Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos-36

QUOTE(nida44 @ 2012 06 05, 19:40)
Tiesa, Willow, man atrodo, kad N2 rašo, kai yra pažeisti daugiau kaip du limfmazgiai, o kiek  jų pažeista, nedetalizuoja. Atrodo, kad taip.

O jei kas pabandysiu ir bado terapiją pas F.Taunytę.

Del N2, tai taip, dar kartą pasigilinau.... Apie F.Taunytę man irgi mintis buvo kilusi. tik kad ji pulmonologė. Nors jos knygose skaičiau apie tai. Gal ir neblogai būtų paeksperimentuoti, kuris pirmas pakratys kojas - jis ar aš....
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 06 05, 19:43)
Del N2, tai taip, dar kartą pasigilinau.... Apie F.Taunytę man irgi mintis buvo kilusi. tik kad ji pulmonologė. Nors jos knygose skaičiau apie tai. Gal ir neblogai būtų paeksperimentuoti, kuris pirmas pakratys kojas - jis ar aš....

Ne, ji prasideda su visokiomis ligomis sergančiais žmonėmis. O neprasideda - dėl visai kitokių priežasčių: kas nors jai nepatinka, kas nors ne taip ir pan. Kiap sakoma, dėl kokio nors onoro.
Atsakyti
Na taip, ji savotiška, teko girdėti iš pirmų lūpų. O jai kas, ji garbingai nugyveno savo gyvenimą, gali leisti sau bendrauti su tais,kurie jau patinka....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 05 birželio 2012 - 19:50
F.Taunytes "bado" nebandziau. Bet kaip ir Gabija bandziau jos aprasyta (pagal japonu mikslininka) kruopu 12 dienu dieta... Sugebejau atlaikyti tik 6 dienas... Labai sunku. O nuo pirmu 3 dienu avizu sustreikavo skrandis...
Atsakyti
Na merginos, zinos ne kokios, bet vistiek nenuleiskit nosies.
Is tiesu kai isgirdau apie vyro 3stadija, vietoj tiketinos 1stadijos irgi buvau ziauriai pribloksta, bet poto tiek daug isgirdau istoriju net su 4 stadija, kad liga pasitrauk ir 5m nieko neranda gydytojai,...ir tokiu istoriju keleta girdejau, o pas jus manau vistiek yra geresne situacija, na net nezinau kaip net issireikst, bet manau dabar siais laikais medicina daug ka gali, ir manau kad sekanti karta suzinosit geresniu naujienu 4u.gif
Atsakyti
Čia turbūt Ozavos dieta? Makrobiotika. Kviečiai, ryžiai, grikiai, kukurūzai, miežiai, soros. Mažai virta, mirkyta prieš tai ir kramtoma ne mažiau 50 kartų? ar kas nors kita?
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 06 05, 19:56)
Čia turbūt Ozavos dieta? Makrobiotika. Kviečiai, ryžiai, grikiai, kukurūzai, miežiai, soros. Mažai virta, mirkyta prieš tai ir kramtoma ne mažiau 50 kartų? ar kas nors kita?

Turbūt ta - Ozavos, ją populiarino ir K.Vaištarienė. Kaip sakė viena gydytoja, priveža paskui į ligoninę žmonių su užsikimšusiomis žarnomis. Bet gal kas nors ką nors ne taip daro.
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2012 06 05, 20:11)
Turbūt ta - Ozavos, ją populiarino ir K.Vaištarienė. Kaip sakė viena  gydytoja, priveža paskui į ligoninę žmonių su užsikimšusiomis žarnomis. Bet gal kas nors ką nors ne taip daro.

Taip taip...ten vandens gerti nerekomenduoja, o pati pačiausia nei gramo daržovių. Yra variantas sutam tikru daržovių kiekiu, bettai ne tas. Bet kiek aš skaičiau,tame tarpe ir K.Vaištarienės knygose nuo auglių ji kažkaip net nerekomenduoja.
einu išsispausiu 16 deksamtazono....ir "pavakarieniausiu". Laikykis, Nida 44 4u.gif O aš dar Bolotovą prieš miegą pastudijuosiu,o ryt palašinsiu naująją chemiją. Gal neapsišliaukinsiu, kaip kad buvo prieš operaciją nuo elementaraus fiziologinio ir Ringerio tirpalų.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 05 birželio 2012 - 20:25
QUOTE(willow @ 2012 06 05, 20:21)
Taip taip...ten vandens gerti nerekomenduoja, o pati pačiausia nei gramo daržovių. Yra variantas sutam tikru daržovių kiekiu, bettai ne tas. Bet kiek aš skaičiau,tame tarpe ir K.Vaištarienės knygose nuo auglių ji kažkaip net nerekomenduoja.

Kaip tik rekomenduoja. Pagal principą - tegu jis badauja, o žmogus gyvas
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2012 06 05, 20:26)
Kaip tik rekomenduoja. Pagal principą - tegu jis badauja, o žmogus gyvas

Čia aš pasiklojus K.Vaištarienės Sveikatos šaltiniai, bent jau skyrelyje apie Ozavos dietą ji nerašo dėl vėziuko. Gal kur kitur yra.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2012 06 05, 20:30)
Čia aš pasiklojus K.Vaištarienės Sveikatos šaltiniai, bent jau skyrelyje apie Ozavos dietą ji nerašo dėl vėziuko. Gal kur kitur yra.

Labanakt, willow, ryt gal bus geresnė diena.

Kaip sakė Skarlet iš Vėjo nublokštų: aš apie viską pagalvosiu rytoj
Atsakyti
Labanakt. iš tiesų, kai pagalvoji dažnai būna tokia situacija, kad šiandien puiki diena palyginus su tuo kas gali būti rytoj . Šutka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 05 birželio 2012 - 20:43