Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos-36

Dėl Wobenzymo.

Kai po operacijos man tragiškai dingo apetitas, jį man išrašė J.Ruolia. Ir iš tiesų, pradėjau nors minimaliai valgyti. Per chemiją ir J.Ruolia, ir chemikė neleido jokių preparatų. Jį vartoti vėl pradėjau po gydymo, nes ir vėl neturėjau apetito. Man jis padėjo ir šiokį tokį apetitą atgauti, ir skrandžiui buvo mielas. Man jis buvo gerai.
Atsakyti
Hmmm g.gif aš irgi Santariškėse gydžiausi, bet nieko man dėl wobenzymo nesakė blink.gif turbūt buvau nusibodus visiems su savo idėjom fix lotuliukas.gif

Bent jau man plaukai nuslinko 10 dienų po pirmo lašinimo. Gerai, kad buvau nusitrumpinus mirksiukas.gif nes būtų dar didesnis smūgis.
Žmonės sako, kad būna išimčių iš taisyklių - neiškrenta plaukai, bet aš ir mano pažįstamos patekom į daugumą (paklitaxelio šalutinis poveikis) doh.gif
Dabar jau vėl kasas tuoj pinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 25 gegužės 2012 - 21:52
Mergaitės, noriu paklausti jūsų. Paskutinė chemija iki operacijos man buvo balandžio 4. Operacija buvo balandžio 30d. Pas chemikę eiu birželio 1d, matyt kad atiduosiu kraują tyrimams ir birželio 4d ko gero bus tęsinys chemijos (jei kraujas geras). Dabar plaukiukai apie 1cm šepetys. Chemija turbūt vėl juos paveiks, tai geriau skusti vėl? Nes praeitą kartą ten, kur nuskutau, jie stabiliai atauginėjo net per chemijas, o nuslinkę dygti pradėjo maždaug mėnuo po paskutinės chemijos.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 05 26, 11:28)
Mergaitės, noriu paklausti jūsų. Paskutinė chemija iki operacijos man buvo  balandžio 4. Operacija buvo balandžio 30d. Pas chemikę eiu birželio 1d, matyt kad atiduosiu kraują tyrimams ir birželio 4d ko gero bus tęsinys chemijos (jei kraujas geras). Dabar plaukiukai apie 1cm šepetys. Chemija turbūt vėl juos paveiks, tai geriau skusti vėl?  Nes praeitą kartą ten, kur nuskutau, jie stabiliai atauginėjo net per chemijas, o nuslinkę dygti pradėjo maždaug mėnuo  po paskutinės chemijos.

O skirs tą pačią chemiją?
Taigi skirtingi vaistai. Mano manymu skubėti nereikia. Gal taip smarkiai neslinks o tik išretės kažkiek. Juo labiau dabar esi labai stilinga mirksiukas.gif tai tokia ir pabūk 4u.gif
Atsakyti
Dar nežinau. Kai nueisiu pas chemikę, bus aišku. Kol kas neaišku - bus dvi ir tos pačios raudonos, ar keturios kažkokios kitos... Lauksiu...
Šiaip norėčiau aš tą šepetuką nudažyt ryškiau blush2.gif , bet nežinau ar čia man papildomai chemizuotis... Ainie pas mane dygsta , švelniai tariant keisti, vieni - smilkiniuose- šviesūs, kaip priklauso, dalis - žili- turėjau aš jų, kiti - juodi - ne mano tongue.gif , dar kiti - užsirietę stagarai, ar tik nebus garbanoti doh.gif . Kažkokia trumpaplaukė kūtvėla doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 26 gegužės 2012 - 11:31
QUOTE(willow @ 2012 05 26, 12:25)
Dar nežinau. Kai nueisiu pas chemikę, bus aišku. Kol kas neaišku - bus dvi ir tos pačios raudonos, ar keturios kažkokios kitos... Lauksiu...
Šiaip norėčiau aš tą šepetuką nudažyt ryškiau blush2.gif , bet nežinau ar čia man papildomai chemizuotis... Ainie pas mane dygsta , švelniai tariant keisti, vieni - smilkiniuose- šviesūs, kaip priklauso, dalis - žili- turėjau aš jų, kiti - juodi - ne mano tongue.gif , dar kiti - užsirietę stagarai, ar tik nebus garbanoti doh.gif . Kažkokia trumpaplaukė kūtvėla doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif mano kirpėja man plaukus dažyti atsisakė, tik formą kažkokią padarė thumbup.gif Geriau gal kol kas needažyti arba su natūraliais dažais: chna ir basma ir būsi SUPER stiliova: labai trumpi ryškiai ryži plaukai lotuliukas.gif thumbup.gif Drąsu, ekstravagantiška...
Atsakyti
Mano plaukai pradejo slinkti po 1 chemijos, po 2 antros jau nusiskutau...

