu, labai dailiai nulakuota smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 06, 20:58)
kaip tycia ta parduotuve neturi ne vienos is siu spalvu  doh.gif

ai dar tiesa maciau ibd just gel polish fireworks realiai, tai irgi labai smulkus labai subtilus blizgutis,manau labai panasu i vegas nights, man patiko labai.
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2012 04 06, 20:54)
prasom eiga aprasyti  smile.gif

Eiga:
apdirbam nagą kaip įprastai;
fundaišonas į lempą;
perteklių nuvalom;
spalva 01368 Midnight Caller į lepmą;
2 spalvos sluoksnis ir į lempą;
ištraukus iš lempos tiesio ėmiau ir nardinau visą nagą į blizgučius ir poto gerai nupurčius net su teptuku perbraukus ir su pirštu šiektiek spustelėjus dėjau topą ir į lempą;
nuvaliau lipnumą(vienai rankai dėjau iškarto dar vieną topo sluoksnį);
su bafu pašiaušiau ir vėl topas ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 06, 19:44)
lyg apsisprendziau del spalvu...
IBD TRICKLED PINK. noriu rozines, bet ne super ryskios... tikiuosi nenusivilsiu...
HG Vegas Nights . kazkas man sake, kad as ja privalau tureti, bet bjau kad nebutu per daug blizgutis... nemegstu as tu super blizgalu...
Papildyta:
nu blizgalas.... jauciu ne dienos neistverciau...

Uzsisakiau ta Trickled lotuliukas.gif matysiu kai ateis,norejau ryskios vasariskos lotuliukas.gif kazin nereiks parduot lotuliukas.gif

Ir toj paletej apziurejau spalvikes wub.gif Mano uzsakyta Mogul wub.gif wub.gif itariu patiks wub.gif o balta kaip balta,tokios ir reikejo,tik kazin su tais skystumais tirstumais kaip bus lotuliukas.gif

QUOTE(Emsija @ 2012 04 06, 21:12)

Aciu....bet dar mokytis ir mokytis man.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 04 06, 20:51)
Ar kas jau matėt devynias naujas Harmony spalvas?

http://www.facebook....3...e=1

g.gif man gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 04 06, 21:12)
Papildyta:
ai dar tiesa maciau ibd just gel polish fireworks realiai, tai irgi labai smulkus labai subtilus blizgutis,manau labai panasu i vegas nights, man patiko labai.

tai va as ir ziurejau i si blizguti... o jame vienos spalvos blizguciai ar keliu?
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 06, 21:14)
su bafu pašiaušiau ir vėl topas ir viskas  mirksiukas.gif

Paskutinis punktas tam kad nebutu siurkstus pavirsius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 06, 21:20)
tai va as ir ziurejau i si blizguti... o jame vienos spalvos blizguciai ar keliu?

su tuo ar vienos spalvos ar keliu tai as zinok esu pasimetus, nes kai ziurejau as i realia palete su juo, be dirbtinio apsvietimo, tokioj normalioj nesauletoj kambario dienos sviesoj, tai man pasirode lyg vienos spalvos sidabrinis blizgutis, paskui skaitau internete apie atsiliepimus uzsienio vienam forume, tai raso merginos, kad jis identiskas vegas nights, tai gaunasi, kad spalvotas biggrin.gif, bet siaip ar taip tikrai subtilus labai grazus jis man pasirode.
Atsakyti
QUOTE(Emsija @ 2012 04 06, 21:28)
su tuo ar vienos spalvos ar keliu tai as zinok esu pasimetus, nes kai ziurejau as i realia palete su juo, be dirbtinio apsvietimo, tokioj normalioj nesauletoj kambario dienos sviesoj, tai man pasirode lyg vienos spalvos sidabrinis blizgutis, paskui skaitau internete apie atsiliepimus uzsienio vienam forume, tai raso merginos, kad jis identiskas vegas nights, tai gaunasi, kad spalvotas biggrin.gif, bet siaip ar taip tikrai subtilus labai grazus jis man pasirode.

as del vegas tik del tu spalvotu blizguciu ir galvoju... nes nenoriu as tu keliu spalvu, noriu vienos grazios...
Papildyta:
o HG kazkas rase kad pasion nera labai ryski. tikrai?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 04 06, 21:32)
as del vegas tik del tu spalvotu blizguciu ir galvoju... nes nenoriu as tu keliu spalvu, noriu vienos grazios...
Papildyta:
o HG kazkas rase kad pasion nera labai ryski. tikrai?

va kokia passion radau:)

http://www.facebook....5...e=3
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2012 04 06, 21:25)
Paskutinis punktas tam kad nebutu siurkstus pavirsius? g.gif

Taip, galvojau, kad taip bus, kad bus grubus paviršius, bet ištikrųjų nebuvo. Tik reikėjo būtinai dviejų sluoksnių topo... nes tas auksinis blizgutis grubus buvo...
Atsakyti
QUOTE(ingeborgita2 @ 2012 04 06, 21:18)
g.gif  man gražu  wub.gif

bigsmile.gif dar nebuvau macius situ murziu.m visai ir man patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti