Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos-36

QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2012 06 13, 09:31)
Nugi jeigu gerai plačiai nuima nago gabaliuką ir paskui normaliai kerpami nagai, niekas neatauga.

thumbup.gif man įaugo abiejų kojos nykščių abieji nagų šonai, chirurgas išoperavo ir jau praėjo 12 metų, daugiau tokios problemos ir neturėjau, tad ir patarčiau žygiuot pas chirurgą ir susitvarkyt, pati procedūra visiškai neskausmingai, po to paskaudens aišku, bet asmeniškai man tik tai padėjo, nes ir pradžioj tepliojau, kol jau nepaėjau 4u.gif
Atsakyti
Tai jau matyti, kad reikės privačiai ieškotis kokio chirurgo. Man irgi atrodo, kad čia tik vienas kelias. Gaila, kad pirmą kartą tas chirurgas neišoperavo. Viską buvau pasiruošusi ir tyrimai atlikti. Nesuprantu pagal ką jis ten nusprendė, kad operauoti nereikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitute* @ 2012 06 13, 10:23)
Tai jau matyti, kad reikės privačiai ieškotis kokio chirurgo. Man irgi atrodo, kad čia tik vienas kelias. Gaila, kad pirmą kartą tas chirurgas neišoperavo. Viską buvau pasiruošusi ir tyrimai atlikti. Nesuprantu pagal ką jis ten nusprendė, kad operauoti nereikia? g.gif

matau, kad šalia gyvenat, man išoperavo Centro poliklinikoj, bet manau jei lankotės kokiam šeimos medicinos centre, tai imat tiesiog siuntimą ir registruojatės kur Jums patinka ir be ja, pvz. užgulė man ausį vieną, tai žinokit per sergu.lt, aš radau greičiau kur nueiti pas LOR su siuntimu, nei privačiose, perėjau ryte net kelias, visur, tai vos ne po mėn., o ir kaina už vizitą nedžiugino, už tokią kainą, turėtų iškart apžiūrėt, tada grįžus įlindau sergu.lt ir šalia Kalniečiuose tą pačią dieną radau laisvą laiką ir pinigų sutaupiau, nes nieko rimto nebuvo.

Šiaip tai važiuočiau į Traumotologinį centre, puikūs gydytojai dirba, vyras pirštą buvo rankos nykstelėjęs, iškart ir rentgenas, ir sutvarstė http://www.krkkl.lt/...s_id=59&lang=lt, pasiskambinkit ir sutarsit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 13 birželio 2012 - 09:42
[quote=Deganti,2012 06 13, 10:40]

Gyvenu prie pat Kauno klinikų, o ir mano šeimos gydytojas klinikose, ir siuntimą buvau gavusi pas klinikų chirurgus. Kiek pamenu, kažkoks apyjaunis profesorius buvo, bet man nuo to koja nė kiek nepagijo. blink.gif
Atsakyti
[quote=Vitute*,2012 06 13, 11:13]
[quote=Deganti,2012 06 13, 10:40]

Gyvenu prie pat Kauno klinikų, o ir mano šeimos gydytojas klinikose, ir siuntimą buvau gavusi pas klinikų chirurgus. Kiek pamenu, kažkoks apyjaunis profesorius buvo, bet man nuo to koja nė kiek nepagijo. blink.gif
[/quote]

anas matyt pjaut pabijojo, eikit antrą kart, parodysit rezultatą, o įdomu ne pas traumotologus siunčia kai bėdos su pėdom?
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2012 06 13, 11:43)
anas matyt pjaut pabijojo, eikit antrą kart, parodysit rezultatą, o įdomu ne pas traumotologus siunčia kai bėdos su pėdom?

Ne. Siunčia pas chirurgus.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2012 06 13, 11:43)

Siunčia. Priklauso nuo to, kokios bėdos biggrin.gif Bet ne su įaugusiu nagu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šiandien besišypsanti: 13 birželio 2012 - 11:47
QUOTE(willow @ 2012 06 12, 19:16)
Atsilaikysi, bet turi laikytis ir pati.  Suprantu tas sąsajas, sunku. Bet privalai, o ir pati žinai del ko. Kad G2 - nera blogai, kad HER  neigiamas žinot gerai, ar blogai, gerai žinot ar taviškis turi ER/PR? Jei turi - gerai, jei ne - sudėtingiau. Čia mūsų keletas tokių neigiamų ir komplikuotų. O iš tų 21 limfmazgių supratau nėra nei vieno pažeisto? Liuks.
-----
Sakykit, ar susidūrėt kuri nors kad po chemijos nunyksta karpos, išnyksta dermatitai? pastaraisiais metais sugrįžo vaikystės karpos kurias buvau nusigydžius ugniažolės sultimis, atsirado kažkokių nedidelių dermatito demelių ant rankų. Po pirmos chemijos viskas išnyko, paskui praejus poveikiui, prieš operaciją vel atsirado. Dabar dingo karpos, išbalo paraudimai.... po pirmo lašinimo. Nu pradėsiu prisigalvot ir suvedinėt sąsajas tarp karpų ir žnypliaus.... doh.gif

Labas willow, ER 7/8 PR 7/8. Kaip suprantu ju turiu daug. Pasidariau krauja po chemo, tai gydytoja sako, kad geresnis nei pries chemija g.gif Siandien dar buvau pas onkologa dermatologa, nes turiu daug apgamu. Apziurejo ir vienas nepatiko, sake rudeni po mano gydymo, ispjaus. Pradejau gerti vaistus, antidepresantus-pagerejo, bet nezymu pykinima vistiek jauciu.
Atsakyti
Nagus geriau susitvarkyti chirurgiškai. Visgi infekcijos šaltinis. O po chemijų, nusilpus organizmui, visko gali būti. Geriau nerizikuoti.
Mes išsioperavom pas D. Radzevičių cool.gif Sugiharoj. Paprasti chirurgai dažniausiai tingi prasidėti, tepalų tik išrašo, nors su siuntimu chirurginiam gydymui ateini.
Nupjovė iš šono įaugantį kraštą, nago šaknį pridegino kažkokia rūgštimi, kad toj vietoj nebeataugtų. Gijo labai lengvai ir greitai. Ne taip kaip tarybiniais metais, kai raudavo visą nagą. Dabar nagas siauresnis ir problema nebekamuoja.
Atsakyti
Vadinasi mane apgavo eilini karta daktarai biggrin.gif

O tikrai neskauda kai nuima dali nago? As tai bijau baisiai blush2.gif
Atsakyti
Nu ne, nieko nejaučiau, nuskausmina biggrin.gif
Po to dar reikalus tvarkiausi, pati vairavau, po kelių valandų tik namo grįžau.
Atsakyti
[quote=Gytutė,2012 06 13, 14:11]
Mes išsioperavom pas D. Radzevičių cool.gif Sugiharoj.

Gytute, o kur tai yra? Gal gali kordinates įmesti? Tikrai būčiau labai dėkinga 4u.gif , nes jau kantrybės baigia pritrūkti. Ar tik tai ne Vilniuje? g.gif Gal kas žinote kur Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitute*: 13 birželio 2012 - 13:23