Įkraunama...
Įkraunama...

Plungės mamyčiukai...

QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 19, 10:51)
Inetux" Mažeikių lyra" renkasi darbuotojus,nuo rugpjūčio ar rugsėjo mėnesio pradės dirbti,jie keliasi nuo pašto į Linų audinius,ten reikės apie 300 žmonių

Ačiū, reiks pasidomėt.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Inetux @ 2012 06 19, 12:22)
Ačiū, reiks pasidomėt.

As smalsumo delei ka tik pagooglinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitaskin @ 2012 06 19, 12:26)
Sveikos 4u.gif

As smalsumo delei ka tik pagooglinau  doh.gif

Nu ir kokie rezultatai?
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 19, 12:29)
Nu ir kokie rezultatai?

doh.gif paskaitykit doh.gif Na, jau kepyklos į tai tikrai nekeisiu, norisi geresnių salygų, nei dabar turiu, o čia,labai panaši situacija cool.gif Pas mus bent jau kolektyvas thumbup.gif ir alga kiek didesnė nei minimumas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 20 birželio 2012 - 12:13
Manau apie kiekvieną įmonę galima skundų prirašyti,idealių nėra
Yra dar viena siuvykla,kur dujų ūkis ,buvo ten iš lyros atėję,tipo ten blogai,po dviejų dienų atgal prašėsi,nes toje siuvykloje ir normos yra ir jas padaryt reikia ir dirba nuo 7 ryto,ties tik iki 15.30.Pažystama dirbo savo giminaičių įmonėje ir gan atsakingą darbą ir ką manote užsidirbo -depresiją,jau keletas metų ir vis dar be vaistų negali,jei dirbti 15 metų praktiškai be išeiginių ir atostogų normalu ir dar alga ne stebuklas.
Pati žinau vieną įmonę apie ją skundų niekur nėra,bet dirbti tai ph34r.gif doh.gif nerekomenduočiau niekam
Kaimynės dukra dirba ir nesiskundžia,dabar vasarą dirba tik 4 dienas per savaitę,paskui jau aišku dirbs daugiau,nuo rugsėjo sakė,prieš tai ji dirbo vičiūnuose,na apie darbą tenai tai jau visi žino
Papildyta:
Kadangi stoviu biržoj,tai teko ir vienoj atrankoj dalyvauti,"Šaltis " vergus rinkosi,nu jau žinok likau pakraupus nuo administratorės elgesio su žmonėmis doh.gif prieš mane viena jauna moteris ėjo,tai kad užriko ant jos: eisi dirbt tu ar ne doh.gif ,ką ji tyliai atsakė neišgirdau,bet matyt sutiko.Na ant manęs būtų taip rėkusi,būčiau atsistojusi ir išėjusi ir dar pasakius kad jiems reik kad aš ateičiau dirbti,o ne man jų,nes neduoda jie tiek kad reiktų dėl vietų kovot.Abejoju ar jie susirinko tuos 20 žmonių kurių jiems reikėjo.
Atsakyti
Na, kadangi jau vienoj vergovėj dirbu, tai kitos tokios nenoriu schmoll.gif Geriau liksiu ten,kur turiu šiokias tokias garantijas ax.gif Nebent algą dvigubai didesnę pasiūlytų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 20 birželio 2012 - 13:02
Kaip sako geresnis velnias tas kurį jau pažysti hihihi.gif

Nors aš į savo buvusį darbą tikrai gryžti nenorėčiau,nors ten išdirbau 4 metus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady Dy: 20 birželio 2012 - 13:24
QUOTE(Lady Dy @ 2012 06 20, 13:14)
Kaip sako geresnis velnias tas kurį jau pažysti hihihi.gif
Tai jau tiesa cool.gif

Nors aš į savo buvusį darbą tikrai gryžti nenorėčiau,nors ten išdirbau 4 metus

Na, jei įteiktų atleidimo lapelį, tai nė kiek nenusiminčiau, nes pačiai išeit vis pritūksta drąsos cool.gif Man jau 9m. eina cool.gif doh.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
kaip jums einasi?
su klausimuku cia atkeliavau kazkurios mamytes vyras uzsiiminejo voniu restauracija gal butu galima susiznoti kaip ten kas ?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ,
as irgi su klausimeliu kreipiuosi, gal zinote, kokia nors zeldiniu dizainere, noreciau, kad patartu del aplinkos, kad paplanuotu, kad pakonsultuotu, kad patartu ir padetu isplanuoti naujos sodybos aplinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2012 06 15, 18:24)
as siand apsiziurejau, ar is tikrpo musu Boruze sunu turi? g.gif  blink.gif

O aš prisiminusi tamystos postąą,jos šiandien gėlinėj užklausiau ax.gif ...sakė: "neeee...apžiūrinėjau šefės sūnų,ale taip ir pagalvojau,kad kas nors taip pamanys biggrin.gif "
Atsakyti
g.gif tai kada tas meetas g.gif umn.gif
Atsakyti