Atsakyti
QUOTE(damke11 @ 2012 05 24, 12:14)

Uzsirasiau pas gyd. Cesnaviciene.

Buvau susidurusi su ja,labai maloni daktaryte mirksiukas.gif

QUOTE(braske01 @ 2012 05 25, 14:27)

bigsmile.gif , nu saunuole, as apakus, manau su tokiu pozityvu, tikrai pasveiksi thumbup.gif

Aciu 4u.gif Tavo zodziai nukeliavo tiesiai Dievui i ausi biggrin.gif

Merginos,o kada jums antakiai ir blakstienos iskrito? Turiu tokia vilti,kad gal jie pas mane nebeiskris..labai tikiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2012 05 26, 13:51)

Merginos,o kada jums antakiai ir blakstienos iskrito? Turiu tokia vilti,kad gal jie pas mane nebeiskris..labai tikiuosi  ax.gif

Man neiskrito. Tik plaukai ant galvos.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 05 26, 11:25)
Šiaip norėčiau aš tą šepetuką nudažyt ryškiau blush2.gif , bet nežinau ar čia man papildomai chemizuotis... Ainie pas mane dygsta , švelniai tariant keisti, vieni - smilkiniuose- šviesūs, kaip priklauso, dalis - žili- turėjau aš jų, kiti - juodi - ne mano tongue.gif , dar kiti - užsirietę stagarai, ar tik nebus garbanoti doh.gif . Kažkokia trumpaplaukė kūtvėla doh.gif  lotuliukas.gif

fainai Tu cia sujuokinai lotuliukas.gif ir labai geras patarimas - nusikirpti trumpai, kad po truputuka atauginetu. Zinoma , jei noras yra, gali juos nudazyti mirksiukas.gif nemanau, kad sveikatelei pakenktu, tik geriau jaustumeis is vidaus.
Susitaikiau su savim ir su tuo - kas gyvena , na ne upelyje , o manyje blink.gif
Atsakyti
Man vienintelės blakstienos ir antakiai ir beliko... gal kiek praretėjo. Visa tai antrą savaitę po pirmosios chemijos, nes likusius nusiskutau, neapsikentusi plaukų barstymo po visą butą.
O kirpti nelabai dar yra ką, nebent paskutinėti . Tik kaip tie skirtingi plaukai reaguotų į pvz chna? mano kolegė, pradejus dygti nusidažė ( kaip visada dažė ) su chna, tai pirmu taikymu nulėkė pirktis cheminių dažų, nes sakė gavosi tokia šlykšti ruda spalva.... doh.gif Ai, dar savaitę palauksiu. Tik, žinokit, labai malonu glostyti tą ant galvos augantį šepetį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emilly @ 2012 05 26, 14:51)
Merginos,o kada jums antakiai ir blakstienos iskrito? Turiu tokia vilti,kad gal jie pas mane nebeiskris..labai tikiuosi  ax.gif

Gali ir neiskristi 4u.gif

man plaukai po pirmos iskrito,blakstienos ir visa kita depiliacija biggrin.gif po trecios,

o antakiai jau po 5s .
Atsakyti