Įkraunama...
Įkraunama...

Plungės mamyčiukai...

QUOTE(Danuška @ 2012 07 01, 10:02)
Nu taip - prašome reikštis kuo plačiau ir dažniau mirksiukas.gif
Papildyta:
Tai  bus rytoj meetas ar nebus?
Kada ir kur renkamės? Tikiuosi, kad bent šį kartą išdegs gathering.gif  kaip senais gerais laikais wink.gif

Labas,
ryt rodo be lietaus, reik tik nuspręst kurioj vietoj susitinkam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Danuška @ 2012 07 01, 10:02)
Nu taip - prašome reikštis kuo plačiau ir dažniau mirksiukas.gif
Papildyta:
Tai  bus rytoj meetas ar nebus?
Kada ir kur renkamės? Tikiuosi, kad bent šį kartą išdegs gathering.gif  kaip senais gerais laikais wink.gif

kad kazkaip ner pokalbiu ner i ka isiterpti, na bet as islauksiu tinkamo momento biggrin.gif
Atsakyti
o tu negaišk - pradėk jau dabar pasakoti apie save, gal kurios kaimynė ar pažįstama esi mirksiukas.gif Mes smalsios - pasislėpusios, bet eterį stebim tongue.gif
Atsakyti
laba,
brukstelkit sms 867136140, jei ka del rytojaus nuspresit
Atsakyti
ax.gif tai ryt 12 val. parke? o kur?
Atsakyti
ax.gif
Papildyta:
O kai toks oras,gal tada pas many? Jei sudominau,parašykit sms,(atrašysiu adresą)nes išeinu į procedūras keliom valandom.Galėtume pradėt nuo 14val.(tel.nr.867173181) 4u.gif Arba į až. grįžusi parašysiu,o jei visdėlto planuosit dvyliktai valandai,parašykit,ka...sms,atvykčiau po procedūrų tiesiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaRiJuSa: 02 liepos 2012 - 07:25
Man tai tinka visur, bet kur visos dingot? Ką darom?
Atsakyti
Labas

Kurį laiką buvau be ryšio doh.gif Šiandie vargais negalais prisijungiau su savo senuku, kad pažiūrėt, kaip dėl šiandienos ir...nieko gero unsure.gif Tai susitinkam kur ar ne? Man labiau tiktų apie 14 val., kad padaryt vakarienę šeimynai ax.gif Oras pasitaisė, tai galim ir parke susibėgt, tik kur?
Atsakyti
Nu ir...
Papildyta:
beja ar su vaikais eisit ar be. Nes nežinau ar savają temt?
Atsakyti
Sveiki,
Aš 14:00 ir su vaikais wink.gif jau pasiilgau draugiu. Gal geriau parke, kur seniau buvo vaiku aikštelė, o toliau jau jei reikės nueisim.

Beje Danuška ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilonėlė @ 2012 07 02, 10:48)
Sveiki,
Aš 14:00 ir su vaikais wink.gif jau pasiilgau draugiu. Gal geriau parke, kur seniau buvo vaiku aikštelė, o toliau jau jei reikės nueisim.

Beje Danuška ačiū wink.gif

Labas,
14 val. ateisiu iki tos aikštelės, o toliau sutarsim smile.gif
Atsakyti
Tai tada viskas aišku, 14 val. parke biggrin.gif tik aš be vaikų, nes nepasirašo važiuot, jau su draugais yra susitarę susitikt doh.gif Aš gal šunį tadu pasiimsiu biggrin.gif
Atsakyti