Įkraunama...
Įkraunama...

Plungės mamyčiukai...

Na as kazkaip galvoju, kad eisiu pas Vilma, pabandyt, as kirpimo kitokio kaip ir nenoriu, nelabai ekspermentuoju, nes gana letai plaukai auga, o silpnybe ilgiem turiu belenkokia blush2.gif tai va, karts nuo karto kirpciukais pasiivairinu ir tiek, bet spalvos noriu kitos o ypac vasarop, visu is karo nesiryzciau nusviesint, po truputi, gal Vilma kitokio budo sakys davai padarom lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, o matete, atsidare pas mus naujas salionas biggrin.gif Stilita, cia vietoj Sruogos, skelbima maciau ale visokiu naujumu ten daro 4u.gif
Atsakyti
Pala kur ta Sruoga buvo,ar ne prieš tą pigių rūbų parduotuvę,kur laikrodis kabo lauke?
Jei ta tai mane ten taip buvo nukirpę,kad buvau patapus panaši į pudelį doh.gif kaip išganymo laukiau kol nors kiek ataugs plaukai ir bus galima pataisyt
Atsakyti
Labas rytas, ne ne Sruoga buvo kitoj pus gatves Warfo, ir tos kirpyklos Nildesa, leidziantis i pakalne link miesto, nu bet dabar ten ale vos ne klinika ivairiu proceduru.

Gal kuri turite augintini, pas koki veterinara lankotes? mes isigijome maza suniuka, ir buvome ten centre kur yra veterinarijos vaistine, nu bet labai baisu ten skersvejai traukia, kabinetas panasus i net nezinau ka, gydytojas toks lygtai ir nieko pasirode,ryt reikia skiepo tai galvoju ar gryzt tenai ar kur kitur bandyt g.gif
Atsakyti
Apie tą veterinarą yra visokių nuomonių,pats kabinetas tikrai jau ne koks,esu buvus ten,bet mūsų šuniui jis vaistus pataikė,o jau galvojom kad teks migdyti
Kiti dar eina pas Gricius Kalniškių gatvėj,irgi giria
Kiek žmonių tiek nuomonių
Atsakyti
Mes tik pas Gricius važiuojam. Va ten tai atsidavę savo darbui žmonės wub.gif Teko lankytis ir pas tą gyd., tai nžn kas turi nutikt, kad ten lankyčiaus....
Atsakyti
Tikiu,tik mes pas tą vetą vežėm į namus šunį,pas Gricius MB brolis yra vežę ir ne kartą savo katiną.Bet kiek žiūrėjau yra dar vienas vetas įvedus paiešką
Atsakyti
sveikos.
aš skiepijau Telšių g. vet vaistinėje, keli namai už to veto. Labai maloni moteriškė. bet gydimu ji neužsiima. Tik skiepija ir vaistus parduoda.
Atsakyti
o ten kalniskiu gatveje raso Gricienes IĮ, cia tas pats kabinetas turbut ar ne?
Man centre ten kanbinetas ne koks, bet gydytojas nu nezinau, as nepasakyciau, kad negeras, ir malonus ir mandagus pasirode.
Ir dar viena beda turiu, man toks jausmas kad viskas vienu metu puola biggrin.gif gal kas is jusu nesenai daretes remontus namie, mus beda istiko, meistriukas nebaiges i uzsieni isvaziuoja, zmogus ilgai lauke, tai naudojasi proga, ir palikom su nebaigtu butu, liko spakliavimas ir dazymas gal turit kokiu pasiulyt zmoniu geru?
Atsakyti
Sveikos, ka gero, nu ir dienele man siandien ibruzinau uosvio masina doh.gif nu nervai nelaiko juodai, blembas tokia ilga sau traukiau atbuline ir atsiremiau, nu kai uzknisa, masinai i kuria atsiremiau visai nieko, o va uosvio matosi kad yra pabrozdinimas nuo tos plasmasytes, kaip sirdi daba skauda verysad.gif bet uosviene mano gerule sako nesijaudink kas ne beda tokia, nu bet nepadeda kazkaip....
Atsakyti
Tai tu bent žinai,kam įrėmei,o mums labai gražiai įrėmė prie IKI mikrorajone ir nuvažiavo,pareinam iš parduotuvės žiūrim sparnas skilęs ir kaltų nėr,kur rasi
Atsakyti
o taip as zinau kaimynams, sako mergaite ju nu neiremet cia buvo nes mano mama i stulpa nesenai ipuole, o mano biski nuo plasmases bruziukai like, ten neipuoliau o atsiremiau doh.gif bet tjp skauda sirdi
Atsakyti