Įkraunama...
Įkraunama...

Plungės mamyčiukai...

Labos smile.gif seniai bebuvau ir aš čia blush2.gif
O picerija tai issinesimui daugiau pritaikyta. Pirkom 40cm pica 19lt. Skani buvo, daug turinio prideta:)
Atsakyti
Tai ten pat nesuvalgysi picos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 09 20, 19:46)
Tai ten pat nesuvalgysi picos unsure.gif

Yra keletas stovimu vietų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgina77 @ 2012 09 20, 21:26)
Yra keletas stovimu vietų wink.gif

Na stovint praryt kaip šuniui dešrą schmoll.gif gal kada reiks pasiimt ir namo parsivežt ir suvalgyt
Atsakyti
sveiki,
mano brolui reikia matematikos mokytojos kuri paruostu egzaminui.
nori laikyti valstybini egzamina.

laukiu pasiulimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kaip seniai čia bebuvau 4u.gif Kol nebuvo reikalo, tol ir neužsukau blush2.gif
Gal kuri galit pasiūlyt gerą kirpėją? Noriu kažko naujo ar šiek tike kitoniško, bet nežinau, kur nueit smile.gif
Atsakyti
Manau kiekviena atrandame "savo" kirpėja vienai bus gera kitai,visai nekokia
Aš jau kokius 7 ar 8 metus kerpuosi pas tokią Ramunę,pradėjau pas ją kirptis,kai dar moksleivė buvo ir nieko nebaigusi
Labukas
Atsakyti
Kur gauti "češkes" pirkti???? Jau turbūt visose miesto batų parduotuvėse buvau, ale nė kvapo tokio dalyko nėra doh.gif Jucio g. kur buvo batų parduotuvė, nebedirba, o kitur nėra arba aš nemoku ieškoti doh.gif
O gal kuri turite parduoti? Reikia juodų, maždaug 36 dydžio, tiksliai net nežinau blush2.gif

Tiesa, jurkinėj yra, bet žiaurios, kaip kirviu tašytos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vandenė: 01 spalio 2012 - 13:25
Sveikos gyvos biggrin.gif

Per darbus nebespėju nieko doh.gif Retai ir čia beužsuku.....

QUOTE(Vandenė @ 2012 10 01, 13:24)
Kur gauti "češkes" pirkti???? Jau turbūt visose miesto batų parduotuvėse buvau, ale nė kvapo tokio dalyko nėra  doh.gif  Jucio g. kur buvo batų parduotuvė, nebedirba, o kitur nėra arba aš nemoku ieškoti  doh.gif
O gal kuri turite parduoti? Reikia juodų, maždaug 36 dydžio, tiksliai net nežinau blush2.gif

Tiesa, jurkinėj yra, bet žiaurios, kaip kirviu tašytos  doh.gif

Aš turiu juodas, tik nebežinau koks dydis, bet panašiai toks turėtų būt. Galim perleist ax.gif O šiaip kitur, apart tos Jucio g. parduotuvės, normalių češkių ir nėra. Mes visą laik tik ten perkam.
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2012 10 01, 21:14)
Aš turiu juodas, tik nebežinau koks dydis, bet panašiai toks turėtų būt. Galim perleist ax.gif O šiaip kitur, apart tos Jucio g. parduotuvės, normalių češkių ir nėra. Mes visą laik tik ten perkam.

Ir mes ten iki šiol abiem vaikam pirkom, bet kad ji jau visą savaitę nedirba verysad.gif Kada galėtume susimatyt ir pasimieryt? tongue.gif Vaikinui šokiai antradieniais, tai gal iki kitos savaitės suderintume kokį vakarą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labos, prie turgaus toks zmogus siuva ceskes. Pagal vaiko kojyte siuva,sake graziai pasiuvo. smile.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(Jurgina77 @ 2012 10 02, 13:04)
Labos, prie turgaus toks zmogus siuva ceskes. Pagal vaiko kojyte siuva,sake graziai pasiuvo. smile.gif

Bet ten kaina nemaža. Iš ten šokių batelius mes perkam.
Atsakyti