Dėl Wobenzymo.
Kai po operacijos man tragiškai dingo apetitas, jį man išrašė J.Ruolia. Ir iš tiesų, pradėjau nors minimaliai valgyti. Per chemiją ir J.Ruolia, ir chemikė neleido jokių preparatų. Jį vartoti vėl pradėjau po gydymo, nes ir vėl neturėjau apetito. Man jis padėjo ir šiokį tokį apetitą atgauti, ir skrandžiui buvo mielas. Man jis buvo gerai.
Hmmm
aš irgi Santariškėse gydžiausi, bet nieko man dėl wobenzymo nesakė
turbūt buvau nusibodus visiems su savo idėjom fix
Bent jau man plaukai nuslinko 10 dienų po pirmo lašinimo. Gerai, kad buvau nusitrumpinus
nes būtų dar didesnis smūgis.
Žmonės sako, kad būna išimčių iš taisyklių - neiškrenta plaukai, bet aš ir mano pažįstamos patekom į daugumą (paklitaxelio šalutinis poveikis)
Dabar jau vėl kasas tuoj pinsiu

Bent jau man plaukai nuslinko 10 dienų po pirmo lašinimo. Gerai, kad buvau nusitrumpinus

Žmonės sako, kad būna išimčių iš taisyklių - neiškrenta plaukai, bet aš ir mano pažįstamos patekom į daugumą (paklitaxelio šalutinis poveikis)

Dabar jau vėl kasas tuoj pinsiu

Mergaitės, noriu paklausti jūsų. Paskutinė chemija iki operacijos man buvo balandžio 4. Operacija buvo balandžio 30d. Pas chemikę eiu birželio 1d, matyt kad atiduosiu kraują tyrimams ir birželio 4d ko gero bus tęsinys chemijos (jei kraujas geras). Dabar plaukiukai apie 1cm šepetys. Chemija turbūt vėl juos paveiks, tai geriau skusti vėl? Nes praeitą kartą ten, kur nuskutau, jie stabiliai atauginėjo net per chemijas, o nuslinkę dygti pradėjo maždaug mėnuo po paskutinės chemijos.
QUOTE(willow @ 2012 05 26, 11:28)
Mergaitės, noriu paklausti jūsų. Paskutinė chemija iki operacijos man buvo balandžio 4. Operacija buvo balandžio 30d. Pas chemikę eiu birželio 1d, matyt kad atiduosiu kraują tyrimams ir birželio 4d ko gero bus tęsinys chemijos (jei kraujas geras). Dabar plaukiukai apie 1cm šepetys. Chemija turbūt vėl juos paveiks, tai geriau skusti vėl? Nes praeitą kartą ten, kur nuskutau, jie stabiliai atauginėjo net per chemijas, o nuslinkę dygti pradėjo maždaug mėnuo po paskutinės chemijos.
O skirs tą pačią chemiją?
Taigi skirtingi vaistai. Mano manymu skubėti nereikia. Gal taip smarkiai neslinks o tik išretės kažkiek. Juo labiau dabar esi labai stilinga

Dar nežinau. Kai nueisiu pas chemikę, bus aišku. Kol kas neaišku - bus dvi ir tos pačios raudonos, ar keturios kažkokios kitos... Lauksiu...
Šiaip norėčiau aš tą šepetuką nudažyt ryškiau
, bet nežinau ar čia man papildomai chemizuotis... Ainie pas mane dygsta , švelniai tariant keisti, vieni - smilkiniuose- šviesūs, kaip priklauso, dalis - žili- turėjau aš jų, kiti - juodi - ne mano
, dar kiti - užsirietę stagarai, ar tik nebus garbanoti
. Kažkokia trumpaplaukė kūtvėla

QUOTE(willow @ 2012 05 26, 12:25)
Dar nežinau. Kai nueisiu pas chemikę, bus aišku. Kol kas neaišku - bus dvi ir tos pačios raudonos, ar keturios kažkokios kitos... Lauksiu...
, bet nežinau ar čia man papildomai chemizuotis... Ainie pas mane dygsta , švelniai tariant keisti, vieni - smilkiniuose- šviesūs, kaip priklauso, dalis - žili- turėjau aš jų, kiti - juodi - ne mano

Mano plaukai pradejo slinkti po 1 chemijos, po 2 antros jau nusiskutau...
QUOTE(damke11 @ 2012 05 24, 12:14)
Buvau susidurusi su ja,labai maloni daktaryte

QUOTE(braske01 @ 2012 05 25, 14:27)
Aciu

Merginos,o kada jums antakiai ir blakstienos iskrito? Turiu tokia vilti,kad gal jie pas mane nebeiskris..labai tikiuosi

QUOTE(emilly @ 2012 05 26, 13:51)
Merginos,o kada jums antakiai ir blakstienos iskrito? Turiu tokia vilti,kad gal jie pas mane nebeiskris..labai tikiuosi

Man neiskrito. Tik plaukai ant galvos.
QUOTE(willow @ 2012 05 26, 11:25)

fainai Tu cia sujuokinai

Susitaikiau su savim ir su tuo - kas gyvena , na ne upelyje , o manyje

Man vienintelės blakstienos ir antakiai ir beliko... gal kiek praretėjo. Visa tai antrą savaitę po pirmosios chemijos, nes likusius nusiskutau, neapsikentusi plaukų barstymo po visą butą.
O kirpti nelabai dar yra ką, nebent paskutinėti . Tik kaip tie skirtingi plaukai reaguotų į pvz chna? mano kolegė, pradejus dygti nusidažė ( kaip visada dažė ) su chna, tai pirmu taikymu nulėkė pirktis cheminių dažų, nes sakė gavosi tokia šlykšti ruda spalva....
Ai, dar savaitę palauksiu. Tik, žinokit, labai malonu glostyti tą ant galvos augantį šepetį
O kirpti nelabai dar yra ką, nebent paskutinėti . Tik kaip tie skirtingi plaukai reaguotų į pvz chna? mano kolegė, pradejus dygti nusidažė ( kaip visada dažė ) su chna, tai pirmu taikymu nulėkė pirktis cheminių dažų, nes sakė gavosi tokia šlykšti ruda spalva....

QUOTE(emilly @ 2012 05 26, 14:51)

Gali ir neiskristi

man plaukai po pirmos iskrito,blakstienos ir visa kita depiliacija

o antakiai jau po 5s .