Įkraunama...
Įkraunama...

Plungės mamyčiukai...

labas mamytes 4u.gif
as tokiu prasymuku - gal kas dar turi ir galetu paskolinti tarybiniu laiku sulankstoma lova (raskladuske). labai reiktu vienam savaitgaliui
Atsakyti
Labas smile.gif

Vae, gavai raskladuske? smile.gif

Mirtis musu temai... vis matau viena kita mieste, lyskit is pogrindzio smile.gif

Tai kaip rigsejis? kaip nauji mokslo/studiju metai?
Atsakyti
Ar ne feisbuke didžioji dalis tupi
Kai pamačiau kad Plungės mamyčių temoje pilna penkiolikinių ir jaunesnių pacankių nepykit atšoko noras prašytis į kompaniją
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2012 09 07, 13:18)
Labas smile.gif

Vae, gavai raskladuske? smile.gif

Mirtis musu temai... vis matau viena kita mieste, lyskit is pogrindzio smile.gif

Tai kaip rigsejis? kaip nauji mokslo/studiju metai?

aha, paskolino biggrin.gif

rudeniski orai gal ir vel suvarys visas prie kompo wink.gif
Atsakyti
Sveikutės o iš Plungės raj. galima pas jus į kompaniją ax.gif 18 jau turiu gan senokai lotuliukas.gif
Atsakyti

Labutis 4u.gif

QUOTE(loruki @ 2012 09 08, 23:17)
Sveikutės o iš Plungės raj. galima pas jus į kompaniją  ax.gif 18 jau turiu gan senokai lotuliukas.gif

Mielai prašom, tylu čia kolkas gal atšalus orams suaktyvės smile.gif

Mes keliaujam į mokyklą kolkas viskas čiki, o kaip bus toliau matysim lotuliukas.gif
Darijusa, kaip tavo vyrukas ?

LadyDy , sutinku fb, jaunutės visos tai daugiau tik permetu akimis ir viskas blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas
Gal kuri jau buvot "Bravo" picerijoj,kaip ten aptarnavimas,picos
Man šiaip amžius nemaišo,na aš suprantu jei laukiasi,ar jau turi vaikutį,bet dabar pacankės doh.gif
Atsakyti
sveikutes,

gal kuri mamtyte turi burokeliu misrainytes recepteli ziemai, nesudetinga ir isbandyta bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na tai puiku 4u.gif
mmmmmm....... burokėlių mišrainytė thumbup.gif net seilė nutyso .... mano mama darydavo bet ne tik burokėlių bet tai ji visko pridėdavo ten tų burokėlių tai ne kaži kiek ir besidėdavo..... šeip tai receptų burokėlių tai daugoka turiu bet kad gaila nebandyti dar ax.gif o būna taip kad viena rašo o išeina tai kaip visada ... belekaip.... vis ko noros trūksta doh.gif
aš čia ir gal karts nuo karto tik prisijungsiu nes veiklos tai beprotiškai daug turiu....nors į darbą neinu blush2.gif net paroje galėtu būti daugiau valandų ir tai man mažai būtų... doh.gif
Beje kur ta picerija randasi? blush2.gif Čia naujai atsidariusi?
Atsakyti
Labas rytas
Sūnus reklaminį atvežė,picerija randasi Vytauto 13,gal bandysiu šiandien apsilankyti,pasižiūrėti kas per picos,kaip aptarnavimas
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Lady Dy laukiam atsiliepimų apie piceriją thumbup.gif
Visoms gražios dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nebuvau šiandien,gal kitą kartą
Gal žinot ar kur nors prekiauja naudotais baldais Plungėje
Atsakyti