Įkraunama...
Įkraunama...

Plungės mamyčiukai...

Aš labiau močiutė esu
O mano kirpėja superinė,kiekvieną sykį eksperimentuojam su kirpimu
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Na as irgi kaip Lady Dy galiu mociute but lotuliukas.gif lotuliukas.gif tfu, tfu, tfu

Oi senai siuose namieliuose ramybe verysad.gif , o budavo linksma .

Kirpeja jeigu nenori jusu keisti reiskiasi laikas ja keisti lotuliukas.gif
As dabar koki pusmeti lankausi Ritos kirpykloj, ne kazka keiciu noriu atsiauginti, tai pasikeitimo ne kazkiek smile.gif

Atsakyti
Vaima,kad tavo mažas tai tikrai mažas,o mano jau visų 26 metelių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 03 14, 21:29)
Vaima,kad tavo mažas tai tikrai mažas,o  mano jau visų 26 metelių smile.gif

Musu dickid 21 , smile.gif as tokiam laike jau istekejus buvau ir pirmagimis jau buvo smile.gif
Atsakyti
Jo tai as manau , kad laikas ja keisti, nes kike kartu kazko paprasau, tai sako plaukams pakenks, negalima, nu zodziu sviesint negalima, tik tamsia spalva dazyt, ir viena spalva, o vasara ant nosies norisi kazko naujo, lankydavausi Ritos salone bet pabego Kristina i Norvegija, tai va dabar taip ir blaskausi jau ilga laika savo nerandu biggrin.gif O kaip Nildesoj ? esu girdejus kad ten Vilma kazkokia gera kirpeja?
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2014 03 14, 20:30)
Labukas  4u.gif

Na as irgi kaip Lady Dy galiu mociute but  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tfu, tfu, tfu

Oi senai siuose namieliuose ramybe  verysad.gif , o budavo linksma .

Kirpeja jeigu nenori jusu keisti reiskiasi laikas ja keisti  lotuliukas.gif
As dabar koki pusmeti lankausi Ritos kirpykloj, ne kazka keiciu noriu atsiauginti, tai pasikeitimo ne kazkiek smile.gif

nu gi nugi, nejau but baisu jauna mociute? o pati norejai tam laike jau but zenota ir su prmagimiu biggrin.gif
jo, buvo smagu, kai cia gyvenmas virdavo.. rolleyes.gif

QUOTE(bridzee @ 2014 03 15, 13:29)
  biggrin.gif O kaip Nildesoj ? esu girdejus kad ten Vilma kazkokia gera kirpeja?

man Vilma patinka... thumbup.gif
Atsakyti
man Vilma patinka... thumbup.gif

O ji ir kirpimus, ir visa kita daro gerai, nes as girdejus , kad ji sukuosenas gerai daro, o kaip del visazistes? Butu gerai , kad viskas toj pacioj vietoj butu.

Kaip ruosiates Velykoms? g.gif
Atsakyti
Aš einu į namus kirptis,nes vis nepataikydavau su kirpėjom,nueini ,klausia kaip norit,aiškini aiškini ir galų gale nukerpa vistiek netaip,vienasyk ir pasakiau ko klausiat,jei vistiek nenukerpat kaip noriu
Atsakyti
O tai pas ką į namus einat? O kaip dažotės pati? Aš ir dažymo ir kirpimo prasme nu niekaip neina rasti savo, kadangi daug metų negyvenau Lietuvoj, tai dabar gryžus sunku kažkaip rasti gerą kirpėją, nes dauguma draugių irgi ne Lietuvoj, tai nelabai yra pas ka patarimo paklausti. Esu dabar tamsiu plaukų, noriu šviesinti, tai paskutinį kartą kai šaknis dažiau užsiminiau, kad galbūt norėčiau sruoginti, tai ji man atrėžė, kad žinok iš tavo plaukų nieko neliks, labai silpni ir panašiai. doh.gif Nu tai kaip taip galima, jei aš prašau tai ir daryt galėtų, arba kaip prieš pusbrolio vestuves nuejau šukuosenos, tik pas kitą kirpeją, tame pačiame salone, tai sakau noriu kažko paprasto ir ale netvarkingo,tai susinervinus dare šukuoseną ir dar padarė ššššš lotuliukas.gif
Atsakyti
Ji dažo,tik labai retai,nes pabaigus mokslus ir pradėjus dirbti paaiškėjo,kad ji alergiška,visokiems kirpyklų chemikalams
O kai kerpuosi sakau,nukirpk taip kad jei reik pati galėčiau kažką panašaus į šukuoseną išspausti ir su kuo mažesnėm pastangom biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, pagaliau kažkas ir čia voratinklius nuvalė thumbup.gif

Dėl kirpimo, aš tai susirandu foto internete kokios šukuosenos norėčiau, nusinešu į kirpyklą ir netenka nusivilt tada mirksiukas.gif Dažniausiai kerpuos "Jis ir Ji" kirpykloje, nors puikiai, be priekaištų keletą kartų nukirpo ir merginos praktikantės, kur universalinės trečiam aukšte. Nors aš ir nekeliu labai aukštų reikalavimų. Dažaus pati. Dėl nušviesinimo irgi klausiau kirpykloje, nes noriu ryžai nusidažyt, o plaukai tamsoki, tai neišgaunu reikiamo atspalvio, tai nepatarė, nors mano plaukai labai stori, bet sakė,kad labai kenkia šviesinimas, nudegina plaukus.
Atsakyti
Pas mane irgi nedideli reikalavimai,dažau visuomet tamsiai,na norėčiau gal ir šviesiau,bet kai patys tamsūs,tai reiktų labai šviesiai dažyt,kad kas pasikeistų
Dėl šviesinimo nežinau,mano mažoji yra šviesinus ir ne kartą,bet plaukais kaip ir nesiskundžia
Turiu pažystamų kurios šviesinasi jau ne vienus metus,bet plaukai dar nenukrito nė vienai hihihi.gif
Atsakyti