Aš labiau močiutė esu
O mano kirpėja superinė,kiekvieną sykį eksperimentuojam su kirpimu
Labukas
Na as irgi kaip Lady Dy galiu mociute but
tfu, tfu, tfu
Oi senai siuose namieliuose ramybe
, o budavo linksma .
Kirpeja jeigu nenori jusu keisti reiskiasi laikas ja keisti
As dabar koki pusmeti lankausi Ritos kirpykloj, ne kazka keiciu noriu atsiauginti, tai pasikeitimo ne kazkiek

As dabar koki pusmeti lankausi Ritos kirpykloj, ne kazka keiciu noriu atsiauginti, tai pasikeitimo ne kazkiek

Vaima,kad tavo mažas tai tikrai mažas,o mano jau visų 26 metelių

QUOTE(Lady Dy @ 2014 03 14, 21:29)
Musu dickid 21 ,

Jo tai as manau , kad laikas ja keisti, nes kike kartu kazko paprasau, tai sako plaukams pakenks, negalima, nu zodziu sviesint negalima, tik tamsia spalva dazyt, ir viena spalva, o vasara ant nosies norisi kazko naujo, lankydavausi Ritos salone bet pabego Kristina i Norvegija, tai va dabar taip ir blaskausi jau ilga laika savo nerandu
O kaip Nildesoj ? esu girdejus kad ten Vilma kazkokia gera kirpeja?

QUOTE(Vaima @ 2014 03 14, 20:30)
Labukas
tfu, tfu, tfu
, o budavo linksma .

nu gi nugi, nejau but baisu jauna mociute? o pati norejai tam laike jau but zenota ir su prmagimiu

jo, buvo smagu, kai cia gyvenmas virdavo..

QUOTE(bridzee @ 2014 03 15, 13:29)
man Vilma patinka...

Aš einu į namus kirptis,nes vis nepataikydavau su kirpėjom,nueini ,klausia kaip norit,aiškini aiškini ir galų gale nukerpa vistiek netaip,vienasyk ir pasakiau ko klausiat,jei vistiek nenukerpat kaip noriu
O tai pas ką į namus einat? O kaip dažotės pati? Aš ir dažymo ir kirpimo prasme nu niekaip neina rasti savo, kadangi daug metų negyvenau Lietuvoj, tai dabar gryžus sunku kažkaip rasti gerą kirpėją, nes dauguma draugių irgi ne Lietuvoj, tai nelabai yra pas ka patarimo paklausti. Esu dabar tamsiu plaukų, noriu šviesinti, tai paskutinį kartą kai šaknis dažiau užsiminiau, kad galbūt norėčiau sruoginti, tai ji man atrėžė, kad žinok iš tavo plaukų nieko neliks, labai silpni ir panašiai.
Nu tai kaip taip galima, jei aš prašau tai ir daryt galėtų, arba kaip prieš pusbrolio vestuves nuejau šukuosenos, tik pas kitą kirpeją, tame pačiame salone, tai sakau noriu kažko paprasto ir ale netvarkingo,tai susinervinus dare šukuoseną ir dar padarė ššššš

Ji dažo,tik labai retai,nes pabaigus mokslus ir pradėjus dirbti paaiškėjo,kad ji alergiška,visokiems kirpyklų chemikalams
O kai kerpuosi sakau,nukirpk taip kad jei reik pati galėčiau kažką panašaus į šukuoseną išspausti ir su kuo mažesnėm pastangom
O kai kerpuosi sakau,nukirpk taip kad jei reik pati galėčiau kažką panašaus į šukuoseną išspausti ir su kuo mažesnėm pastangom

Sveikos, pagaliau kažkas ir čia voratinklius nuvalė
Dėl kirpimo, aš tai susirandu foto internete kokios šukuosenos norėčiau, nusinešu į kirpyklą ir netenka nusivilt tada
Dažniausiai kerpuos "Jis ir Ji" kirpykloje, nors puikiai, be priekaištų keletą kartų nukirpo ir merginos praktikantės, kur universalinės trečiam aukšte. Nors aš ir nekeliu labai aukštų reikalavimų. Dažaus pati. Dėl nušviesinimo irgi klausiau kirpykloje, nes noriu ryžai nusidažyt, o plaukai tamsoki, tai neišgaunu reikiamo atspalvio, tai nepatarė, nors mano plaukai labai stori, bet sakė,kad labai kenkia šviesinimas, nudegina plaukus.

Dėl kirpimo, aš tai susirandu foto internete kokios šukuosenos norėčiau, nusinešu į kirpyklą ir netenka nusivilt tada

Pas mane irgi nedideli reikalavimai,dažau visuomet tamsiai,na norėčiau gal ir šviesiau,bet kai patys tamsūs,tai reiktų labai šviesiai dažyt,kad kas pasikeistų
Dėl šviesinimo nežinau,mano mažoji yra šviesinus ir ne kartą,bet plaukais kaip ir nesiskundžia
Turiu pažystamų kurios šviesinasi jau ne vienus metus,bet plaukai dar nenukrito nė vienai
Dėl šviesinimo nežinau,mano mažoji yra šviesinus ir ne kartą,bet plaukais kaip ir nesiskundžia
Turiu pažystamų kurios šviesinasi jau ne vienus metus,bet plaukai dar nenukrito nė vienai